Shqiptare
Vllehe
Rome
Egjiptiane
Greke
Sllave
Italiane
Gjermane
Turke
Arabe
Franceze
Daneze
Angleze
Skoceze
Irlandeze
Skandinave
Austriake
Hungareze
Ruse
Tjeter
Une jam,pasi ky komb me rriti dhe nje tjeter me lindi......lexo mire....kjo ka rendesi!
Pastaj te kane mbajtur ty me flori e mua me buke thate eshte tjeter pune ajo..
Mua me dhane zemren,ndjenjen,dashurine,respektin dhe sme ndalon dot ti te ndjehem pjese e kombit Francez!
Kam ardhur femije te thashe dhe po bej 18 vjet ketu....si mund ta hedh poshte?!
Mos duhet te dal ketu dhe te them...
"Poshte Franca dhe rrofte Shqiperia"?!
Jo nuk e them....do ta thoja keshtu...
"RRofte Shqiperia dhe rrofte Franca..."
Ti si atdhetar i flakte bej dhe thuaj cte duash...dhashe mendimin tim dhe jemi ne demokraci shoku!
"Carpe Diem"
Une mendoj se Kombesia e njeriut eshte si femija per prindin.Cili eshte ai prind qe nderron femijen e tij me nje femije te huaj.Dhe per ata qe skane.ZOTI JUA DHENTE.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Në rregul de, e kuptuam sa të ka ndihmu ty Franca, të ka dhënë hapat e parë, të ka rritur të ka edukuar etj etj,Na rastin tim do ta quaja...."femije jetim dhe e adoptuar nga familje e huaj"!
Nuk hidhet poshte...kurre nuk do e beja!
Por ja që mua nuk ma fut dot Francën në zemër sepse është një shtet proserb, denbabaden. gjithëmonë francezi ka ndihmuar shkaun.
Prandaj e shoh të arsyeshme që dashurinë ndaj Francës ta mbash për vete, sepse të ka ndihmuar ty individualisht, por jo kombin tënd shqiptar, nuk e ka ndihmuar aspak.
help your self and feel at home,po Skenderbeu valle c do thonte?
Ore....Mos te imponova gje dashuri per Francen une ty?Pse ty do te pyes une?
Mos dola gje me flamurin Francez dhe kerkova ta doni?
Pjesetare te kombit tim shqiptar po i mban mire ajo dhe nuk eshte rraciste as nuk i shkel me kembe!Zotrote as nickun se ke shqiptar dhe po na derdellis ketu me fjale patriotike!
Vete fillove...ka mundesi tani te me lesh te qete?!
Here tjeter jep komentin tend dhe une timin...ste paragjykoj,keshtu qe as ti se ke te drejten...
"Carpe Diem"
x-files, ca thu edhe ti mer cun...cilen nen shtetesi do zgjidhnit...pffffff Shqiptar edhe se lun topi Ollomanit kte pun.
Franca eshte shtet langaraq Diana, pavarsisht se ty mund te kete ndihmuar. Ne fakt eshte nje shtetuc qe i duket vetja Fuqi e Madhe boterore, me demek shtet lider i botes. Rendesia dhe fuqia e Frances ka qe nga epoka e Napoleonit qe shkon pikiate. Lere me pastaj, kur perpiqet t'i rrise rendesine gjuhes frenge ne bote, gjoja duke e krahasuar me anglishten. Eshte nje shtet shume nostalgjik per periudhat e meparshme te lavdishme, kur ishte pernjimend fuqi boterore, dhe kur gjuha frenge mesohej ashtu sic e mesojme ne sot anglisht.
Megjithato zezake qe zbarkojne e shohen perdite, ndej nga 2050 rrezikon te behet shteti i pare afrikan i Europes. Heeeeh.. Kjo per aspektin gjeopolitik. Lol.
P.S. Sa per temen, se dola pak si ofsajd, kombesine time shqiptare, se nderroj me asgje ne bote.
Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 21-01-2008 më 09:39
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt