Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen kombesi do te zgjidhnit?

Votues
152. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shqiptare

96 63.16%
  • Vllehe

0 0%
  • Rome

0 0%
  • Egjiptiane

0 0%
  • Greke

1 0.66%
  • Sllave

8 5.26%
  • Italiane

4 2.63%
  • Gjermane

24 15.79%
  • Turke

1 0.66%
  • Arabe

3 1.97%
  • Franceze

2 1.32%
  • Daneze

0 0%
  • Angleze

4 2.63%
  • Skoceze

0 0%
  • Irlandeze

1 0.66%
  • Skandinave

3 1.97%
  • Austriake

0 0%
  • Hungareze

0 0%
  • Ruse

0 0%
  • Tjeter

5 3.29%
Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 232
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Son-Of-Ishtar Lexo Postimin
    Kush tha që ajo është famër, apo ku t'i besoj?
    Domethene sipas llogjikes qe perdor ti... ketu mund te hipotetizojme lirshem qe ti je homoseksual apo jo?
    Ose femer...

Hajde te keqen e mendjes hajde...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Un qenkam mashkull, se paskem i gjo te modhe, po shume te modhe mes shalve.

Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    ok mer spo kom koh me lexu ate temen tjeter, ama mos sillni serisht te tilla tema ne forum mer, ska hije edhe lezeti sju ndihet.
    mire pra Homza, ça te them une, po shyqyr qe ju kemi ju patriota se ne nuk jemi. U kenaqet tani.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin

Cila mund te jeta arsya ose arsyet per ata qe mendojne te deklarojne nje kombesis tjete?????

Cila eshta aresyeja e perfshirjes se "kombesise" ne regjistrimin e popullsise?

E vetmja gje qe percakton te drejtat dhe detyrat e individit ne shtetin ku jeton eshte SHTETESIA. A nuk e kuptoni karakterin diskriminues te nocionit "kombesi" ne regjistrimin e popullsise?

A e dini qe regjistrimi i "kombesise" ishte gjeja e pare qe beri Hitleri kur mori pushtetin?

Shqiperia eshte nje shoqeri demokratike, ku njeriu gjykohet per ç'ka eshte ai, e jo per origjinen qe ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drity : 21-01-2008 më 10:51
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    po ti ça pate, mban inat se te shava lulezim bashen?
    e ke gje kushuri, po qe se po na thuaj ta dime e te mos e zgjasim, se je ti qe po sillesh si kalama.
    Nuk eshte se ofendohem une , perkundrazi me behet qefi qe nje njeri si ti po me sulmon.

Sondazhin e hapa une, prandaj mund te them me siguri qe qellimi i tij nuk ishte te benim gare kush e do me shume atdheun.
    Atehere sqaroje qellimin sepse sic po e sheh u be rremuje ketu, se mos dalim prap te ajo "kush hedh gurin...?".

Lulzimin nuk e kam asgje, po ta kisha do te krenohesha me te edhe me teper ashtu sic krenohen me te te gjithe shqiptaret patriote kudo qe jane. jane greke e serbe ata qe nuk duan Bashen se po nderton shqiperine, po i hap arteriet kombit per t'u rritur e per t'u ushqyer si i ka hije. Mes tjerash, nese eshte per t'u gjykuar sipas fytyres, Basha eshte me i bukur dhe me pozitiv se gjithe antishqiptaret qe po e sulmojne. Nese dikush duhet te denohet se ka fytyre krimineli ai eshte Erion Brace yt i dashur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Bajram Ferri Lexo Postimin
    Atehere sqaroje qellimin sepse sic po e sheh u be rremuje ketu, se mos dalim prap te ajo "kush hedh gurin...?".

Lulzimin nuk e kam asgje, po ta kisha do te krenohesha me te edhe me teper ashtu sic krenohen me te te gjithe shqiptaret patriote kudo qe jane. jane greke e serbe ata qe nuk duan Bashen se po nderton shqiperine, po i hap arteriet kombit per t'u rritur e per t'u ushqyer si i ka hije. Mes tjerash, nese eshte per t'u gjykuar sipas fytyres, Basha eshte me i bukur dhe me pozitiv se gjithe antishqiptaret qe po e sulmojne. Nese dikush duhet te denohet se ka fytyre krimineli ai eshte Erion Brace yt i dashur.
    Se ku e kam mbrojtur une erjon braçen, apo po flet perçart.
    Ore njeri, une nje opinion dhashe, mbase e kam gabim , mbase e kam mire, nuk jam armik i askujt. Po nuk kuptoj ça ke qe hidhesh perpjet e me sulmon personalisht sepse dhashe nje opinion te sinqerte per bashen. ashtu mendoj une, eshte e drejta ime, ashtu si eshte e drejta jote qe e mbron.
    Do te them qe ai eshte i pafajshem? Jo nuk besoj se eshte i pafajshem, dhe po bazohem surratin e tij jo se ka fytyre krimineli, por duket qarte qe ia ka friken hetimit, me nje gjysem te qeshure fallco. Eshte teme tjeter kjo, nese ke mundesi e vazhdojme debatin tek tema tjeter, me cito atje se te pergjigjem une, faleminderit per mirkuptimin, nese arrin te kuptosh.

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Duke marre shkas nga tema e meposhtme
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=90267

Mendoj se do ishte mire te benim nje sondazh paraprak per te pare se cilat kombesi do te zgjedhin shqiptaret nese do t'i lejohej te deklaronin dhe te zgjidhnin vete kombesine ne gjendjen civile.

Po vendos kombesi per te gjitha shijet, jini te sinqerte zgjidhni ke t'ju pelqeje.

une zgjedh ate Gjermane.
    Kjo është pyetja më pa vënd!Sepse di që kombësia nuk zgjidhet!Njeriu lind si pasardhës i një rrace e një kombi.Dikush mund të dojë t ketë edhe prindër të zgjedhur,por ja që as kjo nuk realizohet?Të mos kërkojmë qiqëra në hell!Unë mburrem që jam shqiptar,por edhe të mos mburresha nuk ma ndërron njeri.
    Pacim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Kjo është pyetja më pa vënd!Sepse di që kombësia nuk zgjidhet!Njeriu lind si pasardhës i një rrace e një kombi.Dikush mund të dojë t ketë edhe prindër të zgjedhur,por ja që as kjo nuk realizohet?Të mos kërkojmë qiqëra në hell!Unë mburrem që jam shqiptar,por edhe të mos mburresha nuk ma ndërron njeri.
    Pacim.
    E lexove mire ate qe citove, apo pe vetem titullin, dhe dole ne perfundime.
    Pacim.

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    laj fytyren me uje te ftohte Musa, se ke marr flak.
    E vleresoj patriotizmin tend, po me duket pak i tepruar ketu.

pikerisht ktu qendro problemi. s'ka patriotizem te tepruar.
    Nuk ka as ofendim per asnjerin aty ne postimin tim nuk ka asnje gje qe mund t'a kundershtosh per arsye se jan thene te verteta qe jane arsye te forta te mos mendojme nje gje te tille sic tema thote! pra ketyre femijeve ose brezit te ri qe po rritet pervecse nuk u folet shume per atdhetarizem apo aspak na duhej dhe nje tem e tille qe shkon ne ekstrem.
    nje cift shqiptaresh te malit te zi kane dy femije. vajz e djal. i takoj nje dite ndersa ishin me nenen e vet e cila ka ardhur ne usa 18 vjet me pare. djali, aty rreth 5 vjec me veshtiresi kuptonte shqip dhe me veshtiresi arriti te me ktheje nje pergjigje prej tre fjalesh shqip. pergjigja e pare kjo. ndersa biseda vijoi ne anglisht!. nuk e merr me mend si jam ndje ne ate moment. edhe gjuhen e ka harru shqiptari me bab e nene shqiptar.
    une e kuptoj qe eshte thjesht tem "imagjinare" por si te thush shakaja eshte me e pakta gjysa e te vertetes.
    nuk esht postim si pasoj e nje gjendje emocionale I NEVRIKOS por eshte postim qe bazohet ne realitet i cili eshte per te ven duret ne kok

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    kur i gjith fshtai thon je gabim shif veten mos thuj ju te gjithe jeni gabim.
    thenie e JONA, SHQIPTARE kjo above! pra lej kshillat per noj postim tjeter ku mund te boj noj gabim jo ktu uji etj etj

Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilën nga këto do zgjidhnit: J2EE, ASP.NET apo PHP?
    Nga hot_prinz në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 18:43
  2. A do të zgjidhnit përsëri të njëjtin bashkëshkort/të dashur?!
    Nga Mister në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 10-07-2008, 07:32
  3. Cfare do zgjidhnit ju?
    Nga Julius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2008, 14:21
  4. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  5. Ciles kombesi i perkasim?
    Nga per_qef në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 10-02-2003, 18:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •