Close

Rezultati i Sondazhit: Cilen kombesi do te zgjidhnit?

Votues
152. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shqiptare

96 63.16%
  • Vllehe

0 0%
  • Rome

0 0%
  • Egjiptiane

0 0%
  • Greke

1 0.66%
  • Sllave

8 5.26%
  • Italiane

4 2.63%
  • Gjermane

24 15.79%
  • Turke

1 0.66%
  • Arabe

3 1.97%
  • Franceze

2 1.32%
  • Daneze

0 0%
  • Angleze

4 2.63%
  • Skoceze

0 0%
  • Irlandeze

1 0.66%
  • Skandinave

3 1.97%
  • Austriake

0 0%
  • Hungareze

0 0%
  • Ruse

0 0%
  • Tjeter

5 3.29%
Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 232
    i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    ehhh sa poshte paskan ren bashkatdhetaret e mi. eh c'fatkeqesi qe mendohet nje gje e tille.
    Po SHQIPTAR JAM se ZOTI me ka dhene SHQIPTAR e duhet t'e jem krenar krahasimisht me shume kombesi te tjera qe jam SHQIPTAR. As nuk me ka shku ne mendje nje gje e tille. jetoj ne New York dhe te hem te drejten jam i bindur qe as neneshtetesine amerikane nuk do bej kerkes t'a marr. pse duhet qe SHQIPTARI te betohet qe do i sherbeje amerikes ashtu sic ia kemi borxh vetem ATDHEUT???
    Ca ju shtyn te deshironi shtetesi tjera pervec shtetesise SHQIPTARE? Mos jemi komb pa tradita, pa te shkuar pa histori, pa moral, te prishur si sllavet, ambicioz apo grindavec si dikush ne lindjen e mesme, dhelparak si greku (ndoshta vetem politika e grekut e tille) konsumues te drogave e alkooleve si gjermani e zviceriani apo mafjoze te njohur ne mbare boten si italiani?
    sot fatkeqesisht veme re qe me hapjen e demokracise ne morem nga pak prej fenomeneve negative te cilat i permenda nga shoqerite e shteteve me siper dhe i grumbulluam per t'u perballur me traditen pothuajse te shkelqyer qe kemi pas vite me pare. Nga perballja e nje tradite te tille me ato qe refugjatet sollen nga rruget e ambjentet e degjeneruara te shteteve ku emigruan ne shume shpejt harruam ca vlerash kemi dhe i kushtuam rendesi Evropit!

fatkeqesisht kur harron se ke te kaluar perfundon pa te ardhme!
    mjere per Shqiperine ca mendohet sot nga bashkatdhetaret tane.
    Ju kerkoj te mos keqkuptohemi. kete kerkese ia drejtoj vetem asaj pjese emigrantesh qe per veshtiresi ekstreme ekonomike apo rrezik jete jane te detyruar te zgjedhin shtetesi tjeter per te siguru lejeqendrime ne vendet ku jetojne. ndersa per ne qe emigruam per jete me te mire pasi ne Shqiperi jetonim relativisht kenaqshem kjo lloj pyetje eshte turp t'a mendojme. mjere per ato qe per arsye ambiciesh e deshirojne nje gje te tille.

p.s. TEM E TILL NE FORUMIN shqipetar ose albasoul eshte pak si me spec ose e pamenduar mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    laj fytyren me uje te ftohte Musa, se ke marr flak.
    E vleresoj patriotizmin tend, po me duket pak i tepruar ketu.

Larguar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Ne emisionin e ardhshem(shpreh drejtuesi i nje emisioni ne National Geografik, ne fund) do te shkojme ne nje galaksi tjeter pokaq interesante, deri atehere, udhetim te mbare me "Anijen Toke"!
    Do te doja shume, qe kombesia ime te ishte TOKESOR!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pervec shqiptares qe ma dhane me pahir !!! me hir do zgjidhja ndonje vend saharaja ose ndonje ishull te vetmuar qe mos shikoja cbehesh ne bote !!! mos kisha pc mos kisha tv te isha vetem per qejfin tim !!! te dilja kur te doja te beja cfare te doja pa i rene ne qafe shtetit pa i rene ne qafe njerzve !!! te rrija nudo per qejfin tim !!! te vija nje gjethe sa per te thene ne rast se do kalonte ndonje avion apo anije qe mos ofendoja syrin e femrave te virgjera edhe meshkujve me 2 pale muastaqe !!! pekte xfiles teme e goditur !!! do shikojme shume qe qahen per shqiperine te thone prape qe duan kombesi shqiptare !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nqs te tjeter ben pjese "cifute" do kisha zgjedh "tjeter" !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    ...te rrija nudo per qejfin tim !!! te vija nje gjethe sa per te thene ne rast se do kalonte ndonje avion apo anije qe mos ofendoja syrin e femrave te virgjera edhe meshkujve me 2 pale muastaqe !!!....
    pekte ne tyve, do te rrish nudo ti eeeh, ahahaa,
    hallall se ne fakt dhe une vdiqa me rroba, robi eshte bere per te ndenjur lakuriq .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Por ja qe gjeja e fundit qe do te me biente ndermend do te ishin funderrinat gjermane. Popull njesoj i eger si sllavet kanibal. Funderrina te arianizmit qe te dyja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Bajram Ferri Lexo Postimin
    Por ja qe gjeja e fundit qe do te me biente ndermend do te ishin funderrinat gjermane. Popull njesoj i eger si sllavet kanibal. Funderrina te arianizmit qe te dyja.
    shume mire,
    po cilen kombesi do zgjidhje?
    nuk ben dem te flasim pak lirshem ketu, mos ki emocione, jemi mes miqsh.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Son-Of-Ishtar Lexo Postimin
    Utilitarizëm.
    Robëve jepju bukë e djathë, se të bëjnë amin kah të sillesh.

Edhe buke thate te haja nuk mund te jem bukeshkelur...
    Analizo nje here çfare thashe,llogjiko nqs je i rritur dhe mos na shit shume dengla patriotizmi ketu!
    Une jam e sinqerte dhe them ate qe eshte...si mund te them te kunderten kur pjesen me te madhe te jetes sime deri tani, e kam kaluar ne France!
    Ju qe hiqeni kaq patriote dhe paragjykoni te tjeret beni mire te shikoni veten...

U qartesuam i biri i Ishtar_it?!
    "Carpe Diem"

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Edhe buke thate te haja nuk mund te jem bukeshkelur...
    Analizo nje here çfare thashe,llogjiko nqs je i rritur dhe mos na shit shume dengla patriotizmi ketu!
    Une jam e sinqerte dhe them ate qe eshte...si mund te them te kunderten kur pjesen me te madhe te jetes sime deri tani, e kam kaluar ne France!
    Ju qe hiqeni kaq patriote dhe paragjykoni te tjeret beni mire te shikoni veten...
    Kam qenë dhe unë jashtë gjatë gjithë kohës së luftës, dhe më kanë mbajtur më mirë se ty, kam njohur shumë njerëz atje, flas për mrekulli gjuhën e vendit, por nuk ndjej veten aspak pjesë e atij kombi.
    E respektoj si shtet mikpritës dhe kaq.

Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilën nga këto do zgjidhnit: J2EE, ASP.NET apo PHP?
    Nga hot_prinz në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 18:43
  2. A do të zgjidhnit përsëri të njëjtin bashkëshkort/të dashur?!
    Nga Mister në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 10-07-2008, 07:32
  3. Cfare do zgjidhnit ju?
    Nga Julius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2008, 14:21
  4. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  5. Ciles kombesi i perkasim?
    Nga per_qef në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 10-02-2003, 18:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •