Close
Faqja 106 prej 270 FillimFillim ... 65696104105106107108116156206 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 2693

Program pėr tė kthyer kėngėt nė zile telefoni (ringtone)

Pershendetje

Nese me ndihmon ndonjeri, me duhet nje program i mire per te bere konvertimin e cdo muzike te cdo formati ne ring tone. Kam nje celular motorola w510 dhe dua qe disa kenge qe mbaj aty ti perdor dhe si rings tone.

http://www.koyotesoft.com/indexEn.html

Ktheji mp3 ne wma. Mua me ka ndihmuar shume ky program.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mobile Ringtone Converter
    Konverton ne MP3, OGG, AMR, MMF ,AMRWB, WAV.. mund te beje editime , ndryshim bitrate etj. Regjistron nga mic e shume opsione te tjera.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Nje tjeter program shume i mire per te konvertuar audio dhe video ne shume lloje formatesh eshte dhe Imtoo MP4 Converter. Eshte shume i thjeshte ne perdorim, i shpejte dhe nuk ngarkon pothuajse aspak pc. Nqs deshiron ta kesh Darius, me kontakto me MP dhe do te ta jap menjehere.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Mobile Ringtone Converter
    Konverton ne MP3, OGG, AMR, MMF ,AMRWB, WAV.. mund te beje editime , ndryshim bitrate etj. Regjistron nga mic e shume opsione te tjera.
    Ky eshte program i mire se e kam patur dikur por ai ben konvertim vetem nga wav dhe ekstensionet e tjera nuk i pranon. Sidoqofte per te qene brenda e provova dhe u binda qe ishte i njejti qe kam patur dikur

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nje tjeter program shume i mire per te konvertuar audio dhe video ne shume lloje formatesh eshte dhe Imtoo MP4 Converter. Eshte shume i thjeshte ne perdorim, i shpejte dhe nuk ngarkon pothuajse aspak pc. Nqs deshiron ta kesh Darius, me kontakto me MP dhe do te ta jap menjehere.
    Madaber flm per ndihmen por ne fakt nuk me duhet nje konvertues per cdo lloj audio apo video. Me duhet vetem per telefon celular.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje program qe i kthen kenget ne format zilesh.
    MP3-to-Ringtone-Gold-5-23

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ky eshte program i mire se e kam patur dikur por ai ben konvertim vetem nga wav dhe ekstensionet e tjera nuk i pranon. Sidoqofte per te qene brenda e provova dhe u binda qe ishte i njejti qe kam patur dikur

One.Click.Ringtone.Converter.v1.9.
    Excode Software Create Ringtone 4.96

Falas : http://audacity.sourceforge.net/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 19-01-2008 mė 05:21

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    16

Si mund t'i bashkoj dy kėngė nė njė?

Tung! A mund tė mė tregoj ndokush se si mund t'i shėndroj dy skedar nė njė? Psh nėse i kam dy kėng si mund t'i fus tė dyja nė njė skedar dhe tė mund ti dėgjoj njėra pas tjetres nuk e di se sa isha i qart pėr secilen pėrgjigje faleminderit paraprakisht.

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •