Pasi shtyp "convert to"
Pasi shtyp "convert to"
Edi
Shtyp butonin "convert" dhe prit sa tė mbarojnė.
Tek shiriti i gjelbėr zgjidh cilėsinė.
Mbi 128K, 44100Hz ėshtė cilėsi e mirė, pothuajse si CD.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 25-10-2003 mė 19:35
Edi
Pėrshėndetje djem e vajza
Sa i pėrket kėtyre programeve pėr konvertim nga rm nė mp3 apo nė tė kundėrten hiqni dorė se nuk gje prej tyre sepse ka shum fakte qė nuk punojn si duhet.
Ja faktet
1. Nga rm nė mp3 ėshtė shum kualiteti i dobėt sepse kėngėt kur te konvertohen nga wave nė rm humbin shum kualitetin e tyre e sa i pėrket nga mp3 atėher edhe mė keq do tė jet sepse kualiteti i kėngės humb trefish nga wave ne mp3 nga mp3 nė rm aty humb shum kėnga nė kualitet
2. shumica e kėngėve gjat pėrdorimit mund tė ndodh qė tė ken ndėrprerje shkaku ėshtė (buffering ose shpejtėsia e internetit )sepse nuk e kemi tė gjith shpejtėsin e njejtė dijush ka dsl dikush isdn apo edhe ka prej tyre ende qė pėrdorin edhe analog modem.
3 Edhe po tė kesh mundėsi ti marrėsh kėngėt si rm dhe tė mundohesh ti perfeksion0sh ska as aty zgjedhje sepse ska programe si duhet pėr ti edituar nga zėri e kam fjalėn.
Shpresoj se jam i kjart.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 24-11-2003 mė 15:18
Faliminderit EdSpace. Une faktikisht kisha nje problem me Windows Media Player sepse e kisha downloand dPowerAmp por nuk arrija te konvertosha the *wam files. Keshtu qe mu desh me download Windows Media Player edhe dPowerAmp edhe njehere ne menyre te ti konvertoja keto kenge.
Une gjeta nje program sh te mire, po eshte ama per te rregjistruar video rrjedhje (streaming) te real media.
programi quhet hidownload, dhe nqs iu duhet edhe kod, mund te pyesni...
MtrX ubicumque felix
Kam nje muaj qe po mundohem te gjej nje program i cili munde te me kthej RM ne VIDEO ose VCD o AVI por nuk e kam gjtur akoma ndonjeri nga ju munde te me ndihmoj???
do i isha shume mirnjohes...
faleminderit...![]()
Ma hengri miu firmen!!! :(
dua te di nese ka te auto instaluar ndonje program per te regjistruar zerin nga dalja e mixerave, sic eshte psh movie maker per XP. po mua me duhet per 2000, nuk me lejohet te instaloj programe shtese( nga admin)
"You should keep learning as long as you are ignorant."
"As long as you live, keep learning how to live."
Start > RUN > sndrec32 dhe pastaj shtyp butonin ok
Kjo te lejon te rregjistrosh nga mikrofoni ose nga line-in.
Edi
hi Eldi,
shko tek faqja http://www.boilsoft.com/rmconverter.html dhe aty do te gjesh nje program, me te cilin mund te kethesh RM files ne AVI, e pastaj file - in e ri do te mund ta konvertosh ne VCD.
shpresoj se te kam ndihmuar
CIAO nga Gold
Student of Software Engineering & Knowledge Management
Elti...
Cilėsinė e videos nuk e pėrmirėson dot duke e kthyer atė nė AVI apo VCD. E vetmja arsye pėr ta konvertuar nga RM nė AVI apo VCD do jetė vetėm pėr ta hedhur nė njė CD apo DVD.
Edi
Krijoni Kontakt