Close
Faqja 56 prej 270 FillimFillim ... 646545556575866106156 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 2693
    i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Mund te perdoresh Windows Media Player..
    Po fare lehete e ke tek NERO sic tha egzon_hasani
    bashkimi sjell fitore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2006
    Postime
    97

Si mund te kthej nje file ne AVI

Ndonjeri qe di nga keto pune

kam disa filma por i kam ne RM dhe ne WMV
    pyetja ime eshte si si mund ti kthej ne AVI?

THANX ne advance

Shumė lehtė, por duhet tė instalosh njė program qė e bėnė kėtė punė ka shumė programe por po e pėrmendi njė Xilisoft Video Converter ky ėshtė shumė i kjart.

Nese keni ndonjė problem dhe nėse doni proceduren se si duhet bėrė mė kontakto.

Me nderime Genti

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Me mire po te ikesh ne dhome e piraterise kompjuterike shih aty verdallle se kishte disa programe te tilla me duket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2006
    Postime
    97
    hey dude
    rofshi per ndihmen
    u futa ne nje web dhe gjeta nje program te mire per covertim plus serialin
    flm per sugjerimet

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga egzon_hasani
    shume me vemendje e ke shti kete teme te re .une e kam nje program per me ba remix- a kush eshte i interesum munet mem lamru thiret Atomixmp3_trial edhe edhe shume i leht per kompjuter dhe mund te qeni ne kete faqe

http://www.download.com/3120-20_4-0....ixmp3&tag=srch kush deshiron te bej ndonje remix udheroni

Atomix eshte nje program i thjeshte qe mund te perdoret per dj live eshte shume efikas the i pa nderlikuar dhe plot here perdor ate program e kam per kollaj gjithashtu Virtual Dj eshte po i prodhuar nga e njejta firme qe prodhon Atomix mp3 po qe eshte me pak me shume gjera pak me e nderlikuar por perseri jo i veshtire programi me i mire tani mbahet PCDJ qe ka opsionin e lidhjes se computerit me nje (hardware) si pllakat rutulluese (turntable).
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    6
    dj visi seria me e mire per impiante profesionale ne shtepi dhe ne lokale normale eshte marka BOSE.
    ndersa per recording studio dhe per DJ Profesional jane serite Monitor Studio te markave AKG, Roland, Yamaha, Mckie gjithashtu dhe Behringer po kjo hyn ne performancat profesionale ne teknollogjine e Monitor Studio.

sa per programe nuk kam pare ndonje DJ profesionist te luaj live me programe.Virtual Dj deri tani mbahet si program i afrueshem me pasijet qe perdoren nga dj. problemi eshte se pavaresisht se technollogjia po ecen perdite nuk mund te zevendesohet tingulli i Vinyl ose Records qe luhen me turntable me Cd ose me software.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sandokan001 : 30-05-2006 mė 13:08

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga sandokan001
    dj visi seria me e mire per impiante profesionale ne shtepi dhe ne lokale normale eshte marka BOSE.
    ndersa per recording studio dhe per DJ Profesional jane serite Monitor Studio te markave AKG, Roland, Yamaha, Mckie gjithashtu dhe Behringer po kjo hyn ne performancat profesionale ne teknollogjine e Monitor Studio.

sa per programe nuk kam pare ndonje DJ profesionist te luaj live me programe.Virtual Dj deri tani mbahet si program i afrueshem me pasijet qe perdoren nga dj. problemi eshte se pavaresisht se technollogjia po ecen perdite nuk mund te zevendesohet tingulli i Vinyl ose Records qe luhen me turntable me Cd ose me software.

Sma mer mendja se ja di shijen akoma te punosh me "computer based software" ska gje me te bukur te jep mundesi qe nje mixer me i shtrenjte nuk ti jep dot te marim pershembull programin me te thjeshte ne ruzullin tokesor " Virtual DJ" ti mund te perdoresh 30 turntables edhe nuk arin te besh te njejten gje qe ben ai program, por duhet te dish si ta konfigurosh me dy ose me shume soundcarda qe tja shijosh lezetin. Cd mund te gervishtet fillon te "skip" se di pse me duhet vinyl? une sbej "scratch" vetem mix edhe remix. Dmth neve ti kthehemi prape kasetave me shirit sepse jane te vjetra jane me te mira apo jo? sepse sot exzistojne mp3 e ipods etc.... te kthehemi mbrapsh 500 vjet vinyl kane qene te mira per kohen e tyre perdoren sot nga DJ e di po perdoren se ajo eshte e vetmja gje qe kane mesuar eshte si puna e politikes edhe kjo pune cdo kush mbur partine e tije ose cdo kush mbur lopen e tij se ska ci ben prandaj eshte ajo qe eshte. Bose nuk ben bokse per "Pro Audio" vetem per kinema dhe kinema shtepiake. Ku ke pare ti bose speakers te perdorura ne skene?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shqiptari02 : 31-05-2006 mė 00:42
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-05-2006
    Postime
    97

Program pėr pėrmirėsimin e videove

kam disa filma ne kompjuter por jane shume cilesi e dobet
    do te doja te pyesja nqs di ndonjeri ndonje program per te regulluar cilesin e videos ( filmit).

faleminderit

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ashtu si fotoshopi ka filtra per te permirsuar pamjen e nje fotografie,si denoise,qe e ben figuren me te paster,me te qarte dhe te bukur.,ke edhe per video filtra te tilla.Mund te gjesh filtra denoise per virtual dub,ose adobe premiere pro ka filter pastrimi denoise si plugin.Mund te perdoresh programin ketu AlparySoft Denoise filter 1.0 http://www.softpedia.com/get/Multime...ter-beta.shtml Nje mundesi tjeter eshte te perdoresh programe video studio editor nga sony vegas,ulead studio,studio plus 10.Ne keto programe shiko per funksionet,Auto Exposure and Auto Level filters.Programet studio e rregullojne cilesine e figures duke i aplikuar ndryshimet skene pas skene(frame by frame) ne fushen e editorit qe jep skenat e filmit ne korniza dhe sekonda(timeline).Rregullimi i cilesise se figures gjithmone eshte deri ne nje fare shkalle.Varet gjithmone se sa e keqe eshte cilesia e videos origjinale qe do rregullosh.Programet me lart bejne nje fare rregullimi,megjithate mos shpreso ndonje mrekulli.Nqs cilesi e filmit ka pak probleme,atehere programet mund ta rikthejne cilesine e figures ne normale.Njelloj si me imazhet ne fotoshop.Fotoshopi mund te rrise cilesine dhe rregulloje imazhet me cilesi te dobet,por kjo ka nje kufi dhe varet se sa e keqe eshte ne cilesi imazhi origjinal.
    Provo ti ndryshosh filmit shkallen bitrate/sek.Ka mundesi qe figura te permirsohet dukshem.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema tė Ngjashme

1. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •