Po ata nga dashuria e kanë patur more. Dashuria është disa llojesh, edhe kjo këtu është një ndër ato lloje.Ueeeeee 2 zemra qe duhen ???????? Ore jeni ne terezi apo jo
Po ata nga dashuria e kanë patur more. Dashuria është disa llojesh, edhe kjo këtu është një ndër ato lloje.Ueeeeee 2 zemra qe duhen ???????? Ore jeni ne terezi apo jo
po si jo, te kuptoj
per shen valentin psh, une kam plan ta hedh nga ura te fejuaren, e kam nga dashuria e madhe, dhe kjo eshte nje menyre per t'ia shprehur.
Ka dhe menyra te tjera, si psh goditje me thike, sopate ose mjete rrethanore , kjo jo vetem per shen valentin por edhe ne dite te zakonshme.
Thika dhe sopata janë pjesë e pandashme e përvjetorit të martesës.Ka dhe menyra te tjera, si psh goditje me thike, sopate ose mjete rrethanore , kjo jo vetem per shen valentin por edhe ne dite te zakonshme.
Burri më hodhi nga ballkoni pas zënkave, por jo për virgjërinë.
Nuk late titull pa i nderruar temes e s'po gjeni qe s'po gjeni rehatDo ta nderroni me, apo kismet?!!
![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
shpejt ta cojm ke faqja 11
tema me e suksesshme e forumit lol
Nuk late titull pa i nderruar temes e s'po gjeni qe s'po gjeni rehat Do ta nderroni me, apo kismet?!!
mund edhe te bejme nje konkurs titujsh
si psh
Une sa e shtyva...ajo ra vete
Epo kur te del KUR... edhe gruaja
Virgjeria, nje sport eksterm
Shkon per lesh e del i qethur
Ne vend qe ta fusesh ..e ha
etj etj
-----
pershendetje te gjithe bashkekombasve ngado qe jane. Preokupimi juaj per kete ceshtje kaq te rendesishme kombetare, tregon se nervi i shqiptarit eshte akoma gjalle.
Ju jeni njerez te mrekullueshem qe te tere, sepse sapo pati nevoje atdheu filluat te shkruanit pa pushim qe te tregoni natyren e vertete te shqiptarit.
Edhe njehere tjeter ...jeni te mrekullueshem... qe sakrifikoni kohe duke dhene mendime si te zgjidhen problemet shqiptare, me qellim integrimin sa me te shpejte ne strukturat perendimore...duke e filluar qe nga cvirgjerimi i politikes dhe i asaj te popullsise...Bravo edhe njeher...njerez te mrekullueshem...Me njerez te tille, profilaktiket jane gjithmone krenare
Krijoni Kontakt