po bejme hapa te medhaja drejt integrimit ne be, ne nato e mbi te gjitha... ne konfencen e vendeve islamike...
kam pershtypjne se problemi i keti vlonjatit nuk ishte genjeshtra e vajzes...por UNI i tij i plagosur rende...
po bejme hapa te medhaja drejt integrimit ne be, ne nato e mbi te gjitha... ne konfencen e vendeve islamike...
kam pershtypjne se problemi i keti vlonjatit nuk ishte genjeshtra e vajzes...por UNI i tij i plagosur rende...
mire qe e hodhi nga dritarja... po si nuk pa nese poshte ne rruge kalonin njerez...
nuk besoj se e ka hudh ashtu pa shiku më parëmire qe e hodhi nga dritarja... po si nuk pa nese poshte ne rruge kalonin njerez...
Vajza 19-vjeçare Marinela Ymeraj nga Selenica e Vlorës, e cila pretendon se e ka hedhur i shoqi nga kati i katërt i një pallati, aktualisht ndodhet në spitalin rajonal të Fierit.
Fillimisht është shtruar në repartin e reanimacionit dhe mbas terapisë në këtë repart dje ka dalë duke e vendosur në njërën prej dhomave të kirurgjisë. Pranë shtratit të saj qëndron gjithë kohës e ëma, e cila hedh totalisht poshtë akuzat që janë bërë ndaj vajzës në lidhje me virgjërinë e saj, gjoja si shkak për hedhjen e saj nga ballkoni. Vetë vajza, e cila mezi flet, e ka kundërshtuar akuzën e bërë nga bashkëshorti duke thënë: ”Të ngrihet një komision me një grup mjekësh të specializuar, i cili të vërtetojë gjendjen time”. Ajo thotë se fragmente të shkëputura nga martesa e një jave i ndërthuren me dhimbjen dhe fatkeqësinë në ditët kur të gjitha vajzat përjetojnë çastet më të lumtura. Deri të martën, kur vajza ka qenë në gjendje shoku, të gjithë mendonin dhe besonin versionin e dhënë nga burri i saj, Fitimi, që vajza kishte dashur të vetëvritej. Sipas Marinelës, ka qenë bashkëshorti i saj që e ka hedhur nga ballkoni, pas zënkave që kishin me njëri-tjetrin, që në javën e parë të martesës. Këto zënka bën të ditur 19-vjeçarja, vinin edhe nga diferenca e madhe në moshë, pasi bashkëshorti i saj ishte 30 vjeç. Familjarë të shumtë kanë qenë pranë shtratit të vajzës në spitalin rajonal të Fierit, në pritje të ndonjë përgjigjeje për ndërhyrjen kirurgjikale në këmbë. Mjekët e spitalit të Fierit kanë deklaruar se vajza është jashtë rrezikut për jetën, por ka probleme serioze me shëndetin për shkak të frakturave të rënda. “Unë i lë gjithçka në dorë drejtësisë shqiptare. Dua që ajo të vendosë për fatin e Fitimit, pasi më ka shkatërruar fëmijën tim pa të drejtë dhe përveç anës fizike po i sakaton edhe anën morale”, ka deklaruar po dje nga spitali babai i 19-vjeçares. Ai nuk ka pranuar kurrsesi që vajza të kthehej sërish me burrin e saj dhe të jetonin bashkë. Babai i vajzës e ka denoncuar këtë ngjarje në polici dhe është në pritje të marrjes së masës së dënimit për ish-dhëndrin vrasës, i cili aktualisht ndodhet në dhomat e paraburgimit në qytetin e Vlorës. Mbi shtetasin Imeraj, tashmë rëndon akuza “vrasje me dashje”.
Gazeta Panorama
Jeta ime, mban emrin e saj..
Uhhh e ku ishte babai me pare. Vajzen 19 vjeç ta martonte me nje 30 vjecar? Gjepura !!!
Nqs ajo nuk e ka genjyer atehere atij nuk ka sesi ti ket vajt gjaku ne tru deri sa ta hedhe nga ballkoni per sherret mes tyre. Kjo eshte absurde ose do te kishte nxjerre justifikim tjeter dhe jo qe nuk ishte e virgjer. Bohh !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Prova nuk ka nëse e ka hedhur apo është hedhur!
Alternativa e vetme është të ndahen... e të jetojnë për hesap të vetë.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nqs nuk del ne shesh e verteta burri do denohet sepse ajo e ka akuzuar per tentativ vrasje.Une nuk e kuptoj kaq e pafuqishme ishte ajo sa ta merrte si thes cimetoje ta verviste poshte.Ndoshta eshte perpjekur ta ndaloje e ka gervish apo godit gjera te tilla qe te provojne deshmine e saj ose nje deshmintar ne ngjarje, sepse nqs e ka bere vertete burri i saj ligji duhet ta denoje ... por nqs eshte thjesht nje histori e trilluar duhet te denohet ajo per shpifje.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Jo nuk bën të ndahen dy zemra që duhen. Krishti tha: "Atë që bashkoi Perëndia, njeriu të mos e ndajë".Alternativa e vetme është të ndahen... e të jetojnë për hesap të vetë.
Ai e ka bërë nga dashuria e tepërt edhe nëse e ka hedhur.
Krijoni Kontakt