Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 245
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Ah mer cun edhe ti, po pyete cfare thote macja e qeni e komshija e thashethemexhia me mire thuaj te mori lumi, se s'qenke i zoti vetes. Kujt po i behet vone per llafet e botes, po s'e pata ne terezi per kalamaj e po desha te bej qef me burrin, apo ne rastin tend me nusen.
    Aman mer cun cfare jane keto mendime koti.

Epo mire shko jeto ne shkretetire atehere,se ne shqiperi s'jetoke dot... Lum si ti qe qenke e forte dhe spyeske per askend...Cti besh qe me njerezit e tjere te duhet te kalosh nje pjese te mire te dites ... Eshte e kote te them qe cuni ka dhe nene e babe,se e di qe per ty s'vlejne nje grosh
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hahahahaha pse mer djal e mendon keshtu. Une madje jam njeri shume i qete si me pleqte ashtu edhe me femijet sepse kam punuar ne shqiperi si animatore me kalamajt perpara se te vija te studjoja kendej, kurse ketu ne Itali punoj me raste ne nje spital pleqsh e i shetis me karroc, i kendoj e i blej ndonje cokollate e akullore.
    Nuk e kam fare ate muhabet e madje me pelqejne gjerat e thjeshta e familjet tradicionale, por perseri nuk me behet vone per llafet e njerezve. Une shikoj ate qe kam perpara, jeten time e nese me leverdis bej ate qe me thojn te tjeret.
    Sidoqofte, per nenen e baben e burrit do i respektoja per dashurine e burrit qe do kisha, sepse kush do burrin do edhe pjesen tjeter te familjes i thone fjales.
    NUk e di pse me shikoke kaq agresive ketu, por prape me vjen cik keq qe je kaq i mbyllur ne mendje. Ndoshta kjo eshte pershtypja ime ketu, me aq sa te kam lexuar...
    La vita è bella...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Nuk jam une qe jam i mbyllur jane shume persona qe jane hapur aq shume sa jane te shqyer ne mentalitet ....

Nuk pyes per njeri eshte gje e thjeshte per tu thene,po vetem izolimin sjell si perfundim...

Deri me sot nuk kam pare ndonje te forte,qofte femer qofte mashkull qe kur jane martuar kane pritur 4-5 vjet per femijen e pare.... Ti qe e beke,qenke shume e forte per mua...une jam cik i dobet nga kjo ane .....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

ok, une po sqaroj ngjarjen, vajza wshtw hedhur mwngjezin e ditws sw hwnw mbasi ka pwrfunduar dasmwn dhe cifti ka shkuar per te fjetur ne dhome. Mbasi kanw fjetur rreth 2 ore vajza eshte ngritur nga gjumi dhe ka dale me shpejtesi ne ballokon duke u hedhur nga ballokni i katit te katert, por perfundoj ne taracen e katit te dyte te pallatit ku ishte bere nje shtese. Sipas deklarates te vajzes , ajo eshte shprehur se nuke mban mend se cfar ka ndodhur , ndersa bashkeshorti i saja ka treguar se pash vetem kembet e saja qe ra nga ballkoni , ajo u ngrit nga gjumi pa paritur dhe doli me shpejtesi ne ballok dhe me pas une pash se ajo u hodh nga ballokni ka delkaruar bashkeshorti i saja . Ndersa famijaret kane deklaruar se vajzen do ta kete hedhur bashkeshortit sepse ziheshin bashke. ndersa varjanti i virgjerise ka qene nje shka midis kolegesh gazetar por per hat te keq disa e moren te vertet , disa te tjere kane zbardhur ngjarjen dhe me pas kan botuar ne medje ngjarjen . Gjithsesi gjithcka ngelet e hapur per hetime te metejshme ku po hetohet ne disa pista . Por varjanti i virgjerise nuke eshte i vertet , ka qene nje shka e dikujt qe eshte mare e vertete.

vlore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Tentimi i vrasjes ne kete rast s`ka si te perligjesohet.
    Kete djalin, pervec se genjeshtra qe i paska ba vajza, e ka deshprue shume edhe harxhimi i pareve te dasmes per pune koti!
    Ne ato raste, femra dergohet te prindet e saj dhe harrohet ajo pune.Pavaresisht deshprimit.
    E jo te mbahet edhe ndonje dite e te behet cirkus per kojshine e per boten.

E pastaj mosha.Nuk eshte problem i madh dallimi 10-12 vjet.Kesi raste jane me mijera dhe jetojne te lumtur.Natyrisht qe varet prej tipave,se ka vajza qe i parapelqejne meshkujt me te vjeter.
    Ne anen tjeter, ate femren 19 vjeqe s`besoj qe e ka shty kush me zor te fejohet me 30 vjeqarin.
    Ne pergjithesi, djali e ka hak t`i kete nja 5-6 vjete me shume,se femra pjeket me shpejt.

E sa per virgjinitetin….kjo eshte pune parimi o njerez!
    Dikush s`e ka dert ate pune.Ani.
    Po dikush tjeter e ka parim…disi si punen e autos. E blen te paperdorur dhe ndjehet mire.
    Ky fakiri ia paska ba me dije femres ate pune.Ajo gjynafja pse ka rrejte?!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Te duash eshte bukur, por te duash ne katin e peste eshte bukuri e rrezikshme
    hej byrazer, po me kujtohet femra, me të shkonim deri tek kati i pestë se aty ishte një lloj si ta themi dhomë ose banesë e pabanuar, ishim të rinj nuk gjenim vend tjetër, por ishte mirë gjithsesi, por dritaret na shërbenin për të hyrë rrezja e të ndriçonte vendin se nuk shihja dot ku po e fus.

1___Mos pretendo per te virgjera!
    Po lidhem me rastin më sipër, pasi kjo vajza më doli jo e virgjër, desha të hidhem aty nga kati i pestë, atëherë më kapi përdore, dhe tha mos u hidh se kam një motër të virgjër e prit derisa të rritet. Prita sa prita, dhe pasi u takova me të vendosëm që të shkojmë në të njëjtin vend, që në rast nevoje të kishte mjaft lartësi sa për t'u mbytur, dhe kjo më doli jo e virgjër, atëherë thashë sa për këso që nuk janë të virgjëra më mirë po marr nënën e tyre.
    2____Beso,kontrollo!
    Eh për kontrollë më duket se bën punë termometri, t'ia masësh vazhdimisht temperaturën, se fitili është i nxehtë pas erupcioneve.
    3___Mos mashtro!
    4___Nuk ke te drejten te besh krime dhe nuk ka arsye qe e justifikojne!
    Për këtë është një batutë e lashtë shqiptare, ku njëri ishte martuar, kshu me mbleseri, dhe natën e parë e kishte pyet gruan a ke pasur dashnor, gruaja i tregon se kend e kishte patur dashnor, edhe ky shkon e ia dërgon gruan atij bandillit thotë merre e falë të qoftë, po ky bandilli u tregu burrë e i thirri tri motrat e veta edhe i tha zgjidhe cilën duash, e ky e zgjodhi atë që ishte në radhë për t'u martu, ishte e vjetër rreth 30 vjeçe, ky bandilli si duket kishte patur hallin t'i martojë motrat e të jetojë rehat me gruan, edhe ky e mori këtë vajzën, po edhe kjo i doli që kishte patur të dashur, edhe këtë e dërgoi tek i dashuri i saj, edhe ky ia dha një motër të veten, e kështu mbeti tërë natën duke u endur nga fshati në fshat e duke i martuar njerëzit. Po sot vaj halli që t'ia dëgosh nusen ish-boyfrendit, nuk t'a pranon dot, se të thotë, unë e kam pasur për një natë jo për t'u martu. Tash t'a mbash ti apo jo?
    5___Mos u marto
    Kjo ide është e mirë në Francë. Atje femrat kanë dëshirë vetëm të mbesin shtatzënë dhe të mbahen nga ndihmat sociale që i jep shteti. Kështu kush ka mend, lë femra shtatzënë sa këtu sa aty, dhe bën me dhjetëra fëmijë, e s'ka nevojë fare të martohet.
    6___Mos merrni shtepi me ballkon...
    Do të duhej të ishte 'mos e merrni burrin që jeton në katin e pestë".
    mua me të vërtetë më pëlqen kjo temë. Ju faleminderit për përgjigjet.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Rikthimi i menjehershem i denimit me vdekje, si edhe gjykim i shkurtuar formal me denim kapital i shtrire ne krime brenda familjes, gjakmarrje, vrasje etj. do te ishte nje kure efektive per Shqiperine...
    Sakte,per idiote si ky qe do femer te virgjer dhe nese nuk eshte e hedh nga ballkoni,meriton denimin kapital.................une ketij plehres do ja rripja mishin me brisk pa piken e meshires.

ps.debili...mund edhe te kishte gjetur femer te virgjer qe ndoshta kishte provuar sex oral fjala bie,shume te tjera virgjerohen perseri tek doktori,keshtu qe virgjeria nuk provon asgje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-01-2008 më 15:03
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Nuk jam une qe jam i mbyllur jane shume persona qe jane hapur aq shume sa jane te shqyer ne mentalitet ....

Nuk pyes per njeri eshte gje e thjeshte per tu thene,po vetem izolimin sjell si perfundim...

Deri me sot nuk kam pare ndonje te forte,qofte femer qofte mashkull qe kur jane martuar kane pritur 4-5 vjet per femijen e pare.... Ti qe e beke,qenke shume e forte per mua...une jam cik i dobet nga kjo ane .....
    hahahaha kjo eshte provokim , e nejse as une nuk e bej perderisa nuk jam e martuar, e as qe nuk them qe do rri 4-5 vjet pa femije apo me teper sepse jetes nuk i dihet asnjehere.
    Sidoqofte jeta eshte shume e shkurter per te menduar aq gjate sac e ben ti. Ti nje femi do e besh per vete apo sepse ta kerkon bota? Ti vetem per kerkesen e botes do besh nje femi edhe duke mos pasur asnje koker leku per ta mbajtur? Une e di qe shumica e emigranteve mburren duke thene qe gjoja punojne knej e andej e kane leke, por ne fakt jane me keq se ata qe rrijne ne shqiperi sepse jetojne neper shtepira me qera, jane me leje qendrimi, qe sot e ke e neser po nuk pate kontrate pune s'e ke. Pra djalo me keto pasiguri ti ke nder mend te ndertosh nje familje aq shpejt. E di ti kush vuan i pari, ai femija, ai femija pra qe ti po e ben sepse ta kerkon komshija e qeni me macen e komshijes...
    Edhe ne shiqperi s'eeshte kollaj sepse jo vetem nuk ka pune, por edhe kur ke nje pune, qe perseri s'e ke te sigurte, rroga eshte teper e vogel per t'i llogaritur gjerat ne ate menyre siperfaqesore qe mendon ti.
    Prandaj njeriu shkollohet qe mos mendoje per shoqerine e qe ta shikoj jeten me sy te plote: Njohje me shokun e jetes, gezim e lumturi me shokun e jetes, ndertimi i nje baze per jeten (ekonomike: shtepi e pune e sigurte), e ne fund krijimi i famijes ose bashkimi perfundimtar pra femija.
    La vita è bella...

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Bipolariteti i crregullimeve te tilla me karakter depresiv, con ne aberracionin nga sjellja normale dhe presioni opresiv i simbolit fallik mund te cojne ne gjera te tilla...ke te drejta .. analize e sakte.

Mbetet fakti qe ai e hodhi nga ballkoni per tu shqyrtuar tani
    haaaaaaaaahaa
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    eee qfar njerz bre !!
    ku i ka pas ment qajo goce ??!! mos te folim edhe per ket burrin ??!
    te dyt jan fajtor sipas meje, pse ka pranu mu martu , por apet se apet nuk i dihet karakterit njeriut.
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •