Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga loli123 Lexo Postimin
    I gjithe problemi infinite qendron tek ty ,pse do thuash ti:
    1-Ti dashuron pa e studjuar njeriun gjate dhe pa e provokuar ate nese te do vertete apo hiqet me ty meqe i qellove e rastit edhe s'ka per momentin asnje femer me te cilen te permbushe deshirate veta.Ka njerez qe jane pushta qe kur lindin ashtu mbesin dhe ashtu do te vdesin.E ke degjuar ate shprehjen u plake e dor s'hoqe guret e varrit tu befshin ......Ndaj ne kete rast gabimi eshte i joti,sepse ti dashuron pa kusht ,ty te erdhi per te dashuruar ate edhe o burra po ai a te dashuronte ty sa e doje ti apo thjesht hiqej i tille?ndaj jan provokimet per kete pune per te mesuar nese te do vertete apo jo.
    2-Ti je teper naive.Nuk i tregohet cdo gje botes,ne kete rast kjo fjala bota ishte per shoqen.Ka gjera qe nuk i tregohen askujt ne jete jo me nje shoqeje.Ka gjera qe te perkasin vetem ty personalisht dhe as i dashuri s'ka perse i di.Ti ia tregon njerezve cdo gje te kan pire lengun aha s'kthehesh dot me mbrapa mend per here tjeter tani edhe tregohu me e zgjuar.Mos i ler te tjeret te te perdorin,mos i jep askujt me shume se meriton ok edhe do te jesh e lumtur.Mos i jep mundesi dikujt te te lendoje.Ne kete rast ti i ke dhene shoqes tende shkas duke i treguar gjera personale ,si psh:ai nuk me shikon me si me pare,ose ai kur dolem sot pa ne femer gjate ndersa une isha aty por atij nuk i interesoi fare dhe nuk e shqetesoi prania ime'' me kete info qe ti i jep asaj i hap nje shteg per te kuptuar se ai nuk ndjen per ty,dhe keshtu ajo e ka te lehte te manipuloje ate dhe te ta marre.

Ne te dyja pikat del se fajtore per kete qe po vuan je ti.Here tjeter mos trego askujt gjerat e tua personale,mbaje gojen mbyll edhe sikur te tjeret te te provokojne apo te tregojne ato dicka te tyren personale,ti hesht ato le te tregojne ti s'ke pune per gjerate tua.Ato te perkasin ty edhe s'ka perse i di dikush tjeter.Edhe here tjeter studioje njeriun gjate,prej kohesh ,nese dike e studion gjate pra c'nenkuptojme me keteos i jep shaks te kuptoje qe ti ke rene ne dashuri,Mos u bej pete mbas tij,Mos iu jep pernjehere asnjehere mos e bej kete pa e studiuar tjetrin gjate,Provokoje si te kesh mundesi duke dale sebashku dhe me shoqet e tua dhe shikoje veprimin e tij karshi atyre etj.Nje femer e zgjuar di si ta njohe nje mashkull edhe si ta beje pervete qa sa atij te mos i shkoje mend per femer tjeter,por nese ti e ke ditur per te qe ai do nje tjeter dhe ti je futur si pyke atehere te ngelet te vuash koston.Edhe shoqja te ka pare mendjen pa ta ben se nuk guxon femer ne bote qe ta kem une shoqe edhe te me beje kete se ia shkurtoj kembet.
    ja dhe daku tjeter qe faj i jep te tradhetuarit e jo atij/asaj qe tradheton.
    Pse ti mendon se na qenka aq e lehte te njohesh nje njeri?
    Ka raste qe ke vite qe e njeh, vite e vite, e kur vjen puna ta ben gjemen,
    e perseri faji i mbet ati qe paskesh qene aq budalla sa mos ta njohi siç duhet.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    Gjithkush e ka nje mike te mire qe e konsideron si moter, behet copash per te, ndihesh me fat qe ke dike qe te degjon, dhe eshte i vetmi njeri me te cilin nuk ke kurre frike te jesh vetvetja, i kerkon nje keshille kur je e zen me te dashurin, i tregon te gjitha momentet qe te bejne te lumtur e cdo gje qe te ben te qash, derisa.....

Nje dite zbulon se ajo te ka tradhetuar, te ka goditur aty ku te dhemb me shume, te ka coptuar shpirtin...ka shkuar ne shtrat me te dashurin tend...

sikur te mos mjaftonte tradhetia e tij, te tradhetoi me "motren" tende...

A jeni ndodhur ndonjeher ne nje situate te tille?

Si jeni ndier?

Cfare keni bere?

Gjithe te mirat!
    Mua me ka ndodhur, por ne nje version me ndryshe...u be nje lemsh tradhetishe qe s'e mori vesh i pari te dytin. Nje shoqja ime ishte e lidhur me nje djale, une i njifja qe te dy keta. Mirepo mua s'me kishin thene gje fare per lidhjen e tyre, dhe keshtu une s'kisha asnje lloj pengese.

Problemi ishte se une me ate cunin shkoja shume mire edhe erdhi dita, ne qejf e siper ja kercitem amores. Ai mesa duket "harroi" te me informonte per lidhjen e tij me shoqen time, por me kerkoi qe mos i them gje njeriu, vecanerisht asaj...

Nuk i vura shume rendesi, pasi ishte thjesht dicka private qe kishte ndodhur mes nesh, dhe nqs ai s'donte qe ta perhapte si muhabet, une e kuptoja plotesisht. As e kisha idene fare qe nen ujera ai ishte i dashuri i shoqes time.

Kalon disa kohe, une isha lidhur me nje tjeter tashme, lidhja nuk funksionoi.....edhe detyrimisht shoqja ishte aty per te me ndihmuar te kaperceja momentet e veshtira. Ne muhabet e siper, me tregon per lidhjen me ate cunin...me thote qe jane te lidhur mirepo kane probleme. Une sigurisht direkt e kuptova se cfare problemesh mund te kishin, kur ai shkon lart e poshte me te tjera dhe i premton kesaj tjetres henen dhe yjet, dihet se ca problemesh kishte...

Si t'ja beja qe t'ja thosha tashi, ky ishte problemi. Kjo goca ishte shume tip qe emocionohej e agjitohej shpejt, tip delikat kshu...duhet t'ja jepje me racione, me pikatore, se ndryshe kapercente. Fillova t'i bej kshu muhabetesh tradhetirash gjonash, pame filma dashurie te cilat mbaronin ne ndarje, etj etj.....me ne fund, ndjehem e gatshme t'i them gjithcka, edhe vete i kisha kaluar problemet e mia me personin qe isha ndare, edhe isha gati dmth emocionalisht qe t'i thosha se i dashuri i saj dhe une kemi bere horizontalshin para ca kohesh, dhe se ai e kishte tradhetuar me mua, por une s'dija gje.

Ajo me thote, jo po mire prit ti...se, pse nuk ma the qe ne fillim ti mua kur te thash une qe ishim te lidhur, pse duhet te prisje 2-3 muaj qe te ma thoshe, e me sorrollate me filma e me gjona.

Tashi, dashje padashje, u bera edhe une tradhetare ne kete mes.....nderkohe qe une e konsideroj ate tradhetare, nga paaftesia e saj per te kuptuar kompleksitetin e problemit dhe gjithashtu duke ofenduar mundimet e mia qe t'ja beja ta kuptonte avash avash dhe mos i vinte e gjitha pernjeherazi si lajm. Pra pati nje sjellje shume nje-dimensionale, ku e shikoi situaten vetem nga prespektiva e saj duke harruar qe ne nje menyre edhe une isha nje viktime e tradhetise origjinale te filluar nga i dashuri i saj. Nuk eshte e thjeshte qe papritmas te vendosesh ne mes te zjarrit dhe te pretendosh qe dikush te dale qe andej pa asnje djegje.

Por edhe ai cuni nuk eshte se ishte fajtor 100%, sepse ajo ja mbante pezull shume gjera, edhe pse shumica prej tyre ishin gjera per te cilat ajo ishte e detyruar t'i mbante pezull, keshtuqe as njeri dhe as tjetri nuk ishin fajtor, por as une s'isha fajtore kurresesi sepse pa ditur e pa kuptuar u veshtolla ne ate lemshin e tyre sekretiv dhe me probleme komplekse.

Keshtuqe, ka lloj lloj situatash ne jete, po jane keto gjera qe te bejne me te forte dhe se can me rrandaken per keto telenovelat qe sajon jeta.

Nuk e di kush ishte "motra" ne kete mesele, po me siguri une isha motra e vllait te tezes se xhajes se halles se krushkut me se pakti...
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Te kush falje hyn kjo?!Gjersa nuk i ke me miq nuk i ke falur!
    Nuk besoj qe te falesh gjera te tilla,pasi per mua kjo eshte nje thike pas shpine!
    Mund ti falesh duke mos u bere keq po,aty jam dakort...duke i lene dhe injoruar ketu po!
    Zemra sado e mire te jete xfiles nuk eshte aq bujare sa te fali gjera te tilla,sepse do ndjeheshim dhe vete "te ulet" nje dite.

Respekte
    Miq nuk mund te jene , por mund ti falesh, sepse ne fund te funit ve shpirtin rehat per veten tende, pastaj per ta. Kot nuk thone, plas nga inati, dhe nga pervoja dhe une desh kam plasur nga inati.

Te flalesh nuk eshte aspak e ulet, perkundrazi ndihesh me mire, siç e tha dhe Zombi me lart.

Pastaj ne te tilla raste, nuk ka fajtore, faji ngel jetim ne dashuri, sepse askush nuk mund ta kontrolloje zemren(vetem veprat ) , dhe per me teper, nese shoku im me i ngushte, dhe e dashura ime duhen dhe ndihen te lumtur bashke, mos duhet te shkelin lumturine e vet per te mos me tradhetuar mua?
    Dmth eshte pak delikate si çeshtje. Eshte e vertete qe lendohesh, po thelle thelle a ka fajtor?

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin

Te flalesh nuk eshte aspak e ulet, perkundrazi ndihesh me mire, siç e tha dhe Zombi me lart.
    Dmth eshte pak delikate si çeshtje. Eshte e vertete qe lendohesh, po thelle thelle a ka fajtor?
    Te falesh,po duhet te dish ç'fare te falesh dhe ka edhe falja limitet e saj!
    Une nuk do ndihesha mire fare qe thua ti dhe jam njeri qe fal dhe jap shume.Por ne kete rast,ne kete lloj tradhetie te dyfishte kurre nuk do te falja.
    Me vjen mire per ju qe jeni te zote te beni nje gje te tille!
    E ke provuar ndonjehere?
    Je lenduar?
    E keni provuar ju personalisht?

E kam falur une diçka te tille personalisht dhe per ta ishte nje aventure,e fala per hir te dashurise dhe miqesise dhe aty bera gabimin me te madh,pasi sa here qe i shikoja si njerin,si tjetrin,ndihesha vete fallco,kurse ata sikur asgje nuk kishte ndodhur!
    Dhe vendosa te mos fal me kurre...une nuk mund ta bej kete te nje femer qe e njoh thjesht e jo me te dikush qe me konsideron "moter"!

Sa lehte te flasesh ndonjehere pa i perjetuar gjerat xfiles...

Sta uroj as ty,as Zombit,askujt tjeter!

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    Mua nuk me ka ndodhur edhe sedi ca te them per ket tem masi nuk jam provu edhe shpresoj te mos i ndodh askujt se eshte tragjedi e madhe kjo tradhti

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    kesaj i thone si te ajo fabula qe i vodhen lopen dhe i thoshin te zotit ti e ke fajin qe nuk e lidhe mire dhe i zoti u pergjigj: po mire mo ai qe ma vodhi lopen nuk kishte faj...???
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Problemi ishte se une me ate cunin shkoja shume mire edhe erdhi dita, ne qejf e siper ja kercitem amores. Ai mesa duket "harroi" te me informonte per lidhjen e tij me shoqen time, por me kerkoi qe mos i them gje njeriu, vecanerisht asaj...

Si t'ja beja qe t'ja thosha tashi, ky ishte problemi. Kjo goca ishte shume tip qe emocionohej e agjitohej shpejt, tip delikat kshu...duhet t'ja jepje me racione, me pikatore, se ndryshe kapercente. F

Ajo me thote, jo po mire prit ti...se, pse nuk ma the qe ne fillim ti mua kur te thash une qe ishim te lidhur, pse duhet te prisje 2-3 muaj qe te ma thoshe, e me sorrollate me filma e me gjona.

Nuk e di kush ishte "motra" ne kete mesele, po me siguri une isha motra e vllait te tezes se xhajes se halles se krushkut me se pakti...
    Sa lehte i merr gjerat ti,se vret mendjen hiç....ja ke kercit amores ti dhe ske pas faj hiç dhe aq me teper kur ta paska karkuar ai çuni ty qe te mos thuash gje...!

Hajde dynja hajde...dhe sipas teje ata kane faj dhe ti spaske pas hiç dhe vjen e na e tregon si barsalete ketu!
    Moj po sikur ta benin ty nje gje te tille?Si do te vinte t'ja kerciste shoqja jote me e ngushte amores me njeriun e zemres?!
    Sa keq do te ndiheshe!!Apo me siguri do thuash "aq me intereson,ka amore plot"!
    Sa qejf i kam femrat kaq sentimentale dhe te pafajshme si puna jote!
    Se ditke ti kush ka qene "motra" ne rastin tend.?....ja ta them une!
    Ke qene ti,pikerisht ti!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te dy jane me faj....
    Jo nuk eshte e lehte te njohesh nje njeri po ketu nuk po flitet per tradhetine ne nje menyre gjenerale,ketu po flitet per personin e zemres qe te tradheton me dike qe e konsideron "moter"!
    Eshte e dyfishte dhe shume me e rende se e para!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te dy jane me faj....
    Jo nuk eshte e lehte te njohesh nje njeri po ketu nuk po flitet per tradhetine ne nje menyre gjenerale,ketu po flitet per personin e zemres qe te tradheton me dike qe e konsideron "moter"!
    Eshte e dyfishte dhe shume me e rende se e para!
    ate po them dhe une me duket, qe ai qe tradheton e ka fajin, jo anasjelltas.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Sa lehte i merr gjerat ti,se vret mendjen hiç....ja ke kercit amores ti dhe ske pas faj hiç dhe aq me teper kur ta paska karkuar ai çuni ty qe te mos thuash gje...!

Hajde dynja hajde...dhe sipas teje ata kane faj dhe ti spaske pas hiç dhe vjen e na e tregon si barsalete ketu!
    Moj po sikur ta benin ty nje gje te tille?Si do te vinte t'ja kerciste shoqja jote me e ngushte amores me njeriun e zemres?!
    Sa keq do te ndiheshe!!Apo me siguri do thuash "aq me intereson,ka amore plot"!
    Sa qejf i kam femrat kaq sentimentale dhe te pafajshme si puna jote!
    Se ditke ti kush ka qene "motra" ne rastin tend.?....ja ta them une!
    Ke qene ti,pikerisht ti!
    Po une jam goc e vetme dhe nuk i dalloj dot ndjenjat vllazerore...

Dhe sigurisht qe e them si barsalete tani, sepse ka kaluar aq shume kohe saqe vlerat emocionale jane zbehur dhe eshte kthyer thjeshte ne nje mesim jetik mes shume te tjereve. C'ti bej, ja nxjerr esencen shpejt gjerave.

Megjithate, une e kam ne dore se si e trajtoj si ceshtje. Une mendoj se te gjithe kane dhe s'kane faj ne kete episod konkret.

Mesa duket ti po thua qe une kisha faj sepse:

1. Nuk dija gje per lidhjen e tyre
    2. Nuk i thashe gje njeriu per nje ceshtje personale per te cilen nuk kam asnje detyrim te flas nqs s'dua, ose nqs nje mik me kerkon mos ta bej publike

Ndersa une nuk e shoh dot fajin tim ne kete mes.

Morali i historise eshte qe po e mbajte sekret per shume gjate nje lidhje ose nqs njeri prej jush nuk eshte i kenaqur...s'eshte aq e pamundur qe njeri prej jush te devijoje dhe te shkoje me te tjere mbrapa kraheve. Keshtuqe ndonjehere motra ose vllai s'kane faj, fajin mund ta kete kunati. Ose vete ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 14-01-2008 më 06:45
    As qe du me dit!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •