Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    Gjithkush e ka nje mike te mire qe e konsideron si moter, behet copash per te, ndihesh me fat qe ke dike qe te degjon, dhe eshte i vetmi njeri me te cilin nuk ke kurre frike te jesh vetvetja, i kerkon nje keshille kur je e zen me te dashurin, i tregon te gjitha momentet qe te bejne te lumtur e cdo gje qe te ben te qash, derisa.....

Nje dite zbulon se ajo te ka tradhetuar, te ka goditur aty ku te dhemb me shume, te ka coptuar shpirtin...ka shkuar ne shtrat me te dashurin tend...

sikur te mos mjaftonte tradhetia e tij, te tradhetoi me "motren" tende...

A jeni ndodhur ndonjeher ne nje situate te tille?

Si jeni ndier?

Cfare keni bere?

Gjithe te mirat!
    jo, jo gjithkush faktikisht. jam i mendimit qe duhet te jesh shume shushke/o per te ndodhur dicka e tille. perfundimisht, ajo qe dua te them eshte qe gjithkush ka nje moter/mik te tille po jo te gjithe jane shushka/o. tip viktime/ash menjefjale. ajo qe eshte me shume shqetesuese eshte qe (dhe ne kete teme te romances ) kemi nje overdoze civilizimi virtual; ne vend te fillosh te shash te clirohesh domethene, jo si ndjeheni, jo a u shijoi gerr verr, u bukosem me qyteterim.
    s'eshte per tu cuditur qe i beri format shoqes, po te jesh kaq qull ti , cte te beje, kulac? dhe me "ti" nuk nenkuptoj ty, qe te mos ta bejme personale, po cdo goce qe ka pesuar goditje te tilla. te renda. shpresoj tju kem ndihmuar. yours truly
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Gjithkush e ka nje mike te mire qe e konsideron si moter, behet copash per te, ndihesh me fat qe ke dike qe te degjon, dhe eshte i vetmi njeri me te cilin nuk ke kurre frike te jesh vetvetja, i kerkon nje keshille kur je e zen me te dashurin, i tregon te gjitha momentet qe te bejne te lumtur e cdo gje qe te ben te qash, derisa.....

Nje dite zbulon se ajo te ka tradhetuar, te ka goditur aty ku te dhemb me shume, te ka coptuar shpirtin...ka shkuar ne shtrat me te dashurin tend...

Si jeni ndier?

Cfare keni bere?

Gjithe te mirat!
    Vallai shume e veshtire vetem ta mendosh jo me te te ndodhe. Mu sme ka ndodhe ndonjeher dhe ishalla nuk me ndodh. Po te me ndodhte me shume do me vriste gjesti i shoqes se ngushte sesa i te dashurit , nuk do ja falja kurre .Nuk do hakmerresha por do te me vriste ne shpirt. do ju ktheja shpinen te dyve kuptohet. Kurse ajo me motren eshte absurde fare , e pafalshme.
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Si jeni ndier?

Cfare keni bere?
    Ai eshte i ulet per mua dhe ate femer mund ta quash me çdo lloj emri po vetem "moter" jo!
    Kam degjuar per situata te tilla plot dhe me duken me imoralet...nga te dyja palet.
    Une per vete nuk do falja kurre nje femer te tille dhe as nje mashkull te tille!
    Kur nuk te respektojne dhe te duan nuk ke pse ti falesh...do te ishte dobesi dhe ulje e vetes.

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919

Si jeni ndier?

Cfare keni bere?

Gjithe te mirat!

Jo nuk jam ndoshur ne situate te tille.
    Po te supozojme se po..
    Nuk e di se cdo ndjeja por e di se c do beja..
    Do u hiqja nje ___________________________ te dyve..
    Ti fal???E pse ???KUsh jam une qe te fal njerez te tille???Mos valle jam prej guri??JO dhe JO..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Te dy meritojn ti vrasesh ,
    Por ti vrasesh ata e te perfundosh ne burg , hell no sja vlen fare .
    Kshuqe jepu shkelmin te dyve dhe thuaj tjetri

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Une do i falja, po nuk do ishin me miqt e mi,
    Te kush falje hyn kjo?!Gjersa nuk i ke me miq nuk i ke falur!
    Nuk besoj qe te falesh gjera te tilla,pasi per mua kjo eshte nje thike pas shpine!
    Mund ti falesh duke mos u bere keq po,aty jam dakort...duke i lene dhe injoruar ketu po!
    Zemra sado e mire te jete xfiles nuk eshte aq bujare sa te fali gjera te tilla,sepse do ndjeheshim dhe vete "te ulet" nje dite.

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Jo asnjehere nuk jam ndodhur dhe shpresoj qe mos te ndodhem asnjehere ,se per keto gjera behem keq.
    Por jam e sigurt qe ky djali te dashuren e vet e ka pasur nga ato te urtat qe ka thene po ec mo se rregullohem prape .PO t'ja bej ndo nje nga ato qe ka sy dhe pas kokes ,se ja rregullon qefin pastaj
    Pse njerez vetem tek tradhetija ne mendjen .
    Nqs do nje njeri asnjehere nuk tradheton ,nqs ndodh te zhduken qe te dy .Se i erdhi fundi asaj qe krijuat .
    Une gjithmone kam qene qe dhe duhet te falesh ,por keto jane gjera qe behen me vetedijen me te plote nga shoqa apo i dashuri .Une shkelmin do i vija dhe s'ja shihja me surratin ne te till rasti me shoqen time .
    Uh se imagjinoj dot nje gje te tille me shoqen time .

Ps .po ndodh de ndodh ,po shyqyr me aq se pastaj obob cdo me gjente
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 13-01-2008 më 22:46

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Te dy meritojn ti vrasesh ,
    Por ti vrasesh ata e te perfundosh ne burg , hell no sja vlen fare .
    Kshuqe jepu shkelmin te dyve dhe thuaj tjetri
    "Vrasje me paramendim" nqs e ben qe sot e tutje,keshtu do te quhet se e ke shpreh,po te pakten e ditke qe bije ne burg se sa desha me ta thene une.
    Largqofte per te gjithe se eshte diçka teper e shemtuar!
    Edhe shkelmi eshte teper pasi i ke prekur....me mire fshiji nga memorja do thoja une.

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    "Vrasje me paramendim" nqs e ben qe sot e tutje,keshtu do te quhet se e ke shpreh,po te pakten e ditke qe bije ne burg se sa desha me ta thene une.
    Largqofte per te gjithe se eshte diçka teper e shemtuar!
    Edhe shkelmi eshte teper pasi i ke prekur....me mire fshiji nga memorja do thoja une.

Respekte

Po pse kujton se do i vras me duart e mia ?? jo jo paguaj ndonje , me keq kjo me paramendim e plus nje i 3 ne mes , po e di normal qe bie se mos bija ja qaja piten , po te vjen inat ti lesh te ikin te dy pa e paguar , dhe ate shkelmin e kan pak , ndonjeher duhet te ulesh ne te njejtin nivel te tyre dhe pse ne shumicen e rasteve sja vlen .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga )un( Lexo Postimin
    un per vedi ka degju nje shoqe para shume kohesh te thoshte nje fjal qe e mbaj mend dhe e kam bere si parim,,, dhe kur po diskutonim per dicka te tille...
    ajo tha...askush nuk te fyen,tradheton,nese nuk ia jep lejen ti vete
    ti po qe e gjete,
    mund ta di se ne ç'menyere jepen apo refuzohen te tilla leje, se i bie qe kush tradheton i kane dhene leje.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •