Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Te falesh,po duhet te dish ç'fare te falesh dhe ka edhe falja limitet e saj!
    Une nuk do ndihesha mire fare qe thua ti dhe jam njeri qe fal dhe jap shume.Por ne kete rast,ne kete lloj tradhetie te dyfishte kurre nuk do te falja.
    Me vjen mire per ju qe jeni te zote te beni nje gje te tille!
    E ke provuar ndonjehere?
    Je lenduar?
    E keni provuar ju personalisht?

E kam falur une diçka te tille personalisht dhe per ta ishte nje aventure,e fala per hir te dashurise dhe miqesise dhe aty bera gabimin me te madh,pasi sa here qe i shikoja si njerin,si tjetrin,ndihesha vete fallco,kurse ata sikur asgje nuk kishte ndodhur!
    Dhe vendosa te mos fal me kurre...une nuk mund ta bej kete te nje femer qe e njoh thjesht e jo me te dikush qe me konsideron "moter"!

Sa lehte te flasesh ndonjehere pa i perjetuar gjerat xfiles...

Sta uroj as ty,as Zombit,askujt tjeter!

Respekte
    ke te drejte qe nuk e kam perjetuar,
    po nuk po them qe duhet falur apo eshte gabim te mos e falesh, thjesht them si do beja une, sejcili ka pikpamjet e veta.
    Ne fakt une do falja me gjithe zemer nese ata do te duheshin sinqerisht, dhe natyrisht varet nga situata. Nese ata ta fusin nga pas, dhe nuk tregohen te sinqerte qe ne fillim, atehere doemos do i urrej, sepse eshte tallje.

Po ne te gjitha rastet mire eshte ta vesh shpirtin ne qetesi, sepse ne fund, ata tregojne fytyren e vet. Ti e ke ndergjegjen e paster, dhe per kete je krenare, dhe nese fal perseri tregon fisnikeri.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Ndersa une nuk e shoh dot fajin tim ne kete mes.
    ta them une qe nuk ke asnje faj, per arsyet qe ti shtrove me siper.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mesa duket ti po thua qe une kisha faj sepse:

1. Nuk dija gje per lidhjen e tyre
    2. Nuk i thashe gje njeriu per nje ceshtje personale per te cilen nuk kam asnje detyrim te flas nqs s'dua, ose nqs nje mik me kerkon mos ta bej publike

Ndersa une nuk e shoh dot fajin tim ne kete mes.
    1-Ti nuk e dije dhe e mesove....ok,po po ta doje shoqen tende ti aq shume e kishe ndihmuar kur e more vesh qe ishin bashke dhe nuk kishe pritur qe ajo te vuante nje dite,pikerisht prej ketij genjeshtari!

2-E drejta jote te mos i thuash njeriu per çeshtje personale,po spo kuptoj fare kete historine tende,mbase pasi une amore me "mik" nuk bej,kur e trajtoj si te tille,dhe kur kam "moter" dike,e ndihmoj para qe te mos arrije te vuaj dhe jo ti tregoj filma siç ke bere ti dhe ke dashur te te kuptoje!
    Ai çuni ska qene mik per mua dhe kjo ska qene asgje per ty...
    Sa keq per ate vajze aq te ndjeshme..ajo eshte per tu ardhur keq!
    Me duket se nuk je kaq e pafajshme sa hiqesh...nejse pune per ty!
    Ty si goce e vetme te kuptoj per "ndjenjat vellazerore"
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ke te drejte qe nuk e kam perjetuar,
    po nuk po them qe duhet falur apo eshte gabim te mos e falesh, thjesht them si do beja une, sejcili ka pikpamjet e veta.

. Ti e ke ndergjegjen e paster, dhe per kete je krenare, dhe nese fal perseri tregon fisnikeri.
    Pikerisht kete the dhe po thua qe duhet falur....
    Nuk hyn fare fisnikeria ketu,e di pse?!
    Sepse jeta dhe eksperienca me mesuan qe po nuk deshe veten ne rradhe te pare,po nuk e respektove duke lene te tjeret te te marrin neper kembe,nuk ke si te duash te miren e te tjereve!
    Te me falesh,por nuk te besoj te kete njerez kaq "fisnik"!

Gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Di_Ana meshkujt e kan me te veshtire se femra te te quajne Mike sepse mashkulli pa dashur te ofendoj njeri ketu dhe veten e ka paksa te veshtir te identifikoje sexin e kundert si mike per shkak se vete instikti mashkullor "ngacmon" dhe mashkulli eshte me i hapur ose preket me shpejt nga ky "virus" dhe dicka tjeter meshkujt ecin me parimin "Nuk kam nevoje per shoqeri ...shoqeri kam plot " kjo eshte nje pergjigje qe japin meshkujt kur refuzohen nga femra dhe femra kerkon shoqeri nga mashkulli.

Me respekt AuGuSt
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 14-01-2008 më 07:20

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Di_Ana meshkujt e kan me te veshtire se femra te te quajne Mike ...
    Une ata qe konsideroj mik dhe nuk me shohin si te tille i nderuar,u jap duart!
    Pastaj per meshkujt dihet natyra tyre "e brishte"!
    Po ka dhe femra njelloj...lol

Respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sepse jeta dhe eksperienca me mesuan qe po nuk deshe veten ne rradhe te pare,po nuk e respektove duke lene te tjeret te te marrin neper kembe,nuk ke si te duash te miren e te tjereve!
    ke te drejte ketu, dhe per kete arsye eshte me mire ta hedhesh pas kraheve
    po ç'fiton nese fal ose nuk fal, ti zemren e ke te thyer njesoj, perkundrazi, te mos biesh ne qetesi i ben dem vetes. apo jo.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    .... perkundrazi, te mos biesh ne qetesi i ben dem vetes. apo jo.

Edhe te fal i bej dem vetes sepse do quaja veten dhe karakterin tim "fallco".
    Do i bej dem vetes?!
    Po do vuaj,por me mendimin qe ata njerez qe humba qofte si i dashur,qofte "motra",nuk me meritonin!Dmth ne fund isha e fituar,pasi nuk kam nevoje per njerez te tille.

Respekte
    "Carpe Diem"

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

1-Ti nuk e dije dhe e mesove....ok,po po ta doje shoqen tende ti aq shume e kishe ndihmuar kur e more vesh qe ishin bashke dhe nuk kishe pritur qe ajo te vuante nje dite,pikerisht prej ketij genjeshtari!

2-E drejta jote te mos i thuash njeriu per çeshtje personale,po spo kuptoj fare kete historine tende,mbase pasi une amore me "mik" nuk bej,kur e trajtoj si te tille,dhe kur kam "moter" dike,e ndihmoj para qe te mos arrije te vuaj dhe jo ti tregoj filma siç ke bere ti dhe ke dashur te te kuptoje!
    Ai çuni ska qene mik per mua dhe kjo ska qene asgje per ty...
    Sa keq per ate vajze aq te ndjeshme..ajo eshte per tu ardhur keq!
    Me duket se nuk je kaq e pafajshme sa hiqesh...nejse pune per ty!
    Ty si goce e vetme te kuptoj per "ndjenjat vellazerore"
    Une sapo isha ndare nga i dashuri im dhe nuk isha ne gjendje qe te perballoja edhe nje drame tjeter akoma me te forte, mu desh kohe qe te mblidhja veten dhe t'ja thosha gjithcka ne nje menyre me delikate. Fundja, edhe ajo me tregoi mua per te dashurin e saj dhe problemet e tyre vetem kur une isha ne gjendje te keqe emocionale. Mendoi se mund te me ndihmonte duke me treguar se nuk jam e vetme, pa ditur gje qe ai na kishte genjyer qe te dyjave.

Ne fund te dites, gjithe kjo histori mbetet thjeshte nje mesim...se mund te ndodhe edhe keshtu, ku faji shperndahet gjithandej dhe ndonjehere s'ja vlen as te vuash pasi nuk mund te quash dike tradhetar, pa llogaritur se cilat kane qene gabimet e tua ose te faktoreve te tjere.

Eshte njelloj sikur te shtypesh edhe gazin edhe frenat, dhe t'ia vesh fajin kembesorit nqs behet aksident.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Une sapo isha ndare nga i dashuri im dhe nuk isha ne gjendje qe te perballoja edhe nje drame tjeter akoma me te forte.....
    Sapo ndahesh me te dashurin dhe hop me amoren!Spaske patur faj,duhej ngrohtesi....lol
    Paske qene e forte...kjo tregon mire ate qe te thashe me siper,ke menduar per veten dhe jo per te tjeret,ke patur dhimbje vete dhe ste ka interesuar se çfare mund tu beje te tjereve!
    Nuk doja te te paragjykoja se eshte jeta jote,por e kam te veshtire te te kuptoj!
    Meqe te eshte bere mesim,me vjen mire dhe te uroj mos ta njohesh kurre kete lloj tradhetie!
    "Carpe Diem"

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •