Po Kroatet njesoj si Serbet jane ?
Njoh ca familje Kroate te martuar me shqiptare maqedonie dhe shqiptare te veriut dhe me duken pak ndryshe ,se serbet iua njoh pak turinjte .Jane cinik ,po i lejove te morren te dalldisen atje ku ste shkon mendja .E njoh 1 person serbe mire fare ,pavarsisht se nuk bejme ndonjehere muabete vendesh por e shoh qe s'ju rrihet pa ngacmuar atje ku gjejne .
Tani per keto martest se di cte them ,une jam kundra ,por dashnija ka care malet kane thene ata te perveluarit ,kurse po i martuan me zore familjaret qofshin ato qe durojne ,se ka dhe rrugezgjidhje .
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 09-01-2008 më 01:44
Ore mund te kete ca dhjetera shqiptare qe jane martuar me shkije, po mos harroni se ka dhjetera mijera shqiptare qe 10-15 vjetet e fundit jane martuar me greke.
NENTORI I PARE: 28/11/1443
NENTORI I DYTE: 28/11/1912
NENTORI I TRETE: 28/11/2012???
Ku e gjeni ju kete logjike te semure aman, sipas kesaj ti nuk mund u miqesoke me dike te trete pa e bere ate punen me te. Athua miqesia nuk paska tjeter ure ndertimi perpos ne sherbime seksuale? !!Ky qe qenka nje zbulim epokal!
Il santo ngrej pak pantallonat se nuk dua te shoqerohem me nje si ti. Pastaj ka rrezik mos te merr ne sy ndonje serb per seriozisht e ta fut nga prapa me papardon nga deshira e madhe qe te behet mik me ty.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Nuk te ofendoi mer qyl, por te tregoi, ashtu siq e tregove veten, nuk pash kurrfar ofendimi,Baptist ne rradhe te pare nga e gjen te drejten te me ofendosh?????
po miqesia sjell deri te bashkimi i dy te rinjve, se nuk mudn dashurohen pa u njohur me pare,Athua miqesia nuk paska tjeter ure ndertimi perpos ne sherbime seksuale? !!Ky qe qenka nje zbulim epokal!
he, a ka ma keq qe ca qyla si puna juj flasin ne emer te shqiperise?Plotesisht dakort.Po pse ore njerez nuk shkojne Kosovaret me Serbet edhe kjo nenkupton qe nuk mund e martohen njerezit??????
Nuk eshte se nuk shkojn kosovaret mer po nuk shkojn as shqiptaret ne maqedoni, po edhe nga shqiperia ke mjaft qe sdun ta shohin serbin me sy, po ty te tolerojm te flasesh qte teket se je specie e rrezikuar dhe e mbrojtur,
ashtu pra dashnija qan malet, me 5 mars 1998 u grine dale ngadale me thika 20 antare te familjes Jasharaj, 10 prej tyre femije, kjo qe po them nuk eshte "leng i nacionalizmit" jo, jan gjona qe kan ndodh, prandaj tash "dashnija qan malet", mer njerz qyla, po qka dini ju qka asht dashnija,Tani per keto martest se di cte them ,une jam kundra ,por dashnija ka care malet kane thene ata te perveluarit ,
E para une nuk te ofendova, te thash se nuk me pelqen ajo logjike e shoqerimit qe propozoni ju :
Me sa me perket mua, une vetem ta bera pak me transparente logjiken e asaj qe kishe thene ti - e kjo qe tani ti nuk pajtohesh me te eshte treguesi me i qarte dhe indikatori me i sigurte e pate gabim. Si per ty ashtu edhe per tjeret...
Jam i sigurt se tani pas rinjohjes se asaj qe kishe thene, -nuk do te mbash me ate qendrim.
Sa per pantallonat rri lire si ta kesh qefin sepse je ne forum shqiptar ketu dhe qendron me bese, -kujdes te kesh vetem nga dy a tre serbe qe shkruajne shqip ketu. Per ta nuk mund te te garantoj, sepse mohojne perfilljen e kodeve tona. Ata mund te vijne me dicka tjeter nga pas pa hapur gojen fare.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ore cuno hapi gavat mire se c'fare kam shkruar ,apo s'di shqip ti ?
Mos me shit mua ketu moral atdhedashurie ,se ti je i pari qe ju je vardisur serbeve per ndonje nate qyli .Ate dashnin ashtu sic e njeh ti me mire qe se di dhe as qe dua ta di nga kush nga ty qe avatari jot me duket si avatar sllav me varse floriri
Ik e meso shqip pastaj fol per jasharin dhe kush eshte vrare se as qe me intereson fare .
Krijoni Kontakt