Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 106
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Si do të vepronit nëse.....

E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 27-12-2007 më 17:25
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengea. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Une do vazhdoja ta dashuroja deri ne frymen e tij te fundit, deri ne levizjen e tij te fundit, deri ne sekondat e fundit te jetes se tij... Do e doja pa rreshtur cdo cast qe do jetonte perkrah meje... Do te vazhdoja me realizimin e planeve tona, pasi ajo gje do ta bente te shijonte dhe te gezonte cdo cast te jetes; madje nese jeta do na premtonte do beja edhe nje femije me te....
    Do ti plotesoja cdo deshire ne mundesine time, qe ai te ndjehej i gjalle edhe i lumtur deri ne frymen e tij te fundit! Kjo jo per meshire ndaj tij, apo fatit te tij, por per lumturi dhe deshire, pasi edhe deshira ime do ishte te jetoja perkrah tij sa me shume te mundej... e do luftoja se bashku me te cdo dite qe te mbijetonte edhe nje dite me teper!

Flm per temen ClaY_MorE, shume e bukur!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Glamorous ehhh sa me fat qe esht ai qe ka nje pellumbeshe si ty qe i dhuron cdo gje

Kur do ndahesh me te ta di te pakten mos te jetoj me iluzione

Sa per temen mendoj se ku ka dashuri ne nje lidhje dmth dashuri e fort cdo pengese kapercehet

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Urime per temen shum e bukur.
    Shum gjera te pa parashikushme mund te beja.
    Te ndahesh nga njeriu i zemres eshte nje gje shum e keqe.
    Shpresoi mos ti ndodhi njeriut.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    ClaY_MorE,

Urime per temen.....shume e bukur,shume prekese !

Kam pare nje film qe me ka lene mbresa " SWEET NOVEMBER"!

Do jap mendimin tim me vone,pasi nuk mundem tani...te me falni!
    "Carpe Diem"

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Nqs do zbuloja qe kishte nje semundje fatale do nderprisja lidhjen por do i qendroja prane deri ne ditet e tij te fundit.

Kjo per arsyen se une kam nje te ardhme, dhe nuk mund te harxhoj as edhe 1 dite e impenjuar me dike qe s'ka prespektive...pasi mund te humb dike tjeter gjate ketij procesi.

Po edhe prane do i qendroj nqs ma lejon, sepse ndjenjat nuk shuhen tak tuk. Thjeshte nuk do rrija e impenjuar ne nje lidhje.
    As qe du me dit!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    ClaY_MorE,

Urime per temen.....shume e bukur,shume prekese !

Kam pare nje film qe me ka lene mbresa " SWEET NOVEMBER"!

Do jap mendimin tim me vone,pasi nuk mundem tani...te me falni!
    edhe mua me ka ngelur ne mendje ky film. Teta Charlize qe shume sexy me floket e shkrurtra. a po po , dhe problematika e filmit, domosdo
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nqs do zbuloja qe kishte nje semundje fatale do nderprisja lidhjen por do i qendroja prane deri ne ditet e tij te fundit.
    Sa fjale egoiste.....te me falesh!

Kujton ti se ai personi qe do te doje nuk do ta kuptonte qe ti do rrije per meshire dhe jo per hir te dashurise!

E ç'kuptim ka qendrimi prane,edhe nje i huaj te rri prane!
    Sa arsyetim i ulet....te me falesh!

Une do jepja jeten time para nje rasti te tille po te mesoja qe i dashuri im i kishte ditet e numuruara,do beja te ndihej i dashuruar dhe i lumtur deri ne fund,jo nje martese po edhe jeten time do ja jepja po te ishte nevoja,gjakun tim!
    Dhe po te isha e semura do pranoja dashurine deri ne fund te jetes sime po ne asnje menyre meshiren!!

Fjala " te dua "thuhet shume kollaj,po ta tregosh ate me vepra nuk eshte e lehte, dashuria e vertete,eshte sakrifica,eshte ndarja e dhimbjes dhe gezimit.
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    Une do vazhdoja ta dashuroja deri ne frymen e tij te fundit, deri ne levizjen e tij te fundit, deri ne sekondat e fundit te jetes se tij... Do e doja pa rreshtur cdo cast qe do jetonte perkrah meje... Do te vazhdoja me realizimin e planeve tona, pasi ajo gje do ta bente te shijonte dhe te gezonte cdo cast te jetes; madje nese jeta do na premtonte do beja edhe nje femije me te....
    Do ti plotesoja cdo deshire ne mundesine time, qe ai te ndjehej i gjalle edhe i lumtur deri ne frymen e tij te fundit! Kjo jo per meshire ndaj tij, apo fatit te tij, por per lumturi dhe deshire, pasi edhe deshira ime do ishte te jetoja perkrah tij sa me shume te mundej... e do luftoja se bashku me te cdo dite qe te mbijetonte edhe nje dite me teper!

Flm per temen ClaY_MorE, shume e bukur!
    E mendon si do te ishte bota me njerez si ty....e mendon sa bukur do ishte dhe sa humanizem e dashuri do ndjenim?!

Shume bukur e thua...

Respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Kjo per arsyen se une kam nje te ardhme, dhe nuk mund te harxhoj as edhe 1 dite e impenjuar me dike qe s'ka prespektive...pasi mund te humb dike tjeter gjate ketij procesi.

Nje pyetje kam per ty....

Po te ishe ti denuar me jeten,do te vinte mire te lexoje keto fjale....si do ndjeheshe?!
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •