Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 106
    i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    A do ishit të zotë ti qëndroni afër deri në frymëmarrjen e tij/saj të fundit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Shume mallengjyese tema,e bukur ,prekse ,ne kerkim te humanitetit te humbur.
    Po te me ndodhte mua ,do ti qendroja prane deri ne frymarjen e fundit,por pa e trajtuar si te semure ,c'do dite sikur te ishte e fundit,c'do dite sikur nuk do mbaronte kurre.
    Kurse po te isha une e semura ,nuk do i lejoja askujt te shifte fundin tim te trishtueshem ,do preferoja te ngelesha ne kujtimet e tij ne kulmin e lulezimit tim ,jo ne shuarjen e ngadalshme e te trishtueshme.Dhe pse me njeriun qe do nuk do te humbases asnje sekond...

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Une ndjek strategjine time, ti ndjek strategjine tende.

Dikush mund te shohe xixa ne qiell apo mund te degjoje violina ne sfond kur mendon per zemren dhe dashurine, une e shoh ndryshe si muhabet. Te gjithe kane stilin e vet.

Duhet te rri une me te semurin per shkak te ndjenjave sublime e hyjnore, nderkohe qe nga ana tjeter me iken koha per te njohur dike tjeter me te cilin mund te kem nje te ardhme?
    Kurre!!! As qe behet fjale!!

Kendoi bukur Jonida kete vit ne Fest RTSH... "S'ka Fajtor Ne Dashuri".
    Hmmmmm, em vjen keq me ta than por ikjo nuk asht Dashni. Ti noshta nuk e don, por bela burri jot edhe pse i smur te don ty. Por ti do ikshe prej tij. Kur dikush ta merr zemren tane, 'te don" , t'ban me andrrua e masanej zhduket ishtu si ti te tana njato histori t'verteta dashniet ne t'cilat beson kthehen en lutje t'pa nigjume.Njeri qe e don kaq shum, dhe e beson kaq shum me te lan en mes te ditve te vshtira, en mes t'dhimjes e vujtjes t'smunjes?. Kjo asht shum shpirtthyse per burrin tan, dhe e merzit shum... ma shum se cdo smunje... ma shum se cdo dhimje. Si do te ishte dukt ty me ken ne vend te tij e ai me te lan ty? Mendo...
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 28-11-2009 më 16:08
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Une i shoh gjerat nga kendveshtrimi im.

Bilanci qe bej une eshte qe nqs ai eshte duke vdekur, une me ate s'do kem nje te ardhme. Keshtu qe do me duhet te bej veten te disponueshme per dike tjeter, ne menyre qe te kem nje prespektive te hapur.

Une s'mund te sakrifikoj te ardhmen time per dike qe eshte duke vdekur, sado ta dua ate person. Do te ndihem shume mire per kete, sepse ne rradhe te pare mendohet per veten...pastaj per tjetrin.

E di qe shume njerez duan te shesin brrockullat e dashurive me gjithe shpirt, me shume se vetja, e terti merti.....por mbase per ju eshte ashtu, per mua nuk funksionon nje gje e tille. Me perpara vi une nga kendveshtrimi im.

Ah po, nqs ai ka nai testament a...nai pasuri a, nai gjo kshu, qe mund te perdoret ne te ardhmen per dicka.....edhe mund t'ja vleje investimi i kohes.
    Shume egoiste je treguar me keto qe ke thene. Kur e ke dashuruar ate person nuk besoj se ke menduar ndonjehere ndarjen prej tij. E kush qenka kjo e ardhmja jote? Me ke?
    Ti rron vetem per veten tende? Burri qe ka qene dashuria e jetes tende, babai i femijeve te tu s'qenka askush per ty vetem se u semur? Aman e cfare gjerash me te rendesishme do kesh ne jete per te bere? Do zesh te dashur e do bredhesh lart e poshte? Se te tjerat i ben dhe pa e lene burrin. Jeta ka plot te papritura. Fatkeqesisht askush nuk e ka ne dore te ardhmen. Mendoje njehere se si do ndiheshe po te linte burri si nje cope rrecke, dhe pa te dale akoma shpirti del e kerkon grua. E kane provuar te tjerat, dhe uroj te mos e provosh ne kurrizin tend se eshte si te vdesesh per se gjalli. Me mire mos u marto. Kjo eshte gjeja me e mire qe mund ti besh vetes dhe te tjereve po pate keto mend.
    Feelings change - memories don't.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Shume mallengjyese tema,e bukur ,prekse ,ne kerkim te humanitetit te humbur.
    Po te me ndodhte mua ,do ti qendroja prane deri ne frymarjen e fundit,por pa e trajtuar si te semure ,c'do dite sikur te ishte e fundit,c'do dite sikur nuk do mbaronte kurre.
    Kurse po te isha une e semura ,nuk do i lejoja askujt te shifte fundin tim te trishtueshem ,do preferoja te ngelesha ne kujtimet e tij ne kulmin e lulezimit tim ,jo ne shuarjen e ngadalshme e te trishtueshme.Dhe pse me njeriun qe do nuk do te humbases asnje sekond...
    Nuk mendon se edhe AI do te deshironte qe te mbetej ne kujtimet e tua jo i trishtuar edhe me idene se cdo sekond do te ishte e fundit??

Do te deshiroja me gjithe shpirt ti qendroja pran por gjithmone duke respektuar deshirat e saj.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    E dimë fare mirë që dashuria nuk njeh pengesa. Kemi folur shumë për të, por në këtë temë dua të diskutojmë se çfarë qëndrimi/vendimi do merrni nëse mësoni se personi që ju doni më shumë, personi me të cilin keni thurur plane të ndërtoni jetën do të kishte një sëmundje ku do të ndërronte jetë brenda pak kohe.

Si do të vepronit?
    Do ishit në gjendje ti kërkonit të martohej me ju? Kjo jo prej mëshirës që ndjeni për të, po prej dashurisë.

Diskutime të këndshme!
    Po sigurisht qe do i qendroja prane. Nese do martohesha me te do e beja sepse do e doja dhe jo prej meshires se do vdiste. Dijenia qe do nderronte jete , s'do me ndryshonte ndenjat karshi tij, biles do ishte e vshtire te ri-dashurohesha edhe pas nderrimit te jetes, ndoshta s'do gjeja te njejten dashuri. Kjo lloj situate eshte shume e trishte nese do ishe e vertet . Ishallah s'na bie per hise
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Mos e patshim per rrisk se normal qe do ti rinja dhe jo per meshire po sepse e dua,dhe se mendoj kurre qe ta bragtis derisa zoti te na ndaje......por dhe ai sma merr mendja qe do te me braktis

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Lehte eshte per te thene por veshtir per te bere.do te mundohesha te jap maksimumin me ndihmen e Allahut.

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975

Si do të vepronit?

Diskutime të këndshme!
    Jo te gjithe dine se dashuria nuk njeh pengesa,ata persona jane te rangut te fundit, megjithate nje njeri qe di te dashuroj di dhe te vleresoj.
    ''Kur dashuroj,te fal zemren,shpirtin tim,je pjese e trupit tim,large apo afer,te ndjej,te mbaj fort ne zemer,edhe nqs fati nuk do te realizoj endrrat qe kemi thurur (per shkak shendetesor) une prap do jem aty,pran teje,te dua dhe asgje ne bote nuk do ndaloj dashurin qe kam per ty..''
    Pse jo? do ti kerkoja te martoheshim pasi te dy, e enderronim ate dite!
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Nuk besoj se do e braktisja ne nje kohe te tille sepse nese e don dike e don si ne te mire ashtu dhe ne te keq.......

Ndersa burrat besoj se e kane te veshtire te rrijne me nje femer te semure....
    Ne meshkujt e kem te veshtir te rrijme dy dite me nje femer te shendosh, e lere me me nje te semure.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Ne meshkujt e kem te veshtir te rrijme dy dite me nje femer te shendosh, e lere me me nje te semure.
    Po po juve kush e di se si ju duket vetja kur i nderroni femrat......
    Po mos kujtoni se duke i nderruar femrat ia shtoni vlerat vetes perkundrazi ia ulni vlerat.....

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te vepronit ne kete rast?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 14-03-2015, 17:04
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Më do apo s'më do, si do të vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do të vepronit nëse i dashuri ju dashuron marrëzisht?
    Nga BOY_Michigan në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •