Ne rregull diana mund te jete edhe ashtu si thua ti por gjithsesi ky eshte mendimi im!
kisss![]()
Ne rregull diana mund te jete edhe ashtu si thua ti por gjithsesi ky eshte mendimi im!
kisss![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 26-12-2007 më 13:55
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
Përse ndarja kalon në ofendime?!
sepse eshte ber si zakon.
Njeri ofendon dhe tjetri ben te njejten gje.....mund te quhet nje gjuhe e perbashket e gjetur ne nje moment ku ndihesh pa shprese,ku ndihesh e pa dashur ose i padashur,ka shume arsye qe bejne te mundur nje ndarje,dikush mund te kete te drejte te jete me i prekur,dikush mund te ndjehet me i tradhetuar,dikush mund te ndjehet me i zhgenjyer se tjetri,dikush e ndjen veten fajtor dhe dikush luan rolin e viktimes pa te drejte!
Nuk eshte e lehte te pranosh ndarjen kur jepesh me shpirt e zemer,eshte tjeter gje aventura pasi aty nuk vuajme dhe kalojme shpejt te diçka tjeter!
Ne nje çift thone qe eshte njeri qe do gjithmone me teper se tjetri dhe kjo eshte mese e vertete!
Kur dy persona arrijne te ofendimet,eshte thyer diçka e cila nuk mund te ngjitet me,eshte krisur qelqi i dashurise,po dashuria nuk ka vdekur,jeton po jo aq e forte se me pare....Kur arrin ne kete stade ndarja per nje fare kohe do te ishte idealja per te kuptuar nese nje dite ja vlen te kthehesh apo jo!!
Me ka ndodhur te ofendoj nje person qe kam dashur me teper se vetja ime,me ka ndodhur te them fjale ku ne te cilat nuk kam njohur veten,por jam ndjere e pafuqishme kunder dhimbjes dhe jo sepse kam patur urrejtje per personin.
Ne dashuri preferoj sinqeritetin dhe besnikerine dhe nqs kam arritur te ofendimi sepse besimi ndaj personit me kishte humbur!
Nuk eshte mire e di,nuk eshte mire,por nuk jam dakort me disa qe thone qe njerezit e ulet ofendojne,nuk jam dakort me ta!
Dashuria,merzitja,inati jane ndjenja njerezore dhe te pashmangshme,bejne pjese ne natyren tone....
Do te preferoja dike qe do me kundervihej per te justifikuar gabimet qe mund te kisha,sesa dike qe do te heshtte,pasi pikerisht heshtja eshte mungese dashurie dhe renie dakort per nje ndarje!
"Carpe Diem"
Respektoj mendimin tend....
Shpreha mendimin tim...duhet te njohesh ne te vertete dashurine per te kuptuar forcen qe ajo ka,per te kuptuar polin pozitiv dhe ate negativ te saj!
Nuk mund te pretendoj qe kam te drejte,po nga eksperienca pasi njoha dashurine,kam arritur ne keto konkluzione...
Dikush ka thene...."Nqs do te mallkosh nje njeri,mallkoje mos paste fat ne dashuri"!
Do te thote shume,do te thote fuqine qe ka dashuria dhe fuqine qe ka vuajtja!
Njerezimi ka arritur deri te tragjedite per hir te dashurise....ja pra kjo eshte humbja e arsyes,por nuk ben asnjerin nga ne te ulet!
"Carpe Diem"
un nuk dua te them qe nuk besoj ne fuqin e dashuris por te un ekziston ky ligj ata qe nuk i dua i urrej e un nuk them qe nuk di te dua biles un di te dua aq fort saqe kur un e dua dike nese eshte nevoja jeten e jap per te
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
Jo te gjitha ndarjet kalojne ne ofendime. Ato ndarje qe kalojne ne ofendime ndodhin tek ata persona qe jan te ceket ne mendime. Nuk duhet share personi qe ke dashur. ndarja mund te ndodhi edhe pasi ka femije ne mes, keshtu qe nuk duhet share nena apo baba i femijes tuaj. Me falni po ky eshte mendimi im. Respekte te gjtheve.
jam i te njejtit mendim me kobra 70. nuk mund te ofendosh dike me te cilin ke kaluar shum koh ose sado pak kohe, thjesht mund te kalosh ne nje merzitje nqs nuk e do ket endarj por esht e tepruar ta kalosh ne ofendime.
ps: mendoj se tema duhet te ishte forumar "A kalon ne ofendime nje ndarje"
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Une e ofendoj qe c'ke me te.
Nqs zhgenjimi im dhe fjalet qe dua te them perbejne ofendim, le te ofendohet...
Kur jam ofenduar une, c'me duhet mua se ofendohet ai apo ndonje tjeter.
Eshte nje shprehje qe une kam shume qejf: Po vdiqa une, kan vdek te gjith!
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt