Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 195
    UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57

Wink

Ne rregull diana mund te jete edhe ashtu si thua ti por gjithsesi ky eshte mendimi im!

kisss
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 26-12-2007 më 13:55
    <a
    href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    Përse ndarja kalon në ofendime?!

sepse eshte ber si zakon.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Ti ju kundërvike, po sikur edhe ai te kundërvihet...!

Përfundimi...!
    Njeri ofendon dhe tjetri ben te njejten gje.....mund te quhet nje gjuhe e perbashket e gjetur ne nje moment ku ndihesh pa shprese,ku ndihesh e pa dashur ose i padashur,ka shume arsye qe bejne te mundur nje ndarje,dikush mund te kete te drejte te jete me i prekur,dikush mund te ndjehet me i tradhetuar,dikush mund te ndjehet me i zhgenjyer se tjetri,dikush e ndjen veten fajtor dhe dikush luan rolin e viktimes pa te drejte!
    Nuk eshte e lehte te pranosh ndarjen kur jepesh me shpirt e zemer,eshte tjeter gje aventura pasi aty nuk vuajme dhe kalojme shpejt te diçka tjeter!
    Ne nje çift thone qe eshte njeri qe do gjithmone me teper se tjetri dhe kjo eshte mese e vertete!
    Kur dy persona arrijne te ofendimet,eshte thyer diçka e cila nuk mund te ngjitet me,eshte krisur qelqi i dashurise,po dashuria nuk ka vdekur,jeton po jo aq e forte se me pare....Kur arrin ne kete stade ndarja per nje fare kohe do te ishte idealja per te kuptuar nese nje dite ja vlen te kthehesh apo jo!!
    Me ka ndodhur te ofendoj nje person qe kam dashur me teper se vetja ime,me ka ndodhur te them fjale ku ne te cilat nuk kam njohur veten,por jam ndjere e pafuqishme kunder dhimbjes dhe jo sepse kam patur urrejtje per personin.
    Ne dashuri preferoj sinqeritetin dhe besnikerine dhe nqs kam arritur te ofendimi sepse besimi ndaj personit me kishte humbur!
    Nuk eshte mire e di,nuk eshte mire,por nuk jam dakort me disa qe thone qe njerezit e ulet ofendojne,nuk jam dakort me ta!
    Dashuria,merzitja,inati jane ndjenja njerezore dhe te pashmangshme,bejne pjese ne natyren tone....
    Do te preferoja dike qe do me kundervihej per te justifikuar gabimet qe mund te kisha,sesa dike qe do te heshtte,pasi pikerisht heshtja eshte mungese dashurie dhe renie dakort per nje ndarje!
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga KaTaLiNa Lexo Postimin
    Ne rregull diana mund te jete edhe ashtu si thua ti por gjithsesi ky eshte mendimi im!

kisss
    Respektoj mendimin tend....
    Shpreha mendimin tim...duhet te njohesh ne te vertete dashurine per te kuptuar forcen qe ajo ka,per te kuptuar polin pozitiv dhe ate negativ te saj!
    Nuk mund te pretendoj qe kam te drejte,po nga eksperienca pasi njoha dashurine,kam arritur ne keto konkluzione...
    Dikush ka thene...."Nqs do te mallkosh nje njeri,mallkoje mos paste fat ne dashuri"!
    Do te thote shume,do te thote fuqine qe ka dashuria dhe fuqine qe ka vuajtja!
    Njerezimi ka arritur deri te tragjedite per hir te dashurise....ja pra kjo eshte humbja e arsyes,por nuk ben asnjerin nga ne te ulet!
    "Carpe Diem"

UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57
    un nuk dua te them qe nuk besoj ne fuqin e dashuris por te un ekziston ky ligj ata qe nuk i dua i urrej e un nuk them qe nuk di te dua biles un di te dua aq fort saqe kur un e dua dike nese eshte nevoja jeten e jap per te
    <a
    href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    Jo te gjitha ndarjet kalojne ne ofendime. Ato ndarje qe kalojne ne ofendime ndodhin tek ata persona qe jan te ceket ne mendime. Nuk duhet share personi qe ke dashur. ndarja mund te ndodhi edhe pasi ka femije ne mes, keshtu qe nuk duhet share nena apo baba i femijes tuaj. Me falni po ky eshte mendimi im. Respekte te gjtheve.

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga KaTaLiNa Lexo Postimin
    un nuk dua te them qe nuk besoj ne fuqin e dashuris por te un ekziston ky ligj ata qe nuk i dua i urrej e un nuk them qe nuk di te dua biles un di te dua aq fort saqe kur un e dua dike nese eshte nevoja jeten e jap per te
    Mbasi qe te dashurosh sinqerisht pastaj eja edhe hielle nje shkrim ketu jo vetem se dota jepsh jeten por tentohet rreziku qe te besh vet vrasje...
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    jam i te njejtit mendim me kobra 70. nuk mund te ofendosh dike me te cilin ke kaluar shum koh ose sado pak kohe, thjesht mund te kalosh ne nje merzitje nqs nuk e do ket endarj por esht e tepruar ta kalosh ne ofendime.

ps: mendoj se tema duhet te ishte forumar "A kalon ne ofendime nje ndarje"
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Une e ofendoj qe c'ke me te.

Nqs zhgenjimi im dhe fjalet qe dua te them perbejne ofendim, le te ofendohet...

Kur jam ofenduar une, c'me duhet mua se ofendohet ai apo ndonje tjeter.

Eshte nje shprehje qe une kam shume qejf: Po vdiqa une, kan vdek te gjith!
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Une e ofendoj qe c'ke me te.

Nqs zhgenjimi im dhe fjalet qe dua te them perbejne ofendim, le te ofendohet...

Kur jam ofenduar une, c'me duhet mua se ofendohet ai apo ndonje tjeter.

Eshte nje shprehje qe une kam shume qejf: Po vdiqa une, kan vdek te gjith!
    Me pelqen sinqeriteti juaj, dhe ju jap kurajo per te verteten qe shpreh.
    Eksperience dashurie nuk keni, per mua nuk e keni provuar dashurin e vertet.
    Ju uroj ta provoni (nese deshironi) sepse nuk ka gje me te bukur.
    RESPEKTE.

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •