Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 195
    i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

Hmmmmm nice teme.
    Kam degjuar shume here qe ndodh kjo gje..mgjt me vjen shume keq per disa qe i zmadhojne gjerat persa i perket ish..te-dashuit..apo se dashures.

Mgjt nese e ke dashur me shpirt & zemer ate person nuk mund ta shashe apo ofendosh'sepse eshte nje injorance e madhe te ofendosh..ate qe gjerri dje e ke kiss apo ke kry something else..

Mendimi mue

S-21

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Kur dy njerez ndahen,ata fillojne edhe shajne , njeri tjetrin,jo gjithmone , por pergjithsisht.
    Shahen sepse, ata nuk merren vesh me njerit jetrin.
    Te dy sipas menyres se tyre bejne, fajtor njeri tjetrin per c`fare po ndodh.
    Eshte rezultati i nje urrejtje e c ila , eshte grumbulluar prej kohesh,dhe pastaj shperthen ne sharje, dhe ofendime.

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Jo Gjithmone Ndodh Keshtu!
    Ska Asnje Arsye Qe Te Shash Dhe Te Ofendosh.
    Tu Be Mire Rri Me Mua ,stu Be: Rri Me Vete.
    Kaq!!!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Pas ndarjes vjen ajo pjesa e eret e gjukimit ,ajo menyra shtazarake e njeriut qe kujtonte se sundonte kete dashuri,ka humbur nje pjese te asaj qe ka dashur dhe kosideruar si veten e tij,dhe personi fillon te vjell vrer me ter mundesit,fillojn shpifjet e sharjet e deri ne hakmarjet nga me te ndryshmet,deri aty sa mund te ver persona te tjere per te shkateruar ty.Por keto jane gjithemone perpjkejet e nje personi te deshtuar ,te humbur qe ska me cte bej sepse i eshte dhen vendi qe meriton.Pas cirjeve,shpifjeve nga me te padegjuarat filloj e tualaten,sepse kuptojn se thjeshte moren nga ajo lidhje ate qe meritonin ........
    Nejse shoku hapes i temes i thone nje fjale <qenet le te lehin karvani ecen para>
    ose <i humburi cka ca humbet me ,fjalet i kan mbetur> (shpifjet sharjet)........
    Jeta eshte e bukur gjithmon te jep shance te tjera dhe me te bukur se te paret
    Te pershendes per temen
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-05-2007 më 04:29
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga thekthi
    Ka raste qe kalojne ne ofendim..
    Me nje person qe arij deri tek ndarja ka arsye qe jam ndare
    Kjo asht thenia me e mira qe kam ndegju per keto raste...thekthi ....
    njerzit dojn me dit , jo per te ngushllu por ende me te shkatru !

shpesh femnat nuk flasin kur ndahen se jan te lenduara se ju vjen keq dhe inat qe nuk kan patur fat me martesen,por familja e mashkullit bla bla bla e tani po te qilet goja edhe keshtu shkon te bla bla bla e per gjat...ATENTION !mos hyni ne ket loj qe mund te perfundon tragjikisht ,

njeriut duhet bishti ti keputet se i ngjan nji shtaze tani !

IKni nga ata qe kan per drek e dark me hanger ymrin e vet dhe te tjerevt !!!
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Kemi lloj - lloj ndarjesh, kemi ndarje me konsensus nga te dyja palet, kur shikojn se nuk mund te vazhdojn dot me njeri - tjetrin, kur lidhja e tyre nuk nxjerr me asnje vend, dhe bjen dakort per ndarjen. Kemi ndarje ku vjen vetem prej nje personi ku ky i fundit mund ta bej lidhjen monotone, mund te behet i padurushem me sjelljen e tij, etj etj qe te cojn drejt vendimit te ndarjes edhe pa pishman biles.Kemi plot lloje ndarjesh... nje nga keto lloje ndarjesh, eshte edhe kjo qe parashtron ti.
    Ne kete rast mund te them se, ndarja e ketill si kjo me lart, vjen per shkak te kokforcis, te mos mirenjohjes, te mos besimit dhe mospjekuris dhe shume ane te tjera negative te nje personi ne kete pale.Dhe per kete shkak, detyrohemi te kaloj ne ofendime e ne sharje kur shikojm se ne ato momente personi qe kemi pasur lidhje, ka hequr masken dhe ka shfaqur fytyren e vet te vertet, pra kur del ne drit gjithmon e verteta, aty fillojn gjerat dhe marrin rrugen e duhur, pamvarsisht se e verteta gjithmon dhemb dhe godet aty ky dhemb me teper.
    Por a duhet te veprojm keshtu?
    Absolutisht qe jo.
    Cila do ishte gjeja me e mire ne kete ndarje?
    Mendoj se do ishte, vetem mirekuptimi, konsensusi dhe vleresimi i atyre koherave qe kemi kaluar bashk me kete person, se sa te kalonim ne sharje e ne shpifje te pa qena, gje qe na ul akoma nje shkall me posht nga c'jemi.

Pershendetje.
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300

Dije mire qe nese ajo te shan,do thote qe te dashuron akoma por qe ndihet e pafuqishme per te vazhduar lidhjen
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-03-2003
    Postime
    11
    une sjam ofenduar me ish te dashurin tim. jemi ndare me mirekuptim.

e kuptuam te dy qe spo shkonte me mire mes nesh dhe te dy rame dakort qe lidhja jone skishte me kuptim. as nuk u fyem , as nuk u shame.

ai qe shahet e ben nga idiotesia besoj, se i bie tangerlleku shqiptarit po e la femra ose e kunderta.

mua sme duket normale kjo. gjithsesi cdokush ka mendimin e tij dhe e perjeton ne menyre te ndryshme ndarjen.

mbi te gjitha jemi njerez mendoj une dhe para se te fyejme duhet te mendohemi mire. pas ndarjes ska me kuptim asgje. ul veten me fyerjet qe ben.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Pas qdo gjelberimi te zhdukur lind tjetri me i bukur.
    Kjo eshte pergjigjeja e gjdo gjeje qe nuk na pelqen. Fyerjet nga ndarja jane tipare te njerezeve te ulte ne aspektin e edukates.
    =============
    JU NJE HAP - PUNA DY....

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Bardhi
    Pas qdo gjelberimi te zhdukur lind tjetri me i bukur.
    Kjo eshte pergjigjeja e gjdo gjeje qe nuk na pelqen. Fyerjet nga ndarja jane tipare te njerezeve te ulte ne aspektin e edukates.
    =============
    JU NJE HAP - PUNA DY....
    Plotesisht dakort
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •