Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 195
    i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Nqs ndarja kalon ne ofendime ndermjet tyre nuk ka pasur kurre dashuri. Ne nje cift lindin konflikte kjo eshte e natyrshme por qe te shash e ofendosh eshte e pamundur pasi nuk ta lejon ndergjegja .Njeres qe e bejne jane te papjekur dhe shpirterish e emocionalisht bosh nga parnerit te tyre.

Shkurt e shqip nuk ka pasur kurre DASHURI vetem interes, perfitim,tallje,poshterim,jo respektim !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Shkurt e shqip nuk ka pasur kurre DASHURI vetem interes, perfitim,tallje,poshterim,jo respektim !
    Ne nje pjese te mire te rasteve dashuria eshte e verber dhe kur hapen syte patneret kuptojne qe nuk kane bere zgjedhjen e duhur.Une mendoj se personat qe jane dashur jane me te predispozuar te shperthejne me fjale se jane me te lenduar ,e te zhgenyer nga dashuria qe ata menduan se ishte e perjetshme.

Habitem ne tv kur shikoj filma amerikane dhe patneret shprehen se nuk e kuptuan pse u ndane ashtu ne heshtje pa fjale..Mbase sepse ata ndahen per arsye absurde ,kaprico apo egoizem .Kurse me familjet shqiptare mendoj se ndodh e kunderta.Ndarja ndodh per nje arsye shume serioze,ku bashkejetesa midis tyre eshte drame e perditshme.Sharjet dhe ofendimet nuk ndodhin vetem ne momentin e fundit te ndarjes ,por ato jane bere refren i jetes se perditshme .
    Habitem me ju .Pse po t'ju tradhetonte gruaja apo burri si do ndaheshit ju?Do arrinit ta ruanit dot qetesine?Ju ndiheni aq te fyer dhe do te ruanit gjakftohtesine duke menduar se do te lendonit burrin/gruan qe kreu nje veprim aq te ulet.Une jam shume tip i qete si natyre ,por(do zoti nuk do gjendem asnjehere ne nje pozite te tille)sinqerisht nuk e di si do te reagoja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-02-2008 më 22:21

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Dea mund ti thuash cdo gje qe mendon por jo ta ofendosh per te nxjerre inatin dhe duftin kjo nuk eshte e drejte !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2005
    Vendndodhja
    ferizaj
    Postime
    1
    pas ndarjes...njerzit e dobet ne rast se nuk kan mundur te hjekin linjen e vet ne lidhje shpesh here bien aq posht saqe te gjitha i shkelin me kembe dhe thuaj se nuk kan patur kurgje te perbashket.un personalisht kam patur nje lidhje qe para pak kohe zonja e bukur me tha te lutem as mos me shkruaj as mos me thir.deshja te di shkakun se ku qendron puna dhe sa jam un fajtor per ket gje.sipas mendimit te saj pjesa me e madhe e fajit qenka tek un dhe me ne fund u ndam me muhabet e paasnje ofendim edhe pse ndarja akoma me dhemb duhej qe te pranoj se lidhja jon ka mbaruar,i bera te gjitha te shpetoj ket lidhje por ne fund u desh te them po si urdhro se nuk shkon dashnija me zor.edhepse kam patur mundsi ta komprometoj me shum argumente prap se prap nuk mundem te bej ketese duhette meret parasysh edhe vullneti i partnerit.ato lidhje qe mbarojn se fundi ne ket menyre te sharjes apo ofendimeve ato kan qen lidhje interesi apo noj gjeje qeter.me nderime

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kete do te thoja dhe une...eshte e vertete qe asgje nuk fiton,po fundi i fundit i humbur je dhe i zhgenjyer dhe mos me thuaj Lexuesja qe ka njeri ne bote qe nuk e humbet llogjiken dhe arsyen, qofte dhe nje moment te vetem!!!

Respekte

Gjeresia e shpirtit eshte qe te falim ate qe na shau apo ofendoj, por nese nuk jemi te zote ta bejme kete asohere e ofendojme dhe ne, vetem duhet te ruhemi mos ta kalojme kufirin, se pastaj ndryshon puna: Kundershtari behet padites, dhe ne behemi te paditur!

Nje cipeplasur shau nje njeri,
    Dhe ky duroi dhe tha:"O fat flori!
    M'i keq jam une nga ç'me thua ti,
    Se turpin brenda fare ti s'ma di".

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne nje pjese te mire te rasteve dashuria eshte e verber dhe kur hapen syte patneret kuptojne qe nuk kane bere zgjedhjen e duhur.Une mendoj se personat qe jane dashur jane me te predispozuar te shperthejne me fjale se jane me te lenduar ,e te zhgenyer nga dashuria qe ata menduan se ishte e perjetshme.

Habitem me ju .Pse po t'ju tradhetonte gruaja apo burri si do ndaheshit ju?Do arrinit ta ruanit dot qetesine?Ju ndiheni aq te fyer dhe do te ruanit gjakftohtesine duke menduar se do te lendonit burrin/gruan qe kreu nje veprim aq te ulet.Une jam shume tip i qete si natyre ,por(do zoti nuk do gjendem asnjehere ne nje pozite te tille)sinqerisht nuk e di si do te reagoja.
    Jam shume dakort me ty qe ata persona te cilet kane qene te dashuruar dhe jane dashur shperthejne me teper se sa ata qe nuk kane qene, sepse ata qe nuk kane qene nuk eshte se do lendohen kur nuk kane per cfare te lendohen. Per ata personi tjeter ishte thjesht nje njeri me te cilin ndanin gjera por jo zemren dhe shpirtin.

I lexova te gjitha postimet dhe me mahnit fakti kur disa ketu na tregojne edukaten dhe kulturen dhe thone se do ta ulnim ne veten. Me keto perralla qe na tregoni se jo per gje po keshtu me llafe dhe ne teori te mahnisim ne te gjithe, por ec perjetojeni dicka te tille dhe do ta shohim sa te qete do jeni.

Si mund te jesh e qete dhe te reagosh ne menyre normale kur ai person per te cilin ti ke sakrifikuar dhe do sakrifikoje gjithcka, e ke dashur dhe dashuruar me gjithe qenien tende, ke bere cdo gje qe te ishte i lumtur, dhe vjen nje dite dhe ai te thote nuk te dua me dhe nuk dua t'ja di nqs vuan apo ke nevoje per mua apo ku ta di une. Dhe jo nuk eshte aspak e vertet qe eshte faji jon qe nuk e kemi njohur ate person dhe s'ka te bej per zgjuarsi fare aty. Kot nuk thone qe edhe 50 vjet te kesh qene me dike, prape ka gjera qe meson per ate person. E keqja e nje dashurie eshte se i beson atij/asaj per cdo gje, marrezisht, dhe kur shperthen ne ate menyre e ben sepse eshte pikerisht ai person qe "mendove" se donte te bente njeriun me te lumtur ne bote, eshte ai qe ta beri zemren therrime kur ti nuk bere asgje qe ta meritoje dicka te tille.

Sic e thashe edhe me lart, ndoshta ne kete teme bejne mire te shkruajne ata qe e kane perjetuar dicka te tille dhe vertet e dine se c'do te thote dhe jo disa qe na shkruajne ca rreshta per t'u dukur qe kane kulture. Nuk ja uroj asnjerit/asnjeres dicka te tille, por nqs ju ndodh dhe me pare ishit ju qe na shkruanit rreshta te tille, ju garantoj qe do ktheheni te kjo teme dhe do thoni paskeni pasur te drejte

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    deada ka te drejte.teorite jane te teperta . njerezit kane tendencet te flasin per edukaten por jo te veprojne me edukate .

kur ai ajo te tradheton ti nuk ke qene nje kohe e kaluar mire .
    por kur ke vite dhe ajo ai te ka tradhetuar ateher ti nuk ke qene mire ne krevat e si ke bere mire detyrat e shtepise .

nuk ka ndjenje me te poshte sesa kur perjeton momentet e se vertetes . e hidhur por e vertete . megjithate me vjen keq per ata ato qe se marin vesh kurre

i/e regjistruar Maska e ~Lorena
    Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.
    Jo gjithmone ndodh kjo. Ne rrastet qe ndodh arsyet jane te shumta ne ato monente debatesh eshte ne mes dhe inati urrejtja dhe dashuria qe ata ndejne akoma per njeri tjetrin (ndryshe secili do shikonte punen e tij) arrijne deri ne piken e ofendmit sepse dhe ata vete ndihen te ofenuar nga gjerat qe ata kan ofruar ne ate lidhje dhe te gjitha per nje momet behen hi.
    Mundet dhe te mos shpfin por thjesht ne mes mund te ken hyre persona te tjere s'dua te besoj se akoma meshkujt ne shqiptare jan akoma ne kohen e vjeter te cilet i nxirrnin name te ndyshme femrave duke ju shkateruar atyre jeten.(Dikur thashethemet e meshkujve zinin shume vend)
    Ndodh edhe sepse e kan ne karakter mizen ta bejne buall.
    Shkaqet jan shume.... anen sja u gjen dot por me durim dhe llogjike diku mund te arrish.

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    jan te paket ata qe shajn e ofendojne!!!! dhe jo te gjithe ne pergjethsi !!!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga _Kingu^Tirones_ Lexo Postimin
    jan te paket ata qe shajn e ofendojne!!!! dhe jo te gjithe ne pergjethsi !!!
    Jane te pakte ata qe e kane perjetuar ose thone ne te vertete te verteten do te thoje!!!!
    "Carpe Diem"

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •