Close
Faqja 23 prej 36 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 353
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Paj diçka ka,
    me siguri që ata para neve kan mjell diçka keq, se siç po e shohim t'gjith, na ka zanë nema dhe mallkimi me mjekërr, qe po i thojne tash Uahabi dhe Orthodhoks.

Ish kanë shum i menqum ai njeri i parë që kish pas thanë: "Edhe budalla ia qëllon kanihere".

E ti mos u ban budallë e me i marë kto fjalë mi veti, se une llafin pur ty e pata.

Nqs nuk e ke marë vesh çka dashta me t'thanë, po t'kallxoj që kjo nemë e ky mallkim që na ka zanë neve Shqyptart me juve Vahabit dhe Orthodokst, asht nji denim dhe njikohsisht edhe nji sprovë nga Zoti i Madh, i Plotfuqishmi, Mshiruesi.

Ktu duhet me folë shqip, e pur at arsye n'vend që me ta ba sallam po ta baj tungjatjeta, pra po t'përshëndes shqip n'gjuhen e shejt t'Zotit, se nuk jemi ktu n'forume Arabe me ba sallama.

Tung
    qyre ti gomi ndigjo mirr, ti nese je i mallkum kerkush nuk te ka faj , pyte dikand ma te madh ndoshta te tregon se perqka jeni te mallkuar.

i/e regjistruar Maska e Centaurus
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Citim Postuar më parë nga fatos hasolli Lexo Postimin
    ne nuk po i perngjajm askujt, se une nuk kam mjekrr
    Kujt i ngjan ti une nuk e di dhe as qe dua ta di, por une te tregova pak me heret se kujt po i ngjajne Vahabit, keta vahabit qe po na thojne se ata jan musliman te vertet e ne te tjeret nuk qenkemi.

Edhe Zëu_s e paska ne firm te vet pergjegjien ... natyrisht vetem per ata qe duan te kuptojne.

por me rrua eshte obligim
    une nuk kom fakte nese keni, kisha pas keshire ti kem une.
    Po patjeter, ama jo para se te mi sillni ju mua faktet e juaja se gjoja na qenka obligim te leshohet mjekrra dhe nese e rruan mjekrren i nenshtrohesh Shejtanit (phaaa çfar marrzine e kohes se gurit), sepse siç e din edhe ti shum mire, kete teme e keni hapur ju per te na bindur neve qe na qenka e oliguar qe ne Shqiptaret duhet te dukemi si gjakpirset popa Shkie, ose si prifta evangelian, ose si njerz gjysem te eger nga Afganistani.

se pejgamberi ka then ai qe e din e nje gje e e mohon ai quhet xhahil ne islam.
    Sa mire me erdhi qe po e dijshe kete, dhe me habite qe e paske shkruar ketu, por po e pyes veten se a e din ti qe kjo vlen per te gjith, e jo vetem per dikend.
    (edhe nje info te vocgel per ty dhe te tjeret: Pikerisht kjo eshte arsyeja se perçka une dhe disa te tjere ketu e kundershtojme rreptesisht kete pohim te pabaze, te palogjikshem dhe te marre nga ju )

e une nuk guxoj me mohua leshimin e mjekrres de kam lexuar per ate.
    Ne Kur'an ke lexuar per mjekerr ?

si e ka sqaruar Zoti sa i perket (leshimit te mjekrres).
    Pra lexoje Kur'anin dhe sqarona neve te gjithve ketu se si e ka sqaruar Zoti "problemin" e leshimit apo hekjes se mjekrres.

Sipas teje ata kan qen para Pejgamberit tan,e ne e kemi kopjuar nga ata,por pejgamberi na ka porosit shume me heret para se ketyre njerzve,eshte nje distanc e madhe kohore.
    Qy qy qy, shih ku kapet ky e çka thot ky,
    more ju as sa thonjet e tije nuk keni vlere, po leri keto pallavra.

Ju po e krahasoni veten me te derguarin e Zotit, Muhamedin a.s.

Mos po e ngritni veten pak si shuuum laaart ?

Me heret na dolet me disa sunete te forta, e tash po doni edhe pejgambera me kan a ?

tchh

-Kisha desht me dit ne krijesa krijesa krijesa te dobeta po Wallahu krijesa e ju qka .. ?
    fol ma kjartë pak se nuk po dihet çka ke dashtë me thanë, s'po mirret vesh asgja ...

(A ke qene ti aty kur i ka thene Muhamedi keto )
    Ne si muslimon nuk bon me than kete d.m.th nuk po i besojm ne te dashurit te All-llahut, ky eshte mohim,kjo eshte apsurde me e pyet se dihet qe skemi qen aty. Si ne te themi a ke qen kur e ka leju at e kete,ke eshte mohim ende pa dhen pergjigjje.
    Po, ketu kam gabuar dhe e pranoj gabimin tim, se kshtu nuk ban me thanë ... megjithse une me ato fjale deshta vetem te ta perseris ty edhe nje here qe ka Hadithe dhe ka "hadithe", pra njeriu duhet vet ta lodhi pak trurin e ta kuptoj se cilat nga hadithet jan me te vertet Hadithe. Sikur ai Hoxha jovahabi qe ka thene:
    "çka s'ma merr mendja mue, s'mundet me kane e vertet qi asht n'qitab". Edhe une dua te te them ty (juve te gjithve) qe çka nuk ma mer mendja mua (jo vetem mua, por secilit qe e lodh pak trurin vet) nuk eshte e vertet qe eshte obligim, se une se pari kam edukat prinderore Shqiptare me nivelin dhe imagjinaten me te lart te moralit, pastaj i kam edhe nja "dy-tre" vite shkolle, e ti kot me thua mua qe 1+1 bejne 1 ose 3 sepse une e di qe bejne 2, e kjo edukat prinderore Shqiptare dhe kto "dy-tre" vite shkolle mjaftojne, bile teprojne, per te qene me i shkolluar se Osmanliovit e Talibanovit dhe per ti kuptuar keqinterpretimet, shtremberimet dhe genjeshtrat politike te tyre ne te mire te kombeve te tyre dhe ne dem te madh te kombeve te tjera, nder te cilat kombe te demtuara shum keq nga ata, gjendet edhe Kombi Shqiptar, populli i shenjet i Zotit.

por,

a je edhe ti burrë me i pranue edhe ti gabimet e tua ???

selamun alejkum
    Më bind ti mua me te gjitha arsyet e mundshme qe te bien nder mend ty, se perçka duhet une te te pershendes ty ne nje gjuhe te huaj e jo ne gjuhen e shenjet te Zotit, ne gjuhen SHQIPE.

Tungjatjeta
    Ndryshuar për herë të fundit nga Centaurus : 18-12-2007 më 17:19
    [[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    jan disa bekteshi apo ma mir teju them shija, da krishter , per perhapjen e fes se tyre e perdorin kombin , e perdorin skender beun e disa te tjer qe jan mundu me mbrojt krishterizimin, se ajo me shiptarizem lidhje ska pas por kot e kan, ne mesiguri jem shqiptar me mjekra apo pa mjekra , sa a e ambel asht feja ime , e sa e drejt e sa e fort asht me kan,, musliman sunni,,ELHAMDYLILAH: edhe ju e keni zgjedh fen e juj , ne fe ska dhun apo.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Paj diçka ka,
    me siguri që ata para neve kan mjell diçka keq, se siç po e shohim t'gjith, na ka zanë nema dhe mallkimi me mjekërr, qe po i thojne tash Uahabi dhe Orthodhoks.

Ish kanë shum i menqum ai njeri i parë që kish pas thanë: "Edhe budalla ia qëllon kanihere".

E ti mos u ban budallë e me i marë kto fjalë mi veti, se une llafin pur ty e pata.

Nqs nuk e ke marë vesh çka dashta me t'thanë, po t'kallxoj që kjo nemë e ky mallkim që na ka zanë neve Shqyptart me juve Vahabit dhe Orthodokst, asht nji denim dhe njikohsisht edhe nji sprovë nga Zoti i Madh, i Plotfuqishmi, Mshiruesi.

Ktu duhet me folë shqip, e pur at arsye n'vend që me ta ba sallam po ta baj tungjatjeta, pra po t'përshëndes shqip n'gjuhen e shejt t'Zotit, se nuk jemi ktu n'forume Arabe me ba sallama.

Tung
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    ti nese je i mallkum kerkush nuk te ka faj ,pyte dikand ma te madh ndoshta te tregon se perqka jeni te mallkuar.
    ne me siguri jem shqiptar me mjekra apo pa mjekra

d.m.th ti deshiron te jesh Shqiptar, nejse

ne fe ska dhun apo.
    Jo, kjo asht dhune me i thane dikujt qe e kie obligim me lshue mjekrren me i shkurtue pantollt, mos me kendue dhe budallalleqe te tjera femijerore se gjoja filani i paska than Fistekut qe Filanit i ka than Muhamedi ... por nejse, se ti siq e kuptove Zëu_sin ashtu e kupton edhe kete.

T'pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga Centaurus : 18-12-2007 më 18:01

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Centaurus Lexo Postimin

d.m.th ti deshiron te jesh Shqiptar, nejse

Jo, kjo asht dhune me i thane dikujt qe e kie obligim me lshue mjekrren me i shkurtue pantollt, mos me kendue dhe budallalleqe te tjera femijerore se gjoja filani i paska than Fistekut qe Filanit i ka than Muhamedi ... por nejse, se ti siq e kuptove Zëu_sin ashtu e kupton edhe kete.

T'pershendes
    mos ja fut kot se lidhje spaske ti.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    jan disa bekteshi apo ma mir teju them shija, da krishter , per perhapjen e fes se tyre e perdorin kombin , e perdorin skender beun e disa te tjer qe jan mundu me mbrojt krishterizimin, se ajo me shiptarizem lidhje ska pas por kot e kan, ne mesiguri jem shqiptar me mjekra apo pa mjekra , sa a e ambel asht feja ime , e sa e drejt e sa e fort asht me kan,, musliman sunni,,ELHAMDYLILAH: edhe ju e keni zgjedh fen e juj , ne fe ska dhun apo.
    Edhe une SHQIPTAR musliman sunni, ELHAMDYLILAH, dhe per kete arsye nuk t'la ty me m'ardh ktu me budallakia te Talibanve, e me m'kallxue masmramti prralla me m'thane qe te koke musliman sunni, ksi far prralla shko kallxoj ti atyne barive t'bullicave n'afganistan qe po thojne se jan hoxhollar.

Badihava mundohu me u kape te dervisht (bektashi a çka jan ata) e te t'krishtert se hiq s'po t'ban pare.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    166
    mos ja fut kot se lidhje spaske ti.
    hahahahhahahaha

ani de, masi po thue ti

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Centaurus Lexo Postimin
    Edhe une SHQIPTAR musliman sunni, ELHAMDYLILAH, dhe per kete arsye nuk t'la ty me m'ardh ktu me budallakia te Talibanve, e me m'kallxue masmramti prralla me m'thane qe te koke musliman sunni, ksi far prralla shko kallxoj ti atyne barive t'bullicave n'afganistan qe po thojne se jan hoxhollar.

Badihava mundohu me u kape te dervisht (bektashi a çka jan ata) e te t'krishtert se hiq s'po t'ban pare.
    ti je larg muslimanizmit, quni , mos del prej teme nese din diqka, pse nuk asht obligim mjekra nese je sunni,?.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pejani34 : 18-12-2007 më 18:54

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Fushë Kosovë
    Postime
    20
    ne fene isame nuk ka dallim race,kombi,gjuhe..
    Te lumte
    ju pershendes me selamun alejkum

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Ti ma se shumti e perdor fjalen kopalla . A bash po mendon se te shiten kto fjale ty a.
    Jo ti dhe disa nga grupi yt vehabist po fyeni shume figura kombtare ne menyra direkte dhe indirekte.
    Ka pas dhe ka shume patriota nga hanefite por asnje ska dal nga grupi jot vehabist.
    Perpara i kemi pas disa hoxhallar qe nuk na mesojshin Kuranin dhe fjalen e pare qe i ka zbrit Muhamedit a.s nga Allahu IKRA ;lexo meso studio por na mesonin te kunderten e islamit.
    Ata hoxhallar me ide te afganistanit thonin eshte haram me shku ne shkoll , thonin se shqiptaret duhet te shperngulen ne turqi se kjo toke eshte vend i qafirave,ja ky grup jeni ju te shitur te shkau e greku e te dreq e i biri.
    Jeni ju vehabistat qe nuk doni tolerance ndermjet besimtarve, Bektashite dervishet ne pergjithesi dhe hanefite kurr nuk kan pasur probleme as ne trojet shqiptare as dikund tjeter.
    Prej se kane ardh xhungllashat vetem degjojm tash qafir bidatxhi etj etj.

Tema eshte disa vehabista i paskan leshuar disa qime (kime) ne mjekerr e ti flet kopalla te hamamit ktu.

Faqja 23 prej 36 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •