Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    obobobobo
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Sigurisht lindin dyshime kur ke punė me kėso shizofreni, unė pėr vete as qė e kom shiku vidjon, as qė du ta shikoj, nuk merrem me kėso talebanizma.
    Po ti pse nuk bėn eksperiment me ndonji lopė, se ajo e ka zanin ma tė pėrshtatshėm pėr kėso eksperimente.
    Shiqoje nje here videon dhe me pas komento. Une ende nuk kam degjuar per Luan qe therret "Allah" dhe ky eshte nje rast i jashtezakonshem. Me pas mund te komentosh edhe per luaneshen.

Citim Postuar mė parė nga JACK FOLLA Lexo Postimin
    Edhe gomari im kur pellet ja ben:
    "Allah"

shkenca e pranon.
    Ju apo gomari i juaj se nuk po ju kuptoj mire... Mund te jete nje ngaterrese e vogel kjo. Sidoqofte do te benit mire qe te na tregonit me ndonje video, ne lidhje me ate se per qfare gomari e keni fjalen, do te kishit bere mire sikur te postonit ate videon kur gomari pellet "Allah", keshtu do te mund te konkludonim me shume rreth gomarit. Une thashe se Luani ka uleritur "Allah" dhe e postova videon, prandaj po e pres edhe videon e gomarit.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anėtarėsuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Shiqoje nje here videon dhe me pas komento. Une ende nuk kam degjuar per Luan qe therret "Allah" dhe ky eshte nje rast i jashtezakonshem. Me pas mund te komentosh edhe per luaneshen.

Ju apo gomari i juaj se nuk po ju kuptoj mire... Mund te jete nje ngaterrese e vogel kjo. Sidoqofte do te benit mire qe te na tregonit me ndonje video, ne lidhje me ate se per qfare gomari e keni fjalen, do te kishit bere mire sikur te postonit ate videon kur gomari pellet "Allah", keshtu do te mund te konkludonim me shume rreth gomarit. Une thashe se Luani ka uleritur "Allah" dhe e postova videon, prandaj po e pres edhe videon e gomarit.
    lol
    .

I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anėtarėsuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125
    ku asht vidjoja e gomarit...lol
    se une pash vec postimin e tij?:
    .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Me te vertet shume interesante. Diqka e jashtezakonshme, luani ulerine "Allah". Vleresojeni vete.
    http://www.youtube.com/watch?v=i50zO_5hNyU
    Goldanitus pse flet percart e!!!!!!!!!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Hej po pse nuk e mėsut luanin tė falė namazin?
    qdo gje ne tok dhe ne qiell eshte krijuar prej Allahut, dhe te gjitha keto Krijesa bėjne sexhde(i perkulen ALlahut) ne menyren e tyre ,pra siq e permende ate studimin e atyre shkencetarve mbi Zogjet qe kan ber Namaz me sinjale dmth duke Hapur dhe mbullyr syte ne kohen e duhur pra veprimet e namazit.
    dhe sa te perket ty Alibaba qe thua se pse ne nuk e msuam Luanin te Falet , Luani veq eshte i msuar pra siq e ceka me nalt ndersa njerzit i krijoi me mendje logjik te shendosh ndryshe nga kafshet, Ne jemi te sprovuar ne kete jet dhe po qe se ne nuk bejme namaz na pret ndeshkimi, dhe Ty ishalla ALlahu te udhezon se nese vdes keshtu ke me vdek Kafir dhe Kafirat dihen ku e kan vendin,
    dhe keto GJirime te tilla , sigurisht jan Argumente qe Allahu pikerisht ne kete koh don te tregoj se ēdo gje me permend mua (dhiker) dhe keto jon kafshe , dhe shume prej njerzve jon me kafshe se kafshet , te cilet e mohojn direkt duke i pare gjithe keto argumente ,kurse kafshet jan te falura sepse nuk kan mend dhe njerzit nese nuk falin namazin dhe nuk e permendin ALlahun ndeshkohen , o ju njerz keni frig ALlahut sepse ALlahu ju krijoi juve , dhe mos luani me emrin e ALlahut me gojen tuaj dhe me dije sepse Allahu ua fali mendjen dhe ai prap ja merr dhe ju len Memec , te shurdher , te verber , dhe kjo ne kete jet nuk eshte asgje qfar ju pret ne Ahiret ndeshkim i dhimbshem - Allahu duron shume dhe eshte i mshershim ..........
    selam

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga JACK FOLLA Lexo Postimin
    Edhe gomari im kur pellet ja ben:
    "Allah"

shkenca e pranon.
    Cfar do te thuash qe gomari qenka me i urte se i zioti???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    shume interesante kjo video
    JO SEKS PARA MARTESE

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Ndonje tjeter mund te thoshte se kjo fare feje na ka debilizuar krejt si komb, por mendimi im eshte se luani musliman eshte nje mrekulli e allahut.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Mua me duket sikur thote: o vėlla, o vėlla.
    Do jete na Vlora ky bobja.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •