Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Unė kam parė njė cjap qė bėrtiste Allah, pastaj vinte dhija bėrtiste ekber, por kur ja nisnin edhat njėri pas tjetrit: amin amin amin amin amin ,,,

Mė fal o burr i dheut qė nuk tė tregova mė herėt, por nė shpinėn e deves jetoni ju arabėt, se ne shqiptarėt s'kemi punė me deve, po ty u dashka me ta vizatu, ti po mendon se edhe ne kemi punė me deve e me Ēabe, uh koftė larg, na jem shqiptarė o daj. Hajt muslim e kalofsh mirė nė shpinėn e deves. Hahahah

P.S. Po ta shikoj vidjon i bie qė po u besoj marrėzirave tė juaja, kėshtuqė nuk pse ta shikoj, pėrveē nėse e shikoj sa me tall menderen me juve.
    ti thua keshtu per ate Ciapin se bertiste ashtu , por ne nuk te besojme , nese eshte keshtu postoje ne kete forum te shohim edhe ne , mos ja futni kot

edhe ne jemi shqiptar o i pa fe , e sa i perket Qabes ata 4 milion ose ndonjeher 5 milion qe shkojn ta kryejn Haxhxhin , ata jan shqiptar por jon edhe Amerikan Evropin , Australian, Latin , edhe nga Kater anet e botes , vetem per hir te Allahut , dhe me trego ti nje vend qe bohen kaq shume per hir te diqkaje perveq se aty ne Qabe dh ti kurrrrrrrrrrrr sdo ta shohesh Qaben , ti do ta shohesh shkatrrimin ne kete bot dhe xhehnemin ne boten tjeter .......................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arber gerguri : 19-12-2007 mė 12:44

shum interesant thenja e luanit mund te thoni qka te done un po e ndegjoj prej tij fjalen allah e a ka qen aj i semur apo qka ka qen nuk e di aty nuk po tregon veq po e ndegjojm fjalen ALLAH

O SA MIR ME QEN SHQIPTAR! Maska e Besnik.S
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82
    ooo injoranta, oo te paftyre, a e shihni se cfare percarje po perflakni...
    si nuk ju vjen turp qe te na krahasoni me talibanca e te tjere, ooo te poshter!!!
    ne jemi te gjithe shqiptare e na dallon vetem feja, askush prej postuesve myslimane nuk tentoi qe te bej percarje, nuk jemi ne(myslimanet) ata te cilet tentojme percarjet... Ka njerez te ndryshem te cilet e kane keqinterpretuar vleren e librit te shenjte "Kuran"-it dhe bejne percarje dhe prishin paqen ne bote, se feja jone eshte feja me e bukur dhe me paqe-dashese ne bote...

mos tentoni te beni percarje brenda kombit tone se armiqte tane, kete e duan...

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Jo une nuk jam arab. Une jam shqipetar me fe islame. Nuk do te thote qe qdokush qe eshte muslimante ka hipur mbi deve dhe te quhet arab. Une te them te drejten nuk kam pune me deve.

Jo une nuk i them qdokujt qe ka nevoje per psikologe. P.sh. xfiles e dha komentin e tij duke thene se nuk po i duket keshtu por po i duket sikur po ben aghhhhh..., mirpo te thuash se po thot ajshe, pastaj te thuash se luanesha po thote "ekber", kjo me te vertet eshte diqka qe duhet te merret seriozishte.

Mua termin neuropsikiater m'a ka mesuar ambienti ne te cilin jetoi. Tani a ben te bej une nje pyetje ty. Ku jetoni ju qe ende nuk keni degjuar per "neuropskiater"? A mos ndoshta jeni ndonje John Titor i shekullit X qe sapo keni udhetuar ne kohe dhe keni degjuar termin neuropsikiater? Apo mos ndoshta ambienti ku jetoni ju, eshte mbrapa ne kohe?

lol ti akoma nuk e kpton qe e ke gabim? megjithese pse habitem une...

Ke pare ndonje psikiater zorresh apo melcie ti shoku? Te gjithe psikiatrat merren me sistemin nervor, pra me neurone e kshu gjonash. Te thuash "neuropsikiater" eshte e njevlefshme me "kufome e vdekur".

E kupton tani budallekun qe ke shkruar?
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Nje dite duke pare explorer channel, kur ngrita volumin e Tv degjova nje zebėr te uluriste, xhihadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Edhe me e bukura ishte se pashe dy hipopotame me shami te kuqe ne balle qe kerkonin hakmarrje, si duket edhe kta pjestare te xhihadit ishin se ska mundesi tjeter! Edhe nga fundi kanalit ishte fshehur krokodili me nje granate nder dhembe, qe ishte gati per shperthim kamikaz, sapo te afrohej tufa me lope.

Reklama: shikoni explorer channel. lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Goldanitus Lexo Postimin
    Une po deklarohem se jam me i menqur se deveja. Ndersa ju po deklaroheni se deveja eshte me i menqur se ju-po ju besoj plotesishte.

Nje tjeter ketu, qe ka nevoje per kontroll urgjent nga neuropsikiatri.
    Goldanitus,bjeri prapa vetes,se ....

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga Besnik.S Lexo Postimin
    ooo injoranta, oo te paftyre, a e shihni se cfare percarje po perflakni...
    si nuk ju vjen turp qe te na krahasoni me talibanca e te tjere, ooo te poshter!!!
    ne jemi te gjithe shqiptare e na dallon vetem feja, askush prej postuesve myslimane nuk tentoi qe te bej percarje, nuk jemi ne(myslimanet) ata te cilet tentojme percarjet... Ka njerez te ndryshem te cilet e kane keqinterpretuar vleren e librit te shenjte "Kuran"-it dhe bejne percarje dhe prishin paqen ne bote, se feja jone eshte feja me e bukur dhe me paqe-dashese ne bote...

mos tentoni te beni percarje brenda kombit tone se armiqte tane, kete e duan...
    Jam dakort me ty kur flet me zjarr dhe indinjim per percarje! Nuk jam dakort me qendrimin hipokrit te disa vllezerve te tu, qe bejne te njejten gje si ca ateista ketu, kur vjen puna, futin te njejten per percarje ne ato postime qe lidhen me orthodhoksine. Une nuk kam pare deri me sot ndonje orthodhoks te vije te talle b... me ju ashtu sic bejne disa nga vllezerit e tu. Mos ma mer per keq, rastisi te te drejtohem ty.
    Dhe kur thua qe Islami eshte feja me paqdashese ne bote, aludon qe fete e tjera te krishtera orthodhokse e katolike, nuk na qenkan paqedashese ose me pak se feja islame.
    Percarjen ne kete forum, nuk po e bejne te krishteret, por vete vllezerit tuaj musliman me tradita familjare por ateiste ne ato personale.
    pershendetje.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    edhe un e kam pare me heret kete klip, dhe eshte nje fakt i qart qe Allahu e ka derguar per ata qe shohin pertej hundes se tyre..eshte me se e qart se luani theret emrin e krijuesit te tij...por pse ne kete forum ka shum injoranta ajo eshte tjeter gje..
    ju pershendes
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Tema me absurde qe kam pare ndonjehere

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    ose le te mbyllet tema ose tpakten le ti ndryshohet titulli kesaj teme. Kuptuat?

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •