obobobobo![]()
obobobobo![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Shiqoje nje here videon dhe me pas komento. Une ende nuk kam degjuar per Luan qe therret "Allah" dhe ky eshte nje rast i jashtezakonshem. Me pas mund te komentosh edhe per luaneshen.
Ju apo gomari i juaj se nuk po ju kuptoj mire... Mund te jete nje ngaterrese e vogel kjo. Sidoqofte do te benit mire qe te na tregonit me ndonje video, ne lidhje me ate se per qfare gomari e keni fjalen, do te kishit bere mire sikur te postonit ate videon kur gomari pellet "Allah", keshtu do te mund te konkludonim me shume rreth gomarit. Une thashe se Luani ka uleritur "Allah" dhe e postova videon, prandaj po e pres edhe videon e gomarit.
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
ku asht vidjoja e gomarit...lol
se une pash vec postimin e tij?:
.
qdo gje ne tok dhe ne qiell eshte krijuar prej Allahut, dhe te gjitha keto Krijesa bėjne sexhde(i perkulen ALlahut) ne menyren e tyre ,pra siq e permende ate studimin e atyre shkencetarve mbi Zogjet qe kan ber Namaz me sinjale dmth duke Hapur dhe mbullyr syte ne kohen e duhur pra veprimet e namazit.
dhe sa te perket ty Alibaba qe thua se pse ne nuk e msuam Luanin te Falet , Luani veq eshte i msuar pra siq e ceka me nalt ndersa njerzit i krijoi me mendje logjik te shendosh ndryshe nga kafshet, Ne jemi te sprovuar ne kete jet dhe po qe se ne nuk bejme namaz na pret ndeshkimi, dhe Ty ishalla ALlahu te udhezon se nese vdes keshtu ke me vdek Kafir dhe Kafirat dihen ku e kan vendin,
dhe keto GJirime te tilla , sigurisht jan Argumente qe Allahu pikerisht ne kete koh don te tregoj se ēdo gje me permend mua (dhiker) dhe keto jon kafshe , dhe shume prej njerzve jon me kafshe se kafshet , te cilet e mohojn direkt duke i pare gjithe keto argumente ,kurse kafshet jan te falura sepse nuk kan mend dhe njerzit nese nuk falin namazin dhe nuk e permendin ALlahun ndeshkohen , o ju njerz keni frig ALlahut sepse ALlahu ju krijoi juve , dhe mos luani me emrin e ALlahut me gojen tuaj dhe me dije sepse Allahu ua fali mendjen dhe ai prap ja merr dhe ju len Memec , te shurdher , te verber , dhe kjo ne kete jet nuk eshte asgje qfar ju pret ne Ahiret ndeshkim i dhimbshem - Allahu duron shume dhe eshte i mshershim ..........
selam
shume interesante kjo video
JO SEKS PARA MARTESE
Ndonje tjeter mund te thoshte se kjo fare feje na ka debilizuar krejt si komb, por mendimi im eshte se luani musliman eshte nje mrekulli e allahut.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Mua me duket sikur thote: o vėlla, o vėlla.
Do jete na Vlora ky bobja.
Krijoni Kontakt