Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Mua m'u duk se po ulerinte: Ajshe, Ajshe, ah... Ajshe
    te hengsha per darke
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    A known mistake is better than an unknown truth.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    loooooooooooooooooooooooooooool
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Tani, vellezer te nderuar talebane, edhe une do te vi tek kisha juaj. Ky corvine bird ma mbushi mendjen qe allahu banon (ju lutem adresen e sakte!).

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une kam pa njehere ne nje dokumentar nga shkencetare te pavarur ne nje televizion prestigjoz qe nuk perzihet me fene (Al-Xhazira) nje dokumentar mbi faktin se si mushkonjat falnin ne fakt 5 here ne dite namaz...

Shkencetaret e pavarur thoshin se 5 here ne dite keto insekte fluturonin ne drejtim te Mekes, dhe meqe sic thote edhe Goldanitus ato nuk kane shume tru qe te dine si te falen tamam... faljen e benin duke ngritur e ulur syte fiks ne kohen kur duhej ngritur e ulur trupi.

Ky qe nje dokumentar i pavarur shume i bukur dhe edukativ. Se shpejti do te transmetohet ne kanale te tjera prestigjoze me emer ndekombtar si CNN-SUDAN, FOX-Nepal etj etj.

Citim Postuar mė parė nga Goldanitus
    Mos harro: Ne ne Kosove kemi psikologe te afte.
    Ne fakt rezultatet duke sheshit i dashur... muhahhahhahhahaha
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 18-12-2007 mė 06:17

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Luani shkret ishte semure, dhe hungerimet e vet karakteristike me Aghhhhh, e pengonte kolla dhe me gjuhen dhe behej Aghllhhhh.

Nejse, po qe se per ju thote allah, ashtu e thote.
    Deri me tani jeni i vetmi i cili e jep vleresimin ne lidhje me videon, pa marre parasysh a eshte e vertet ajo qe keni thene, a nuk eshte e vertet. Sepse po te shiqonte ndonje psikologe komentet e melartme nga dy(nuk jam psikolog qe te emertoj se nga qka vuajne) menjehere, do t'i lindnin shume paragjykime per forumin tone.

Mua te them te drejten me shume me duket sikur thote "Allah", mirpo prape ky eshte vetem mendimi im. Shiqojeni ne 2:44 aty dallohet me qarte se po thote "Allah".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goldanitus : 18-12-2007 mė 09:04
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    po mos si jo

Biles ky luani kur pjerdh ja ben Ekberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lol lol lol
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Deri me tani jeni i vetmi i cili e jep vleresimin ne lidhje me videon, pa marre parasysh a eshte e vertet ajo qe keni thene, a nuk eshte e vertet. Sepse po te shiqonte ndonje psikologe komentet e melartme nga dy(nuk jam psikolog qe te emertoj se nga qka vuajne) menjehere, do t'i lindnin shume paragjykime per forumin tone.
    Sigurisht lindin dyshime kur ke punė me kėso shizofreni, unė pėr vete as qė e kom shiku vidjon, as qė du ta shikoj, nuk merrem me kėso talebanizma.
    Po ti pse nuk bėn eksperiment me ndonji lopė, se ajo e ka zanin ma tė pėrshtatshėm pėr kėso eksperimente.

i/e regjistruar Maska e JACK FOLLA
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    120
    Edhe gomari im kur pellet ja ben:
    "Allah"

shkenca e pranon.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un e degjova kshu

ajdee mane cokollata cikitaaa ciki ciki ciki taaaa ajdee mane cokollata cikitaaa ciki ciki cikitaaaaa..

ps: mos u nevrikosni se ndoshta kam kufjet me defekt, nuk eshte faji im. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •