Mua m'u duk se po ulerinte: Ajshe, Ajshe, ah... Ajshe
te hengsha per darke![]()
Mua m'u duk se po ulerinte: Ajshe, Ajshe, ah... Ajshe
te hengsha per darke![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
loooooooooooooooooooooooooooool
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Tani, vellezer te nderuar talebane, edhe une do te vi tek kisha juaj. Ky corvine bird ma mbushi mendjen qe allahu banon (ju lutem adresen e sakte!).
Une kam pa njehere ne nje dokumentar nga shkencetare te pavarur ne nje televizion prestigjoz qe nuk perzihet me fene (Al-Xhazira) nje dokumentar mbi faktin se si mushkonjat falnin ne fakt 5 here ne dite namaz...
Shkencetaret e pavarur thoshin se 5 here ne dite keto insekte fluturonin ne drejtim te Mekes, dhe meqe sic thote edhe Goldanitus ato nuk kane shume tru qe te dine si te falen tamam... faljen e benin duke ngritur e ulur syte fiks ne kohen kur duhej ngritur e ulur trupi.
Ky qe nje dokumentar i pavarur shume i bukur dhe edukativ. Se shpejti do te transmetohet ne kanale te tjera prestigjoze me emer ndekombtar si CNN-SUDAN, FOX-Nepal etj etj.
Ne fakt rezultatet duke sheshit i dashur... muhahhahhahhahahaPostuar mė parė nga Goldanitus
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 18-12-2007 mė 06:17
Deri me tani jeni i vetmi i cili e jep vleresimin ne lidhje me videon, pa marre parasysh a eshte e vertet ajo qe keni thene, a nuk eshte e vertet. Sepse po te shiqonte ndonje psikologe komentet e melartme nga dy(nuk jam psikolog qe te emertoj se nga qka vuajne) menjehere, do t'i lindnin shume paragjykime per forumin tone.
Mua te them te drejten me shume me duket sikur thote "Allah", mirpo prape ky eshte vetem mendimi im. Shiqojeni ne 2:44 aty dallohet me qarte se po thote "Allah".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goldanitus : 18-12-2007 mė 09:04
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
po mos si jo
Biles ky luani kur pjerdh ja ben Ekberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lol lol lol
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Sigurisht lindin dyshime kur ke punė me kėso shizofreni, unė pėr vete as qė e kom shiku vidjon, as qė du ta shikoj, nuk merrem me kėso talebanizma.Deri me tani jeni i vetmi i cili e jep vleresimin ne lidhje me videon, pa marre parasysh a eshte e vertet ajo qe keni thene, a nuk eshte e vertet. Sepse po te shiqonte ndonje psikologe komentet e melartme nga dy(nuk jam psikolog qe te emertoj se nga qka vuajne) menjehere, do t'i lindnin shume paragjykime per forumin tone.
Po ti pse nuk bėn eksperiment me ndonji lopė, se ajo e ka zanin ma tė pėrshtatshėm pėr kėso eksperimente.
Edhe gomari im kur pellet ja ben:
"Allah"
shkenca e pranon.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Un e degjova kshu
ajdee mane cokollata cikitaaa ciki ciki ciki taaaa ajdee mane cokollata cikitaaa ciki ciki cikitaaaaa..
ps: mos u nevrikosni se ndoshta kam kufjet me defekt, nuk eshte faji im. LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt