Close
Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 304
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hej ... Hyj-Njeriu, fjollat... po i ngaterroni gjerat pak... nuk ka cifute...myslimane...kristiane. Jane te gjithe e njejta gje.
    Po e di qe do thoni qe jane te ndryshem... por hej te ndalemi nje sekonde.
    Jane te tre besime te ngjashme ne shume pika kyce... dhe me pas ndahen me historite dhe perrallat perkatese (magjepsese duhet pranuar).
    Keto diferenca jane bere pikerisht per te njejten arsye :
    MBAJI TE GJITHE TE ZENE DUKE DISKUTUAR FEJA E KUJT ESHTE E DREJTA. PERCA DHE SUNDO. ZHVENDOS VEMENDJE.
    Dhe me pas bej ate qe ke bere me mire prej mijera vitesh.

Citim Postuar më parë nga Perla
    Shume interesante kjo teori. Por gjithcka eshte nje mister....i tille do te mbetet gjithmone.
    Jo pergjithmone zemer...me beso...jo pergjithmone.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Kush eshte ky Zoti jot dokrraxhi? Ca ka bere ky zoti jot ne kohen e Agronit dhe Teutes ...Ku flinte gjume ky ne ato kohe,ne ca shpelle?

Epo zoti ne ate kohe do kete cuar ca libra te tjere...po si te meparshmit edhe ato ja kane ndryshuar njerezit e keqinj. Pasi dergoi nja 200 libra edhe ja ndryshonin te gjithe...me ne fund coi Kuranin dhe ky mbeti i pandryshuar. Kushedi pse...LoL

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Zogu po qe per endrra ,shikoj endrren me te bukur qe eshte komunizmi ne teori...

Po qe se do te flasesh per realitetin mire se te vish...

Per rregullat e pastra fetare ik fol me qorrat....
    E po, se ke keq ti, mospraktikimi i rregullave fetare, ashtu siç duhet, ka sjell deri te kjo që njerëzit të shofin lloj-lloj ëndrrash.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hej ... Hyj-Njeriu, fjollat... po i ngaterroni gjerat pak... nuk ka cifute...myslimane...kristiane. Jane te gjithe e njejta gje.
    Po e di qe do thoni qe jane te ndryshem... por hej te ndalemi nje sekonde.
    Jane te tre besime te ngjashme ne shume pika kyce... dhe me pas ndahen me historite dhe perrallat perkatese (magjepsese duhet pranuar).
    Keto diferenca jane bere pikerisht per te njejten arsye :
    MBAJI TE GJITHE TE ZENE DUKE DISKUTUAR FEJA E KUJT ESHTE E DREJTA. PERCA DHE SUNDO. ZHVENDOS VEMENDJE.
    Dhe me pas bej ate qe ke bere me mire prej mijera vitesh.

Jo pergjithmone zemer...me beso...jo pergjithmone.
    Jo cifutet jane ndryshe....cifutet hebraizmin e kane vetem per veten e tyre...me ane te krishtit ama ,perhapen nje teori,qe te mbanin boten nen kontroll....ashtu sic e mbajne edhe sot..Jane popull i mencur ata,sjane si kristianet e muhamedanet,njeri me qorr se tjetri...jane largpames...sigurisht qe shohin interesin e tyre...por ky nuk eshte faj....

Gruaja e Muhametit a nuk ishte cifute?
    Cifutet ne arabi kane qene gjithmone te respektuar e me poste te rendesishme...

Cifutet i dhane botes,semundjet monoteiste,te cilat dinin shume mire si ti nenshtronin edhe pse vuajten prej tyre....Ama perfundimi eshte Cifutet kontrollojne Boten.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    E po, se ke keq ti, mospraktikimi i rregullave fetare, ashtu siç duhet, ka sjell deri te kjo që njerëzit të shofin lloj-lloj ëndrrash.
    Sepse rregullat fetare,jane rregulla te nje bashkesie qe i ka nxjerre e duke qene se njerezit jane te ndryshem,sigurisht qe do i shtremberojne...
    Nje shqiptar me tradite nuk ta pret doren nese vjedh,po paguan dypernjahjen e nje gjobe...Nese ti i thua qe duhet prere dora,ai edhe pse mund te flase per kuranin a sheriatin,sigurisht qe nuk e zbaton ^rregullin hyjnor^....pra behet besimtar i keq...shqiptari e pi rakine edhe pse zoti thote mos e pi...Ja pra tek behet besimtar i keq,behet bektashi....

eshte utopike te vesh boten nen doren e nje sistemi rregullash e jo vetem por eshte e demshme....

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    me ane te krishtit ama ,perhapen nje teori,qe te mbanin boten nen kontroll....ashtu sic e mbajne edhe sot..Jane popull i mencur ata,sjane si kristianet e muhamedanet,njeri me qorr se tjetri...jane largpames...sigurisht qe shohin interesin e tyre...por ky nuk eshte faj....

Cifutet i dhane botes,semundjet monoteiste,te cilat dinin shume mire si ti nenshtronin edhe pse vuajten prej tyre....Ama perfundimi eshte Cifutet kontrollojne Boten.....
    Se me çfarë syri i shef ti çifutët nuk e kam të qartë, ama realiteti është krejt ndryshe nga kjo që thua. Çifutët nuk gëzojnë liri elementare (në Jerusalem më tepër ka polic sesa civilë) e le më të sundojnë botën. Ata po udhëheqin një politikë të ndyrë botërore (lobi çifuto-amerikan) për një gjysmëshekulli ndoshta, ama historia e tyre është tepër e përvuajtur, për dallim nga ky trumpetim i largpamësie.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ata po udhëheqin një politikë të ndyrë botërore (lobi çifuto-amerikan) për një gjysmëshekulli ndoshta,
    e njejta politike e ndyre qe beri te mundur nderhyrjen ushtarake ne kosove dhe bombardimin e beogradit.
    mendoj se eshte nje ndyresire e mire, te pakten nga pikepamja shqiptare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    perëdia e lashte egjyptian është quajtur perendia e diellit"AGON".

për diellin kemi mijra te dhena te cilat na thonë se ai personalizon gjithçka që quhet "jetë".

de angeli,camarda,thomopulo,williams etje etje,shpjegojnë emrat e qyteteve te sterlashta "THIVA ,LARISA"vetem ne gjuhen shqipe.Thiva(teba e të zgjuarve historian shqiptare)= thyeva.Larisa=lar isa=lart isha=akropol=ndertes ne majen e nje kodre..mali.

Mos vallë emri i perendis Agon lidhet me "agimin e diellit"??

kure çifutet,jane ata qe ja futen botes kriçin edhe muhabetin ,duke shpresuar se me kete menyre do perhapnin gjuhen e tyre...me te zgjuar u treguan arabet edhe grekolatinet fanatik të cilet i pervetsuan keta "udheheqsa"te "rruges se parajses"...gjakut mjerimit injorances fanatizmit.

ju kujtohet ajo historia me Tarrasin....nuk na gënjeu,por na tha te verteten=Ta rrase=na i rrasi.Kështu edhe çifutat..çi fut.ja futen botes edhe vete nuk besojnë as tek krriçi edhe as tek muahabeti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 16-11-2007 më 12:58

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Se me çfarë syri i shef ti çifutët nuk e kam të qartë, ama realiteti është krejt ndryshe nga kjo që thua. Çifutët nuk gëzojnë liri elementare (në Jerusalem më tepër ka polic sesa civilë) e le më të sundojnë botën. Ata po udhëheqin një politikë të ndyrë botërore (lobi çifuto-amerikan) për një gjysmëshekulli ndoshta, ama historia e tyre është tepër e përvuajtur, për dallim nga ky trumpetim i largpamësie.

po moj po,se ecin me dhjetevjecare cifutet...cifutet skishin shtet dhe e kane tani...

Me ane te amerikes kontrollojne boten...shtetin e tyre se prek dot kush...pse ckujtove ti se nje popull mendon vetem per te tashmen....

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    ...Ama perfundimi eshte Cifutet kontrollojne Boten.....
    Je afer origjines se Tablose se Madhe...por larg te vertetes. Ne fakt ishte nje "elite cifute" (nuk ishin tamam as cifute cifute... cfare quhet cifut njehere?) ajo qe startoi konspiracionin.
    Ata ishin mbajtesit e te vertetes qe eshte groposur dhe bere qesharake ne sy te popujve per mijera vjet. Ishin ata qe e katandisen popullin e tyre (qe me pas u quajten hebrenj) te bridhte ane e kend e te ndeshkohej historikisht. Populli i thjeshte cifut eshte ne fakt viktima me e madhe ne historine e njerezimit. Por ama nje pjese shume e vogel e cifuteve jane pergjegjes per konspiracionin.
    Historikisht ata kane patur simbolet e tyre te cilat kane qene perfaqesimi i elites.. mbreterve... fuqise.
    XFiles foli per gjarper...reptile. Simboli i brireve nuk eshte ne fakt simbol i Djallit. Kini parasysh kurorat mbreterore. Mbreti i pare i babilonise ne fakt mbante nje kurore te tille...me brire miqte e mi. Gruaja e tij e kishte me 12 te tille (pse 12 valle? Muajt e vitit? Nje rreth si dielli me 12 brire? + rethi vete 13.) Pse mbreti Artur kishte nje tavoline te rrumbullaket me 12 kalores? LoL
    Sa ishin dishepujt e Krishtit?
    E njihni simbolin tone kombetar? Eshte nje nga simbolet me te rendesishme te Vllazerise (Disa i quajne masone..illuminati...reptiliane... jane te gjithe e njejta gje me besoni). Dy koka shqiponje... a ngjajne me te vertete me koka shqiponje?
    Keni pare ndonjehere shqiponje me gjuhen jashte? kush do te zgjidhte simbolikisht te perdorte nje shqiponje me gjuhe jashte si simbol? Apo jane koka feniksi. A eshte origjina e vertete e popullsise europiane fenikase dhe hitite?
    Po svastika? Simbol i transformuar gjate nazizmit nga origjina dhe kuptimi i tij i vertete. Kush e shikon tani mund te thote menjehere qe eshte simbol i te keqes. Sa prej jush e dine kuptimin e vertete? (Po...ju kuptoj..ju duhet te kerkoni ne internet) Ka edhe ky te beje me ndonje zog? Po me diellin? Tani eshte fakt qe nazizmi qe nga Himleri e tutje u mbeshtet pikerisht nga disa familje te fuqishme cifute.
    Jane shume genjeshtra per tu thene ne nje teme te vetme pa u bere qesharak.

Prandaj dje postova temen per xhamine Al-Aqsa... thjesht per kujtuar sa lehte te manipulueshem jemi...

(Ne vazhdim...)

Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •