sado i rendesishem te jete dielli eshte si puna e organeve jetesore tek njeriu !!! qe po qe se nuk eshte njera ne rregull vuan tere trupi !!! pra edhe po mos kishte uje nuk do kishte jete !!! atehere edhe uji i bie qe te jete zot per ne !!! po mos kishte ajer nuk do kishte jete atehere i bie qe edhe ajri te jete zot !!! nuk besoj se do thuash qe je me sasine edhe jo me cilesine sepse sado i madh te jete dielli po mungoi nje nga keta 'zota' qe permenda une nuk do kishte jete ne toke !!! sa per ate paragrafin e pare ke shume te drejte sepse tema degjeneron fare po qe se futen te gjithe sa per gallat ne disa tema shume interesante !!! edhe njehere pershendetje !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Yup e verte, por ekzistenca jone perpara asaj te diellit eshte e shkurter sa nje cast... e di cfare me ben pershtypje? Fakti qe toka eshte me e vjeter se Dielli. Edhe jo pak po sipas shkencetareve nja 30 milion vjet.
E di gje njeri sa kohe ka njeriu mbi kete toke? E kam fjalen per njeriun modern... jo per homo erectus. Do me bente nder ndonjeri me ndonje datim te perafert.
dole menjehere sektar ti o derebarde hahahaha
Dielli i madherishem,Babai yne,zgjodhi Token si nusen e vet...Vetem keshtu mund ti jepte jete njeriut...mes shume planeteve zgjodhi token per ti dhene jete,sepse dielli eshte Zoti i madh Jetedhenes....
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyj-Njeriu : 16-11-2007 më 15:46
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
LoL...Keshtu mendoj edhe une. Nje fakt tjeter i provuar shkencerisht eshte se Dielli, aktualisht ndikon ne menyre aktive mendjen e organizmave ne toke... si pasoje edhe te vete njeriut.
Stuhite diellore... perqafimet e diellit... krijojne nje fushe manjetike te fuqishme... keto shperthime kane perkuar rregullisht ne kohe me ngjarje te rendesishme ne historine njerezore...luftera... periudha lulezimi e begatie... arrogance, erresire dhe frike si edhe drite, paqe dhe lumturie. Dielli eshte nje dhe i vetem... i plotfuqishem. I mistershem
Ne periudhen teknologjike qe po jetojme, kompjueri mund te perdoret per te simuluar shume gjera... ekziston nje superkomjuter i afte te simuloje edhe klimen ne toke.
Por asnje superkompjuter nuk mund te simuloje Diellin... shume variable... shume te panjohura...
Semiramis eshte mbreteshe asiriane... gruaja e Nimrodit... histori shume e gjate...
Djema.. per ata qe kane interes... do me pelqente t'ju dergoja ndonje nga librat qe me kane pelqyer me shume dhe qe flasin per keto ceshtje gjere e gjate.
Gjithmone nqs keni durim te lexoni dhe kufiri juaj i "besimit" eshte shume elastik. Nqs deshiron ndonjeri, thjesht me dergoni nje email ... do mundohem te gjej formate elektronike.
Krijoni Kontakt