Close
Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 304
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga ultimo004 Lexo Postimin
    neyse vazhdoni
    dhe me falni per shqetesime
    Neyse yazma... njeriu duhet te nxjerre ate qe ka perbrenda... te shfryhet. te thote ate qe mendon. Nqs ke dicka ne lidhje me diellin...konspiracionet etj je i lutur te marresh pjese. Po mos me fut me gjera pa lidhje!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    SaS... faleminderit qe me bere te qarte pikepamjen tende. Po nuk ma ka qejfi qe tema te filloje e te degjeneroje ne postime pa lidhje... ketu nje rast i izoluar mund te kthehet shume shpejt ne ate qe me lejoni te citoj quhet "orkestra gazmore e spitalit psikiatrik"
    Ne kuader te temes :

Dielli nuk eshte element i jetes. Jeta eshte element i Diellit. Dielli eshte 99% e gjithe mases se sisemit tone diellor. Biomasa e planetit toke perballe diellit eshte e paperfillshme. Pa diell nuk ka jete...sepse nuk ka diell. Ai eshte vete jeta... ai eshte zoti.

sado i rendesishem te jete dielli eshte si puna e organeve jetesore tek njeriu !!! qe po qe se nuk eshte njera ne rregull vuan tere trupi !!! pra edhe po mos kishte uje nuk do kishte jete !!! atehere edhe uji i bie qe te jete zot per ne !!! po mos kishte ajer nuk do kishte jete atehere i bie qe edhe ajri te jete zot !!! nuk besoj se do thuash qe je me sasine edhe jo me cilesine sepse sado i madh te jete dielli po mungoi nje nga keta 'zota' qe permenda une nuk do kishte jete ne toke !!! sa per ate paragrafin e pare ke shume te drejte sepse tema degjeneron fare po qe se futen te gjithe sa per gallat ne disa tema shume interesante !!! edhe njehere pershendetje !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    sado i rendesishem te jete dielli eshte si puna e organeve jetesore tek njeriu !!! qe po qe se nuk eshte njera ne rregull vuan tere trupi !!! pra edhe po mos kishte uje nuk do kishte jete !!! atehere edhe uji i bie qe te jete zot per ne !!! po mos kishte ajer nuk do kishte jete atehere i bie qe edhe ajri te jete zot !!! nuk besoj se do thuash qe je me sasine edhe jo me cilesine sepse sado i madh te jete dielli po mungoi nje nga keta 'zota' qe permenda une nuk do kishte jete ne toke !!! sa per ate paragrafin e pare ke shume te drejte sepse tema degjeneron fare po qe se futen te gjithe sa per gallat ne disa tema shume interesante !!! edhe njehere pershendetje !!!
    Ajo qe ske kuptuar ti per Diellin,Zotin e madh,Jetedhenes eshte se pa Diellin keto elementet e tjera qe permende sdo ekzistonin...
    Dielli eshte Babai...Dielli eshte Baba Tomorri e ne Malin e Tomorrit nderohet....

Diellit i pergjerohem....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Yup e verte, por ekzistenca jone perpara asaj te diellit eshte e shkurter sa nje cast... e di cfare me ben pershtypje? Fakti qe toka eshte me e vjeter se Dielli. Edhe jo pak po sipas shkencetareve nja 30 milion vjet.
    E di gje njeri sa kohe ka njeriu mbi kete toke? E kam fjalen per njeriun modern... jo per homo erectus. Do me bente nder ndonjeri me ndonje datim te perafert.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    dole menjehere sektar ti o derebarde hahahaha

Dielli i madherishem,Babai yne,zgjodhi Token si nusen e vet...Vetem keshtu mund ti jepte jete njeriut...mes shume planeteve zgjodhi token per ti dhene jete,sepse dielli eshte Zoti i madh Jetedhenes....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyj-Njeriu : 16-11-2007 më 15:46
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    LoL... Keshtu mendoj edhe une. Nje fakt tjeter i provuar shkencerisht eshte se Dielli, aktualisht ndikon ne menyre aktive mendjen e organizmave ne toke... si pasoje edhe te vete njeriut.
    Stuhite diellore... perqafimet e diellit... krijojne nje fushe manjetike te fuqishme... keto shperthime kane perkuar rregullisht ne kohe me ngjarje te rendesishme ne historine njerezore...luftera... periudha lulezimi e begatie... arrogance, erresire dhe frike si edhe drite, paqe dhe lumturie. Dielli eshte nje dhe i vetem... i plotfuqishem. I mistershem
    Ne periudhen teknologjike qe po jetojme, kompjueri mund te perdoret per te simuluar shume gjera... ekziston nje superkomjuter i afte te simuloje edhe klimen ne toke.
    Por asnje superkompjuter nuk mund te simuloje Diellin... shume variable... shume te panjohura...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    dole menjehere sektar ti o derebarde hahahaha

Dielli i madherishem,Babai yne,zgjodhi Token si nusen e vet...Vetem keshtu mund ti jepte jete njeriut...mes shume planeteve zgjodhi token per ti dhene jete,sepse dielli eshte Zoti i madh Jetedhenes....
    Dielli eshte babai, Tera eshte nena,
    ne jemi bijte e tyre. sa bukur.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Dielli eshte babai... nena quhet Semiramis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Dielli eshte babai... nena quhet Semiramis
    pse Semiramis?

Tera eshte fjale 100% me origjine shqiptare, nga ajo vjen folja "me ter"="me thare".
    Po kjo Semiramis?

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Semiramis eshte mbreteshe asiriane... gruaja e Nimrodit... histori shume e gjate...

Djema.. per ata qe kane interes... do me pelqente t'ju dergoja ndonje nga librat qe me kane pelqyer me shume dhe qe flasin per keto ceshtje gjere e gjate.
    Gjithmone nqs keni durim te lexoni dhe kufiri juaj i "besimit" eshte shume elastik. Nqs deshiron ndonjeri, thjesht me dergoni nje email ... do mundohem te gjej formate elektronike.

Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •