Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 111
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    si e kam pa qe eshte hap kjo tem e kam dit se do te nderlidhet me fen muslimane

se di si a jam tu fol shqip a anglisht a qfar gjuhe qe spo kuptoni
    qka bene nje popull a nje individ pa rendesi ajo nuk paraqet islamin
    po ju qka te ndodh ne arabi qka te ndodh ne irak meniren nderlidhet me kur'anin

tash nese eshte keshtu a duhet te nderlidhet feja krishtere me ate qe e pushtoi irakin dhe afganistanin sespe gati te gjitha vendet jan krishtere --- jo sepse feja nuk i ka urdheru po kete e kan bere njerzit

ndoshta kam qen i kjart me ate qe kam desh te them

All Llah All Llah

ALL LLAH ALL LLAH çfarë tmerri jam musliman por i denoi keto akte jo njerzore AI QË MESHIRON NJËRIUN ALL LLAHU E MESHIRON ATË NUK DI SE KU BAZOHEN KETO SEKTE ZOTI NA RUJT NGA NACIONALIZMI ARAB PAQE TE GJITHVE

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Allah i nderuar, prej fese sate e ka zaptuar ate zone mentaliteti i mbrapshte. Keto denimet tuaja jane mbulesa.

Me falni ne kur an nuk permendet gurezimi por
    kjo eshte tradit Arabe ja pra siq thot kur ani

24. Nur 2. (dispozitë obliguese është që) Laviren dhe lavirin t'i rrahni, secilin prej tyre me nga njëqind të rëna, dhe në zbatimin e dipozitave të All-llahut mos u tregoni zemërbutë ndaj atyre dyve, nëse jeni që besoni All-llahut dhe botës tjetër. E gjatë zbatimit të ndëshkimit ndaj tyre, le të jenë të pranishëm një numër besimtarësh

Për ma shumë lexoni këtë e cila e akuzon gurezimin dhe e cila me argumente tregon se gurzmi as qe permendet ne Kur an por eshte Macionalizem Arab

JU LUTEM LEXONI KETE

http://islam.alrahman.de/26_radschm-steinigung.htm

Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Shiko si eshte puna Mustafa, ne kuran le te denohet, po nuk mund te arsyetosh duke perdorur kuranin, sepse kurani eshte shkaku i ketyre ndodhive. Argumento pasojat, te shohim...

Citim Postuar më parë nga Forumi Shqiptar
    Reklamoni biznesin tuaj!
    Për një publik të gjerë shqiptar!
    Advertise Here
    Hmm, ndersa une nuk jam dakord me kete mendim. Mendoj se reklamimi nuk eshte shkak i kesaj ngjarje te rende ne Irak.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    ...spo hapet videoja me e shikue po ky qe e ka hape kete teme me duket te jete nje propagandiste i naj sekti krishter qe seshte hiq ma i mire se ato sektetet islame ne irake...

...sikur ky te sillte video qe nje popull i teje civilizuar si amerikanet, kisha e tyre duhet te paguje me shume se 600 milijon dollare denime ne vite qe bejne priftat ndaj femijve te mitur dhunime seksuale etj, apo sikure te sillnin ne vidoe qe ne gjermani ateisti kanibal tregon si ja ka pre penisin shokut te vete dhe si ja ka perzhite e ngren sikur ky do ta kqyrte berllogune dhe pisllekun e sekteve te tija do te ishte me mire...

...Cdo dhunim dhe shkelje e te drejtave te njeriu ne bote duhet denuar Kete e ka denuar dhe luftuar Islami qe 1490 vjete prej qe Ekzistone...

...Edhe per kete i dashuri Allahu Krijues i gjithesis dhe i vetem e sjelli ne Liber te shkruar permes te dashurite te tije Muhamedite s.a.w.s meshiren dhe paqe per njerezim qe te mesojne nga Kur-ani drejtesin dhe URTESINE E e fjales se ALLAHUT...

...por njeriu i shkret eshte i prirure te ipet pas epshit te tije dhe fjaleve e nxitjeve te shejtanit...

...Uroj qe te kthehet paqja ku do andej te kthehet besimi i Vertet ne Zote se vetem ai eshte shpetimi te respektojme fundamentin e feve moniste mjaftone qe te kemi paqe ne rruzulle, paqe dhe Selam allahu e meshiroft njerzimin

...Allahu i shpetofte Myslimanet nga intrigat dhe sulmet e armiqeve te tyre qe jane te shumte sot ne bote...

...Vetem tek Allahu eshte mbeshtetja shpetimi e shperblimi...

tungiii

Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    roj qe te kthehet paqja ku do andej te kthehet besimi i Vertet ne Zote se vetem ai eshte shpetimi te respektojme fundamentin e feve moniste mjaftone qe te kemi paqe ne rruzulle, paqe dhe Selam allahu e meshiroft njerzimin
    Uroj, gjithashtu dhe une, qe gjuha shqipe mos te harrohet per shkak te kesaj feje shkaterrimtare dhe prapambetese!

...tapenxhiii

Citim Postuar më parë nga i_paEpuri Lexo Postimin
    ...spo hapet videoja me e shikue po ky qe e ka hape kete teme me duket te jete nje propagandiste i naj sekti krishter qe seshte hiq ma i mire se ato sektetet islame ne irake...

...sikur ky te sillte video qe nje popull i teje civilizuar si amerikanet, kisha e tyre duhet te paguje me shume se 600 milijon dollare denime ne vite qe bejne priftat ndaj femijve te mitur dhunime seksuale etj, apo sikure te sillnin ne vidoe qe ne gjermani ateisti kanibal tregon si ja ka pre penisin shokut te vete dhe si ja ka perzhite e ngren sikur ky do ta kqyrte berllogune dhe pisllekun e sekteve te tija do te ishte me mire...

tungiii

Ja nje rast tipik kur truri lidhet me zorren e trashe dhe mendimet detyrimisht dalin te *hjera. Sa per dijenine tende si perkas asnje sekti dhe as qe me behet vone per asnje fe. Dhe e di pse? Sepse eshte e mbushur me tipa si ty dhe me keq se ty. Feja ju katandis per faqe te zeze dhe ju zhduk ndenjat me elementare njerezore. Kapish???? E dyta ke gje konkrete per lajmin? Te duket normale apo do vazhdosh me pse u soll vrasja e kesaj vajze nga myslimane dhe jo krimet e te krishtereve po prerjet e peniseve?

E treta perpos asaj qe ka thene Borix po te ftoj qe here tjeter te perpiqesh me shume me gjuhen shqipe, te pakten ne te kuptuaren e drejte te saj. Ne fund te shkrimit tim kishte nje paragraf qe po e citoj:

Citim Postuar më parë nga Darius
    Ju ftoj te diskutoni per fenomenin dhe jo per besimet fetare. Mos i ngaterroni gjerat ju lutem

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ja nje rast tipik kur truri lidhet me zorren e trashe dhe mendimet detyrimisht dalin te *hjera. Sa per dijenine tende si perkas asnje sekti dhe as qe me behet vone per asnje fe. Dhe e di pse? Sepse eshte e mbushur me tipa si ty dhe me keq se ty. Feja ju katandis per faqe te zeze dhe ju zhduk ndenjat me elementare njerezore. Kapish???? E dyta ke gje konkrete per lajmin? Te duket normale apo do vazhdosh me pse u soll vrasja e kesaj vajze nga myslimane dhe jo krimet e te krishtereve po prerjet e peniseve?

E treta perpos asaj qe ka thene Borix po te ftoj qe here tjeter te perpiqesh me shume me gjuhen shqipe, te pakten ne te kuptuaren e drejte te saj. Ne fund te shkrimit tim kishte nje paragraf qe po e citoj:

...ti nje gje provoje te kuptoshe nga shkrimet e tua se gjuha e jote nuk eshte Shqipja, por urretja....

...me kaq se nuk e zgjate me tipin e sojit tend...

tungiii

Tipa si ty vrasin dhe nenen e motren e tyre me gure per hir te fese. Fatkeqesi e madhe kjo pasi mendoja se shtaze te tilla jane vetem produkt i Buharase, shpellave dhe shkretetires por paska dhe ketej nga anet tona. Gjysma e te keqes qe qenke vetem shqipfoles.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  3. Shteti dhe Individi ne Islam.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 08:55
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •