Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 111
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga Fenomeni Lexo Postimin
    Islami eshte fatkeqesi boterore dhe fatkqesia me perbindeshe e kombit shqiptar.

Te vriten njerzit sepse dashurojne, vetem ne boten e ndyre islame shikon! Qindra-mijera njerez, fusin ne mes nje vajze 17 vjecare dhe zihen se kush ta qelloje me shume me gure!

Nuk dua te ofendoj shqiptaret, por islami duhet te zhduket nga trojet tona. Ne sdo jemi komb asnjehere nese do vazhdojme me dy fe, sidomos kur njera eshte islami.
    ty te kisha thene gjithqka po po kam frik se mos po me perjahstojn nga forumi ti, po qka ppo te them tash veq kqyri punet e tua se islami edhte feja me e pastert qikaq po them

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    ty te kisha thene gjithqka po po kam frik se mos po me perjahstojn nga forumi ti, po qka ppo te them tash veq kqyri punet e tua se islami edhte feja me e pastert qikaq po them
    Une te kisha thane qe te mesosh te shkruash dhe ta luftosh injorancen, kurse embelsiren e kisha lene per ne fund: ti kisha bere veshet me te gjate se te gomarit dhe zgjatja do te vazhdonte derisa te beheshe njeri!

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Une te kisha thane qe te mesosh te shkruash dhe ta luftosh injorancen, kurse embelsiren e kisha lene per ne fund: ti kisha bere veshet me te gjate se te gomarit dhe zgjatja do te vazhdonte derisa te beheshe njeri!
    shko more qyrran mytu se po .................

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    o Shqiptar mos e perzini fen Islame ju lutem,,,, thuani injorantat arab,,,,, e sa per me zhduk fen Islame nga trojet shqiptare ja e keni shancen kapeni armet dhe na vrisni.......

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga x_person9 Lexo Postimin
    o Shqiptar mos e perzini fen Islame ju lutem,,,, thuani injorantat arab,,,,, e sa per me zhduk fen Islame nga trojet shqiptare ja e keni shancen kapeni armet dhe na vrisni.......
    Shqiptari Shqiptarin nuk e vret per pune feje.......kush te ka fut ty qe te mbjellesh perçarje??????.....keto lloj thirrjesh i dime mire se nga vijne,perça dhe sundo,eshte e vjeter sa vete bota kjo lloj taktike......nje keshille nga une .....mos bej me propagande perçarese.....sepse ne te gjitha temat ku po poston,vetem perçarje mundohesh te mbjellesh.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk ishte fjala ketu per islamin as fene muslimane, por per librat fetare dhe fene ne pergjithesi.
    Sikurse te ishim bazuar ner librat fetare qe jane plagiate te njera tjeters, sot nuk do te kishim pas as drita(korent), as fotoaparate, as kamere, as teleefon, as TV, as radio, as makine, as avion, as satelit...Pra kishim qene ne kohen e gurit, se feja dhe "mrrekullite shkencore" ne keto libra, jo qe nuk propagojne perparimin, por ndalojne qe cdo gje qe con drejte perparimit. "Te krishteret" e kan kuptuar kete ne kohe, por disa tjere ende luftojne "per ruajtjen e fese".

Arabet kan qene me te zhvilluar para kohes muhamedane se sa jane sot. Keto gjera qe i kan sot i kan importuar nga perendimi, se ata vet kurr nuk kan bere ndonje shpikje.. Edhe vendet qe kan qene te roberuara nga turqit ose arabet jane me te varferat, me et pazhvilluarat, e jo vec kaq , por edhe vendet qe kan qene fqinje ose kan patur kontakt me keto vende kan ngecur. Dikure kan qene Egjipti, Greaqia, Iliria...qendra te kultures, kurse sot pervec Greqise qee ndihmuane Europa dhe USA te mëkëmbet, tjerat jane ne mjerim. Keto jane fakte, kurse ato qe dikush po i quan fakte, jane perralla qe vecse te verburit nga feja u besojne.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar më parë nga x_person9 Lexo Postimin
    Alda

ajo qka ka ndodh me at vajzen un nuk kam fjal me pershkru se diqka ma kriminelqe nuk ka qysh mu bo........ un i pash shkrimet e disa antarve te forumit te cilet na shan fen na bon kriminela etj etj......
    Ne kuadrin e fes , pra të udhehequr nga hoxhallaret tperzier shqiptaro-arab , behen shumë akte të dobta ne mesin e shoqeris tonë shqiptare , pra fenomene qe nuk janë njohur me heret ne trojet tona.
    Beet ngaterresa per bustin e nanes Tereze ne Shkoder , shkaterrohet busti i At Gjergj Fishtes , kris belaja per kryqin shqiptar i cili rrezohet shpesh e me shpesh.
    Atehere pra , cilit sekt i takojnë të tillet , sepse islami ka qenë prezent ne vendet tona me kohë e shekuj por ka qenë me ndryshe nga keto sekte te reja te ardhura ne tokat tona.
    Ai qe shitet për ryshfet nuk ka as komb e as njerzi.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Kristë Gjinaj Lexo Postimin
    Ne kuadrin e fes , pra të udhehequr nga hoxhallaret tperzier shqiptaro-arab , behen shumë akte të dobta ne mesin e shoqeris tonë shqiptare , pra fenomene qe nuk janë njohur me heret ne trojet tona.
    Beet ngaterresa per bustin e nanes Tereze ne Shkoder , shkaterrohet busti i At Gjergj Fishtes , kris belaja per kryqin shqiptar i cili rrezohet shpesh e me shpesh.
    Atehere pra , cilit sekt i takojnë të tillet , sepse islami ka qenë prezent ne vendet tona me kohë e shekuj por ka qenë me ndryshe nga keto sekte te reja te ardhura ne tokat tona.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jane Vehabistat qe nuk meritojne gje tjeter vec se te hudhen ne dete.

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    billy the kid

qfar urrejtje po shof un ne qet tem hiq nuk esht mu qudit qe naj dit kini me dal ne gjueti per mi vra muslimant
    e sa per propagand perqarse te kisha lut mos mu drejto mua kur un te krishterit nuk i thash as kriminel as terrorist as feja krishtere duhet te zhduket prej trojeve shqiptare etj etj e per me ja hek besimtarit besimin qe e ka nuk ki qysh ja hek as te krishterit e as muslimanit veq me arm ne dor e nejse nuk me beson provo te ndonje shok qe i perket njeres nga kto dy besime edhe bindu

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Islami eshte fatkeqesi boterore dhe fatkqesia me perbindeshe e kombit shqiptar.

Te vriten njerzit sepse dashurojne, vetem ne boten e ndyre islame shikon! Qindra-mijera njerez, fusin ne mes nje vajze 17 vjecare dhe zihen se kush ta qelloje me shume me gure!

Nuk dua te ofendoj shqiptaret, por islami duhet te zhduket nga trojet tona. Ne sdo jemi komb asnjehere nese do vazhdojme me dy fe, sidomos kur njera eshte islami.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fatkeqesi boterore por edhe kombetare eshte budalleku.Dhe ti si duket,bene pjese mu ne kete "sekt"njerezish.Te uroj te rrishe sa me large Shqiperise dhe shqipetareve.

Shtisi eshte me i keq se dorasi

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  3. Shteti dhe Individi ne Islam.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 08:55
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •