Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966

Te zihesh per te paguar!

Nje nga zakonet ndoshta me origjinale Shqiptare. Zakon ky qe kohet e fundit eshte transformuar edhe ne humor ne media.

Si mendoni, pse ndodh ky fenomen ?

1- Respekt ?
    2- Mendjemadhesi me tregu qe kane leke ?

Shpesh kjo "zenie per te paguar" ka degjeneruar ne terheqje, kapje prej krahu, kerkese(urdher i prere) kamarireve per te mos marre leket nga tjeter kush pervec se nga "kavalieri i tavolines", etj, etj.

Si ndodh ne vendet ku ju jetoni ?
    Ju pelqen juve kjo gje ?

Tregoni ndonje Histori per kete gje apo shprehni mendimin tuaj.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mendjemadhesi

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ves e cdo shqiptari
    Sui generis

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    le te zihen qenat,

mua me leverdis
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 11-10-2007 mė 17:03
    Life's too short to remove USB safely.

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    le te zihen qenat,

mua me leverdis
    Qylxhi
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Nje nga zakonet ndoshta me origjinale Shqiptare. Zakon ky qe kohet e fundit eshte transformuar edhe ne humor ne media.

Si mendoni, pse ndodh ky fenomen ?

1- Respekt ?
    2- Mendjemadhesi me tregu qe kane leke ?

Shpesh kjo "zenie per te paguar" ka degjeneruar ne terheqje, kapje prej krahu, kerkese(urdher i prere) kamarireve per te mos marre leket nga tjeter kush pervec se nga "kavalieri i tavolines", etj, etj.

Si ndodh ne vendet ku ju jetoni ?
    Ju pelqen juve kjo gje ?

Tregoni ndonje Histori per kete gje apo shprehni mendimin tuaj.

Per mua personalisht eshte respekt.
    Kur jetoja ne shqiperi,sa here dilja me shoqen time te ngushte shumicen e hereve paguaj dhe arsyeja ishte se ajo sishte dhe aq mire nga gjendja ekonomike.Dhe nder kohe qe mund te kishte ndonje lek nuk e mbante por paguante mundohej te ma shperblente aq sa mundesi kishte, dmth s'ishte perfituese...

Meqenese kerkove histori po te tregoj nje te tille: Ketu ne shtetin ku studioj shoqerohem me dy vajza te tjera shqiptare nderkohe njera prej tyre ka pak vite qe ka ardhur dhe tjetra ka shum kohe qe eshte larguar nga shqiperia.
    Une dhe vajza e cila s'ka shum vite qe ka ardhur paguanim vazhdimisht njehere une e nje here ajo si te gjendesh portofili. Kurse kjo e treta thoshte vazhdimisht se s'kishte leke dhe ne tani per mos ta bere te ndihej keqe e mernim me vete duke mos e lene menjane. Nje dite cdodhi....me vjen per te qeshur me veten time...Mblidhemi shoqeri dhe ulemi pas leksionit per nje kafe, serisht kjo ''mikesha'' thote se nuk i ndodhen leke dhe ia paguan nje djale nga shoqeria per mos e vene serisht ne pozite te veshtire. Pasi dalim me thote qe me ndodhen 70euro por sdua ti prishBukur thash me vetvete po pse ne te tjeret jemi budallenje sdim ti mbajme leket. Dhe keshtu asnjehere s'ngul kembe te paguaj ne njeres perfitues e kerrnacer. Vetem atje ku e vleresojne.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    per sa kohe nuk teperohet eshte gje e mire...
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Sa mire te ka rene ne mendje te hapesh kete teme . Bravo, se ne hall te madh jemi. Tani nuk kam kohe , por do te thoja se une per vete e kam problem pagesen. Une dua te paguaj gjithmone . Jo per mendjemadhesi. FARE ! Vetem me vjen zor, se s'dua te harxhoj palen tjeter. Ketu nuk futen meshkujt. Te qeras nje mashkull e kam per turp. As qe behet fjale te fus doren ne xhep.
    Ndersa ne shoqeri ( me femrat ) nuk mundem t'i le te paguajne, por krijon probleme, sepse e para s'jam aq rich te qeras boten everyday dhe e dyta edhe ato kembengulin e ndonje dite kemi per tu zi ...(lol)

A ka ndonje keshille nga me te mencurit e forumit ?

Ika tani, se po me therrasin...lol
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sipas vendit dhe kuvendit Corazon . Ai qe e tha nuk e tha kot maj . Jemi ne USA right ? Gjysem per gjysem paguajme.Ti per vete , une pervete dhe respekti nuk humbet dhe nuk zihemi dhe marrim inat njera-tjetren . Agree ? loool

Kam rene rehat nga ky drejtim sinqerisht.Zakonisht me shoqerine , amerikane se kam problem hic. Me shqipo , rralle ndodh ..po dhe keto qe shoqerohem jane integruar me jeten ketu so therefore kena marr zakonet ketej. Kur shkoj ne Shqiperi bej sipas vendit atje . Simple as that ... te ndihmova ? Besoj se Po . Ska nevoje per falenderime .. me nder qofsh .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    isha me vllain, me nje shoqe dhe te dashurin e saj per kafe para ca kohesh. Ne nje moment u ngrit i dashuri shoqes per te vajtur ne banj. Nejse kur erdhi mbrapa ai mbas pak vllai im i tha kamarieres te sielli llogarin dhe ajo tha qe llogaria eshte paguar! Nevend te vinte ne banj ai cuni, vajti pagovi. Mua me teper mu duk si gjest respekti nga ana a ti, kurse vllait tim si pelqeu.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Rama, 25 autobuzė me njerėz tė paguar pėr mitingun nė Shkodėr
    Nga REALIST nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 13:02
  3. Nano-Berisha, sa shtrenjte i kemi paguar!
    Nga Ingenuous nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 14:17
  4. 20 futbollistėt mė tė paguar nė Botė!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 11:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •