Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ves i keq eshte, se ne nje ane ai qe paguan ndihet krenar se paguajti , ai tjetri ndihet ne borxh.
    Ketej nga italia maximumi nje kafe tek makinat e kafese japin falas, neper dreka, apo ne lokale behet pergjysem, keshtu askush nuk i ngel borxh askujt.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ves i keq eshte, se ne nje ane ai qe paguan ndihet krenar se paguajti , ai tjetri ndihet ne borxh.
    Ketej nga italia maximumi nje kafe tek makinat e kafese japin falas, neper dreka, apo ne lokale behet pergjysem, keshtu askush nuk i ngel borxh askujt.
    e para nuk eshte pun borxhi por respekt.se gjithkush i ka dy pare ne xhep.tani ktu ku jetoj un.se jam dhe i zanatit(gastronomi).shkojn dy dashnor ne restorannt hajn dhe pijn.kur shkon kamarieri dhe i pyet paguani bashk apo vec e vec?ato pergjigjen
    secili per vete.un nuk do e kisha bo ndonjiher.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    paguj tenden gjithmon e je ne regull ,si hyn ne borxh asnjerit(kete regulll ndjek per vete)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    e para nuk eshte pun borxhi por respekt.se gjithkush i ka dy pare ne xhep.tani ktu ku jetoj un.se jam dhe i zanatit(gastronomi).shkojn dy dashnor ne restorannt hajn dhe pijn.kur shkon kamarieri dhe i pyet paguani bashk apo vec e vec?ato pergjigjen
    secili per vete.un nuk do e kisha bo ndonjiher.
    une nuk po flas per ēiftet, flas per shoqerine ne pergjithesi.
    respekti behet nje here, dy here, por jo gjithmone, do vije koha kur do te duhet tia kthesh respektin, prandaj borxh mbetet, ne mos borxh parash, borxh respekti.

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70

Red face

Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Nje nga zakonet ndoshta me origjinale Shqiptare. Zakon ky qe kohet e fundit eshte transformuar edhe ne humor ne media.

Si mendoni, pse ndodh ky fenomen ?

1- Respekt ?
    2- Mendjemadhesi me tregu qe kane leke ?

Si ndodh ne vendet ku ju jetoni ?
    Ku jetoj Une Ulen dy vete per te pire kafe/birre etj secili paguan te vetat, dhe ndonjehere eshte qesharake se nje kafe nuk te kushton kushedi cfare, po anglezet kurre nuk qerasin. E sa per shqiptaret do thoja qe fukaraja gjithmone ka djeg jorganin per nje plesht.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Mua me pelqen te paguaj une gjithmon nuk eshte se jam mendjemadhe apo dicka e till thijesht me pelqen.
    Me ka ndodh vec nje her te ftoj nje shok timin jo i klases por thijesht shok per caffe dhe u ngrita te paguaj une ai sdeshi te me linte dhe ta e kam turp per mua te me paguaj nje femer atehere u bera dhe me nervoz dhe beme fjal aty njaj 20 min vec per kete gje dhe si perfundim njesoj pagova une.
    As qe kam dal me me te.
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Dy cifte shkojne bashke ne pushime (njof te dy). Fillon ky i pari paguaj darka, derka, kafe. I dyti nuk ben ze (ky gjithmone harron protofolin ne shtepi). Behen 3-4 dite, i pari fillon te harxhoje parate, kishte planifikuar vetem per veten e vet. Ben zemren gurre dhe i thot: Te lutem qe sot do paguajm per gjys, se nuk do te mundem t'ia dal deri ne fund. OK, pajtohet ky. Ulen hane darke dhe vjen koha e pageses. Dhe ne kete rast i dyti shton:
    Ti duhet te paguash me shume!
    Pse?- e pyet ky
    Po, paj....shoqja yte hengri nje qepab me shume!!!

Dhe kjo eshte idiotizem. Menyra me e mire eshte te paguaj secili te veten, apo te pakten per gjysem. E kam inat dikush t'me shfrytezoje ne kete menyre!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zombi : 12-10-2007 mė 09:01
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    shqiptari ka dhe nje huq te keq qe edhe po sdeshe do te qerasi me zor,pastaj edhe ti ndihesh i detyruar ta qerasesh,esht me mir ktej qe cdo njeri paguan pjesen e vet(alla romana)
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Mua me pelqen te paguaj une gjithmon nuk eshte se jam mendjemadhe apo dicka e till thijesht me pelqen.
    Me ka ndodh vec nje her te ftoj nje shok timin jo i klases por thijesht shok per caffe dhe u ngrita te paguaj une ai sdeshi te me linte dhe ta e kam turp per mua te me paguaj nje femer atehere u bera dhe me nervoz dhe beme fjal aty njaj 20 min vec per kete gje dhe si perfundim njesoj pagova une.
    As qe kam dal me me te.
    Ja e shikon pse eshte mire qe sejcili te paguaj pjesen e vet?
    Per te evituar 20 min diskutim dhe per te dale perseri me te.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    dhe une njof nje cift qe dhe kure ulen me njeri tjetrin te pijn dicka paguan secili per vete
    ajo cajin e vet ai kafen e vet ,ajo redbullin e saj ai koka_kolen e tij dhe jan rehat fare asnjer se ngaterojn xhepin nga nje ane me duket ok por nga ana tjeter se si me duket sikur..........
    nejse pune hamendjesh kjo
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Rama, 25 autobuzė me njerėz tė paguar pėr mitingun nė Shkodėr
    Nga REALIST nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 13:02
  3. Nano-Berisha, sa shtrenjte i kemi paguar!
    Nga Ingenuous nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 14:17
  4. 20 futbollistėt mė tė paguar nė Botė!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 11:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •