Close
Faqja 28 prej 230 FillimFillim ... 1826272829303878128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Djana^^ Lexo Postimin
    amerikani do qe ne te bashkohemi qe te kete nje baze ushtarake me te madhe prandaj bushi dha fjalen..
    hm...serbia nuk besoj do te doje te futet ne NATO sepse eshte kunder amerikanit...
    ciao klm
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

Ti si duket je ne kete forum vetem per tu "zbrazur" nga budalleqet qe te rendojne koken.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20

e nesermja nuk vjen kurr

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

Ti si duket je ne kete forum vetem per tu "zbrazur" nga budalleqet qe te rendojne koken.
    ndersa me rendokin koken pse i quan budalliqe?
    edhe pse mos ti zbrazesh? eshte nje e drejte qe duhet ta kete cdo njeri...o no? ^lulja3

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    ndersa me rendokin koken pse i quan budalliqe?
    edhe pse mos ti zbrazesh? eshte nje e drejte qe duhet ta kete cdo njeri...o no? ^lulja3
    --------------------------------------------------------------------------------------------

E ke hallall nga une po qe se i zbraze dikund tjeter,por na kurse aman,ne nga to.
    Merre nje leter te bardhe dhe shkruaj,shkruaj ne te deri sa ta ndiesh veten me mire.
    Te uroj shume sukses!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20

Cool dashuria eshte si nje pasqyre...thyhet, ngjitet por krismat ngelin

--------------------------------------------------------------------------------------------

E ke hallall nga une po qe se i zbraze dikund tjeter,por na kurse aman,ne nga to.
    Merre nje leter te bardhe dhe shkruaj,shkruaj ne te deri sa ta ndiesh veten me mire.
    Te uroj shume sukses!
    ti shkruaja ne nje flete te bardhe edhe ti hidhja ne nje kosh per ta ricikluar...nuk do te ndryshonte gje per mua...gjithcka do te mbeteshe njelloj
    ndersa po ti publikoja, do te merrja mendime edhe kritika te ndryshme
    me dogji kjo qe the, une ndihem mire..kush te tha qe eshte e kunderta?
    krahasuar me moshen tende jam nje foshnje, edhe nuk kam perse te shqetesohem me shume ose sa ti per gjendjet politike!
    mendohu kete here te kapesh moralin!

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    ti shkruaja ne nje flete te bardhe edhe ti hidhja ne nje kosh per ta ricikluar...nuk do te ndryshonte gje per mua...gjithcka do te mbeteshe njelloj
    ndersa po ti publikoja, do te merrja mendime edhe kritika te ndryshme
    me dogji kjo qe the, une ndihem mire..kush te tha qe eshte e kunderta?
    krahasuar me moshen tende jam nje foshnje, edhe nuk kam perse te shqetesohem me shume ose sa ti per gjendjet politike!
    mendohu kete here te kapesh moralin!

Obobo,tani na u kape edhe ne fillozofi?Le ta haje dreqi!

PS: Te jesh Daje, nuk don te thot te jesh plak

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2007
    Postime
    20

e nesermja nuk vjen kurr

jo....te jesh daje do te thote te kesh nje nip edhe jo te jesh plak por ju jeni njerez te rritur me mè shume llogjike se sa une! o no? kete doja te shprehja....ja kalofsh sa me mire
    pso pres me padurim te behem teze...

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Puna eshte qe me lufte nuk arrihet kurr qellimi 100%, kurse me menyre dipllomatike po!
    Mendimi im per zgjidhjen e kesaj situate eshte, te ndahet pjesa e Kosoves e cila eshte shume afer Serbise, e me pas pjesa e serbeve qe vendosin te jetojne ne Kosove, le te qendrojne..., por forcat e moderuara tamam ne ato momente duhet te nderhujne per te shuar gjaknxecite te provokuara nga ekstremiste dhe "patriote" qe tjeter gje s'jane, dhe nuk i nevojiten as Kosoves dhe as çeshtjes kombetare...
    Nacionaliste te terbuar qe vetem te destabilizojne rajonin tone, nuk i duhet Kosoves, mbasi shume gjak eshte derdhur..., dhe eshte kollaj te flasim per lufte totale, prapa kompiuterit!!!
    Më duket se po merresh me riciklimin e mbeturinave politike të Evropës.
    Këto janë gënjeshtra të pista që na lanë me dekada të pushtuar.
    Çfarë diplomacie o shoq. Forcë duhet forcë, e pastaj bë diplomaci sa të duash. Kur s'je i fortë të gjithë të shkelin. Madje kur nuk je i fortë të shkelin edhe ata që të ndihmojnë, siç po shihet rasti i Kosovës sot.
    "Shqipërinë e krijuan idealistët, e shpëtuan rastet dhe e varrosën politikanët" - Faik Konica.
    Ja se ç'të bën diplomacia.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Puna eshte qe me lufte nuk arrihet kurr qellimi 100%, kurse me menyre dipllomatike po!
    Mendimi im per zgjidhjen e kesaj situate eshte, te ndahet pjesa e Kosoves e cila eshte shume afer Serbise, e me pas pjesa e serbeve qe vendosin te jetojne ne Kosove, le te qendrojne..., por forcat e moderuara tamam ne ato momente duhet te nderhujne per te shuar gjaknxecite te provokuara nga ekstremiste dhe "patriote" qe tjeter gje s'jane, dhe nuk i nevojiten as Kosoves dhe as çeshtjes kombetare...
    Nacionaliste te terbuar qe vetem te destabilizojne rajonin tone, nuk i duhet Kosoves, mbasi shume gjak eshte derdhur..., dhe eshte kollaj te flasim per lufte totale, prapa kompiuterit!!!
    Ke te drejte Arbreshi_niko, por, Shqipet ne kohe paqe jane trima. Kur vjen puna te luftojne tankset Serbe, qellojne, blegerijnë nja dy a tri here (ne ajer), edhe iken e merr dhene e drejt e ne plazh te Durresit per tu kthyer kur NATO ka mbaruar pune!!! (Po flas per shumicen a).

Luften ua lane popullit te pambrojtur, qe qante e vuante ne kolonat e gjata e neper male qe pergjonin boten per ndihme. NATO, please save us!!!

Sa trima e sa te organizuar jane Shqipet, kjo eshte tashme e qarte.

Kam frige se e ardhmja e Kosoves u '"rreshqiti" Shqipeve nga duart, e patem per 9 vite dhe ne vend qe ta ndertojme, ne e shkatrruam.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Më duket se po merresh me riciklimin e mbeturinave politike të Evropës.
    Këto janë gënjeshtra të pista që na lanë me dekada të pushtuar.
    Çfarë diplomacie o shoq. Forcë duhet forcë, e pastaj bë diplomaci sa të duash. Kur s'je i fortë të gjithë të shkelin. Madje kur nuk je i fortë të shkelin edhe ata që të ndihmojnë, siç po shihet rasti i Kosovës sot.
    "Shqipërinë e krijuan idealistët, e shpëtuan rastet dhe e varrosën politikanët" - Faik Konica.
    Ja se ç'të bën diplomacia.
    I nderuar Alibaba, me 40 hajdute nuk behet lufte..., por me dipllomaci, besoj qe PO!Mos e harro kurre shprehjen e te pareve tane... trimi i mire me shoke shume!
    Nuk jane mbeturinat e politikes evropiane, pasiqe tamam kjo Evrope eshte shkaktaria me e madhe e gjendjes se tanishme ne Kosove..., persa i perket Shteteve te Bashkuara, duhet ti jemi vetem mirenjohes..., ne shqipetaret jemi pak mirenjohes, mos harro qe Nato dhe aleatet e saj, bene te mundur kate "autonomi", te cilen gezon sot Kosova. Fakti qe ne duam me shume, kjo eshte shume e ligjeshme, por ne fund pa "miq"... nuk bejme dot.
    Dipllomaci, me fjale te thjeshta..., qingji i urt,pi dy nana...!!!Koha erdh'...

e shemtut
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    31

O xha Gone ... mos u grric me merin se ke pune me mua pastaj ok?
    Sa vj je ti? kot kshu per sport desha ta di..sa te llogaris icik qe ne krahesim me schatzin je plak apo jo

Tani sa per temen po ja pres icik shkurt:

Kosoves nuk i leverdis te bashkohet me shqiperine...
    njishtaz:ekonomikisht eshte me mire se ne.
    dyshtaz:do beheshin si qene e mace pastaj politikanet shqipo me ato te kosoves per te zene postet.
    ka dhe ca te tjera po duan ca kohe ...

to be continued...

Did it hurt?
    what?
    when u fell from heaven?!

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •