A duhet te bshkohet Kosova me Shqiperine. ooo Shqiptar a ju kam treguar njehere qe PO. Mbyelleni kete teme tash. E moret pergjigjen. Mos e zgjateni muhabetin. o k. DMTH - PO- u krye mo . boll mo me te njetat pyetje .papapapappap ncncncnc
A duhet te bshkohet Kosova me Shqiperine. ooo Shqiptar a ju kam treguar njehere qe PO. Mbyelleni kete teme tash. E moret pergjigjen. Mos e zgjateni muhabetin. o k. DMTH - PO- u krye mo . boll mo me te njetat pyetje .papapapappap ncncncnc
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
Pa i pasë 40 hajdutë pas vetes nuk të shkon fjala lum shoqi. Ai që ka forcë flet me zë të ulët e dëgjohet mjaft, ky që është i dobët bërtet si zana e s'e ndien kush. Politikën e përcakton forca që ke pas vetes. Kur je i fortë kërcënon më shumë, pretendon më shumë. Kur je i dobët, vje lloj-lloj pedofili nga Europa e të sundon në tokën tënde e të mëson se si e bardha është e kuqe, e jo e bardhë, po ti duhet t'a besosh se ke ndjekur rrugën e diplomacisë, pa pasur asnjë "hajdut" pas vetes.I nderuar Alibaba, me 40 hajdute nuk behet lufte..., por me dipllomaci, besoj qe PO!
Kurse ujku i egër e ha qengjin me gjithë nana, e bariu duhet të gëzohet që s'e hëngri dhe atë.Dipllomaci, me fjale te thjeshta..., qingji i urt,pi dy nana...!!!Koha erdh'...
E kuptove tash?
Mos jane gje anetare te AKSH-se hajdutet e tu Ali vllai?
"Hajdut" e futa në thonjëza, se fola në përgjithësi.Mos jane gje anetare te AKSH-se hajdutet e tu Ali vllai?
Është interesant se menjëherë pas shfaqjes së videos së AKSH-së në TV, shumë njerëz këtu janë nxe që të futen në radhët e tyre. Kjo video ka bërë bujë në popull. Prandaj të huajt nuk lejuan TV-të që të reprizojnë atë video dhe në lajmet e vona, por i shfaqën vetëm deklaratat kundërmuese të Sejdiut e Rykerit.
Ne zemer e kam bashkimin Kombëtar ,por frigohem se pas disa viteve do te kerkonim prap ndarje.Megjithat mendoj se kosova shtet i pamvarur do ti sherbej bashkimit me Shqiperin, nese jo de jure de fakto po.
Bashkimi i Shqiperise dhe Kosoves do te ndodhe nje dite pa dyshim, por kjo nuk mjafton, dhe nuk do te jet zgjidhja e shqiptarve por do te vjen dita kur do te bashkohen te gjithe shqiptaret fillimisht ato territoret qe jan etnikisht te banuara me shqipetar e pastaj kur do te behemi shteti me i forte ne Evrop do te fillojm marshin drejt Italise atje ku te gjithe e dine se cka do te ndodhe, e ne jemi ata te cilet na pret kjo sfid e madhe e mos e pritshim ne pasardhesit tan do ta perjetojne e mos te ju duket vetja qe jemi te vegjel dhe s'do te mundemi kjo padyshim do te ndodhe.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt