Sepse eshte nje treg gjigand me qarkullim te lire mallrash(pa takse doganore).Si do te konkuroje prodhimi shqiptar duke mos qene pjese e ketij tregu(gjithmone kam parasysh qe ne duhet te zhvillojme ekonomine)
Sepse eshte nje treg gjigand me qarkullim te lire mallrash(pa takse doganore).Si do te konkuroje prodhimi shqiptar duke mos qene pjese e ketij tregu(gjithmone kam parasysh qe ne duhet te zhvillojme ekonomine)
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
sepse akoma pret me muaj edhe ishalla mer vizen !!!sepse do jete ne avantazhin tone ekonomik te hyjme ne be dhe per shume e shume faktore te tjere qe na bejne te mundur nje jetese me te mire po u futem ne BE!!! eshte shume lluks nga ana jote qe na krahason me dy vendet me standart jetese me te larte ne bote !!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ja që e the edhe vetë se ne nuk kemi nevojë të hymë në BE.turp per ata qe ne qeverisin pra !!! se sllovenia qe eshte futur ne be cfare ka me shume se ne !!! maqedonia qe pritet shume shpejt te futet etj etj !!! per kete eshte turp qe keta qe na qeverisin !!!! je me i qarte tani alibaba ???
Çfarë ka Sllovenia më shumë se ne?
Ja që Sllovenia paska hyrë në BE, dhe nuk paska asgjë më shumë se ne. Përse nuk u bë diçka më shumë se ne?
U dashka që Shqipëria të hyjë në BE vetëm pse ty të ka dalur atdheu përhundësh??
Unë jetoj sa për bukë e ndonjë kafe ta pijë me shokët, siguroj shkollimin, nuk më duhet gjë më shumë. Mjafton që jam në vendin tim, kur të dua e thërras punëdhënësin e i them se nuk po vi në punë sot, e ai nuk ma prish qejfin se është shqiptar sikur unë, ngado që sillem flas shqip e dëgjoj shqip, kam pranë të gjithë të njohurit. Më duhet ndonjë ndihmë, kam kujt t'ia kërkojë.
Kurse ti do marrësh vizën, e do të ngopesh duke punuar për interes të francezit e gjermanit, aq do të përkulet kurrizi yt duke punuar punë të rënda sa nuk do e presësh që t'a marrësh pensionin, do vdesësh që me kohë.
Në BE ne do shkatërrohemi fare jo që do kemi jetesë të mirë, se në një treg me qarkullim të lirë të gjitha prodhimet e huaja hyjnë tek ne me çmim të lirë dhe e falimentojnë prodhuesin vendas. Kështu që humbin vendet e punës për shqiptarë.
Atëherë ne do të detyrohemi që të punojmë për interesat e të huajve. Atëherë i huaji ta cakton pagën, e s'mund t'i thuash po dua më shumë se s'më mjaftojnë.
Po mirë pra tregomë se si këto vende nuk u anëtarësuan fare në BE dhe kanë atë standard?eshte shume lluks nga ana jote qe na krahason me dy vendet me standart jetese me te larte ne bote
Per Zvicren ta them menjehere,ne bankat e Zvicres mlidhen gjithe parate e qelbura te botes,keto para i garantojne standart te larte jetese,edhe keta tonet(e kupton ti ku e kam llafin) kane futur para atje.
Per ate tjetren ta them njiher tjeter se eshte pak e gjate.....pershendetje![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
po kshu ka ardhur kjo kohe gjithmone kafe edhe lokale !!! prandaj ska per te ecur ndonjehere shqiperia !!! e ke ekonomine ne rregull se 10 % jane te pasur kurse te tjereti i ke per buken e gojes !!! perderisa po shkollohem ktu edhe kam 23 vjet ne shqiperi nuk me ka dal asgje per hundesh nga vendi im pervecse faktit qe nuk e shikoj dot kaq poshte edhe kaq pa uje pa drita edhe pa rruge !!! keto me kane dal prej hundesh !!!me kane dal prej hundesh edhe ato fjale qe thone qe shqiperia vendi i banditve edhe i paraziteve se gjysma e popullsise eshte pa pune !!! per keto flit jo per njohjet e tua personale se nuk i interesojne asnjerit ktu ne forum !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Qejfi na e ka te hyjme ne BE po me kto politikan qe kemi ne vone shume do futemi. Politikanet tone nuk mendojne per popullim por per vete,jane vene ne gare kush vjelle me shume.Politika qe kemi ne do na fus ne BE aty nga viti 2020.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Si shpejt e ke moj Alda,kur te hyjme ne ne BE do na kete mbire bari dy pellembe,me kto politikane qe kemi ne.
UNE JAM TI-TI JE UNE
Krijoni Kontakt