LDK me zedhensen e saj "Bota Sot"i denoncuan ne hag luftetaret e UQK-s!!
Dhe ja tani per interese pushtetare mund te ndodh edhe kjo qudi siq ndodhi LDK-AAK !!!
LDK me zedhensen e saj "Bota Sot"i denoncuan ne hag luftetaret e UQK-s!!
Dhe ja tani per interese pushtetare mund te ndodh edhe kjo qudi siq ndodhi LDK-AAK !!!
dukesh paksa e deshpruar me hashimin, e dashur?!?
i deshpruar me servilin sejdiu edhe une u detyrova te largohem nga ldk-ja, per te mos u bere argat i se keqes qe sipas mendimit tim personifikohet nga k-dant gjarpni.
per temen: qe koalicioni ldk-pdk tanime eshte pune (gati) e kryer, ketu pak kush dyshon...
per mua shtrohet pyetja se si do te reagojne votuesit me bindje diametralisht te kunderta politike te ketyre dy subjekteve politike?
se paku nga ldk-ja dihet qe nje pjese mjaft e konsiderueshme (edhe pse ldk-ja kete e mohon) e elektoratit besnik te kryetarit historik tanime gjejne veten ne gjirin e lidhjes demokratike te dardanise.
dhe une kete pjese e quaj pjesen largmpamese te ldk-se se kryetarit rugova, te cilet kush me heret, kush me vone e pane se c“po pergadiste servili sejdiu me eqrem kryezi-si-futen, duke ia servuar trashegimine e kryetarit rugova nje krimineli te sojit te hashim thaqit!
pra per mua mbetet vetem pyetja se cili do te jete reagimi i votuesve te pdk-se?
idealistet padyshim qe nuk do te jene dakord me nje koalicion te tille, ndersa ata qe s“shohin pertej hundes se tyre do ta ndjekin kryetarin e tyre edhe ne kete hap - politikisht te palogjikshem.
shihemi n“gjykate
nashta ishalla po fiton Pacolli AKR une jam me te, e njerzit po munohen me ja nxi prapavin e tina demek ky osht rus i shitun e shum fjal tjera e demek ky e qiti bomben ne prishtin demek ky , e ka vra kit policin special triumfin , ky njeri ka pare edhe din qysh me menagju munet me na hap puna te reja mos tju vjen inati juve te PDKs , kta te pdk jan veq zorragji veq qysh me korruptu diqka me vjedh sen tjeter , mundohet me i marr njerzit e menqur me zor me i shti ne partin e tyneve siq dihet rasti i Bajram rexhepit kryministrit t epar , ky bajrami u kan ldk e kta te uqk qe jan pdk e kan marr me dhun me shti ne parti te pdks .
Une e deshperuar nga Z.H.Thaqi???Ohhhh te lutem.........
Mbase pak e deshperuar nga populli se kur u be kualicioni AAK&LDK,,,,benin shume skena te ndryshme mbi AAK-ne nejsee tani se di nese e kupton populli se jo tani po dhe ateher po ta kishte PDK kete shanc do bente kualicion ndersa Ramushin qe te gjithe e dime qe eshte hroj yni e quanin tradhetar ne ate kohe vetem se beri kualicion.
Ti deqanasi ke dal ne LDD?Te uroj sukses ateher po ne gje ta dish ama se rrafshi i dugagjinit pastaj tere Kosova ska gje pa Haradinajtse di pse e them kete e din edhe ti
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 02-10-2007 mė 08:01
Po qfar kualicioni LDK-PDK kur ky kualicion nga pervoja jone qe e kemi e dime se nuk mund te ekzistoje.Nese nuk e keni ditur tashme veq kjo pune ka perfunduar sepse PDK ka lidhur kuacicion me LPK(Levizja Ppopullore e Kosoves )
Sa palidhje ke fol bre njeri.......Edhe cfare qe ka pare Pacolli?Di te menaxhoj,po politiken di ta beje?E ke pare njeher si flet si politikan e kam llafin?
Aha po se harrova do te hap fabrika.E pse nuk i hap ato fabrika edhe pa qene kryetar i KS,,,ky po te ishte qytetar i ndershem de ta dinte hallin e Kosoves do i hapte ato pa hap parti poltike fare e shikon se edhe ky interesin e vete po e shikon me shume se te tjeret biles.........
Po nejse nuk me pelqen ti shaj politikanet e mi dhe mos e merr si ofendim kete qe e thash se sesht i till ama kete nuk e shof i politikan...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 02-10-2007 mė 08:26
Krijoni Kontakt