"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Dorontine moj Dorontine pse je kaq kontradiktore. Nuk e di c'moshe ke por edhe sikur te jesh moshe e vogel kontradikta te ketij niveli nuk te falen.
Poshte fotos tende ke shkruajtur nje shprehje kaq te thjesht dhe po aq te bukur ne thjeshtesine e saj.
"Nese e ke humb dashurin e ke humb arsyen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
Ne rast se e ke shkruajtur sepse te ka pelqyer apo te eshte dukur e bukur ne profil tjeter gje - ne rast se tek kjo shprehje ti beson dhe ndan te njejtin mendim atehere pse te shprehesh per rrusht e per fiqt me siper ?!
S'ka kuptim, ne rast se ti beson te dashuria ate nuk mund ta perjetosh edhe ta ndash me veten por me dike tjeter. Kam pershtypjen se eshte mashkull jo femer apo jo?!
Kalofsh mire!
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
i pabese i pandreqshem
Shoku qenit .....![]()
Perandor![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Se c'fare do te ishte e afte te bente DI_ANA per nje mashkull te tille,kete nuk kam nder mend ta ve ne dyshim,por a b eson DI_ANA se nje mashkull i tille mund te egzistoje ne realitet dhe a beson DI_ANA se do te mund ta gjeje nje mashkull te tille pikerisht ne kete planet?...te vetmit meshkuj qe kane ndjeshmeri,e arrijne kete ne saje te pijes![]()
germues....![]()
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
Krijoni Kontakt