erdh dhe kam ardh e frymezuar me ide te reja per meshkujt,
qe jan injoranta te medhenj ahhahahahaha me vjen keq per ata qe fyhen po eshte e vertete ahahhhahaahhaahaahha
Bombone mundohu ta pershkruash mashkullin me nje fjal te vetme se spo te marrim vesh ca pershkrimi ke per mashkullin
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
e kam fjalen per te gjith se bo me me pelqy njeri deri tani mua ateher ai do ishte princi i kalter (po si ne perralla dihet se nuk ekziston )ahhahahahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
e kam fjalen per te gjith se bo me me pelqy njeri deri tani mua ateher ai do ishte princi i kalter (po si ne perralla dihet se nuk ekziston )ahhahahahahaha
Te kam thene me heret po ta them edhe tani kurr mos thuaj kurr hahahahahaha
ihihihihihihihih jo mer xhuje se e ke kuptu gabim un thash se mundohem me gjet nje per se mbari po gjith qe kam pa deri tani jan ma rrah murin me to hahaha
pastaj nuk me kthen sala mua jooooooooooo se jam shkodrane dem baba dem abababa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ihihihihihihihih jo mer xhuje se e ke kuptu gabim un thash se mundohem me gjet nje per se mbari po gjith qe kam pa deri tani jan ma rrah murin me to hahaha
Krijoni Kontakt