Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 28-09-2007 më 08:39
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Burre...............
p.s ne ditet qe jetojme nga ngatrru gjanat spo dihet kush eshte burre e cila eshte gru:P
Fiq ....(pjek pa pjek haje nese t'hahet)
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Jo sot por kurr ska patur mashkull me shum vlera po nanat tona nese ka pru pare ne shtepi e i ka ba femij....ka qen mjaft e ne per pare skem nevoj e tjerat si kan andaj sna mbettet veq mu martu kater her o pes here dmth ;sa qualitete na vyn tek ai , ansaj une thash Fiqhaje e prit tani rrushin na e blen baba
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Salut ma belle,
Asnjehere nuk duhet te karakterizosh mashkullin si nje njeri negativ,pasi e njejta gje ndodhe edhe me femren ne disa raste!
Asnjehere zhgenjimi nuk duhet te na beje fataliste e dashur...nje dere mbyllet per tu hapur diku tjeter...
Une besoj te dashuria,besoj te njerezit,besoj te e mira dhe nje dite e di qe do gjej ate lloj mashkulli per te cilin kam enderruar te jete i i ndjeshem.
Besoje dhe ti mikja ime pasi e meriton ta besosh dhe e meriton te gjesh nje njeri te tille!
respekte per ty
"Carpe Diem"
Diana jam dakort me ty por..... ndjeshmeria e teper te mashkulli nuk eshte dhe gjeja me e bukur besome, te jet pak i ndjeshem jam dakort dhe atje ku duhet jo me kot.
Nje fjale per meshkujt...i adhuroj.....per arsyeje se po mos tiadhuronim nuk do ju zgjidhnim juve te qendronit pran nesh. Nje verejteje....jan teper egoist![]()
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Krijoni Kontakt