Te gjitheve na ka rene rasti te provojme kenaqesi per te cilat ndjehemi ne faj,tregojini ato
Te gjitheve na ka rene rasti te provojme kenaqesi per te cilat ndjehemi ne faj,tregojini ato
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Provokon kot.
Keto s'ja themi dot as priftit e lere me ketu![]()
- The rest is silence.
Kur isha i vogel kam ngrene pa lejen e prinderve bakllavane e vitit te ri,kuptohet jo te gjithen.
jam e fiksuar me rrobat dhe kepucet me pelqen te ndjek moden edhe pse kjo dot te thot te harxhoj gjith rrogen e pastaj te ndihem ne faj.edhe kur ha embelsira ndihem ne faj..
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Mos e ka per kenaqesira , te vogla...I mean feminore...Si e futmja e gishtit tek brumi i kekut kur s'e kishte mendjen mami. Une xhanem e futja edhe kur e kishte mendjen....lol...o e provoja o nuk ikja.
Where does a thought go when it's forgotten?
Nuk ndihem asnjiher ne faj , se nuk i bej gjerat me nguti dhe nuk me pelqen Harami dhe ndalimi , rregullat ne jetê jan per ti respektu dhe zbatu ....ndihem mir kur respektoj ...une du te jem mirê ne kepucet e mija .....![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
OK.Asnjeri nuk tregon,po e hap vete rrugen i pari.....kam pire vetem 1 here ne jeten time 1cigare hashash,me pas u ndjeva ne faj,........kam shkuar 2 here me prostituta,qe te dyja heret jam ndier ne faj,.......kam shkuar me gruan e punedhenesit,por hapin e pare e hodhi ajo,megjithate u ndieva ne faj....kaq per kesaj here.
PS.Mos u beni shenjter,se e di fare mire qe nuk jeni,mos na tregoni perralla me bakllava,si keto qe degjuam me siper,sinqeriteti eshte nje vlere e madhe.tung
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Hehe postim i kendshem![]()
Sa i perket temes une edhe po t e kisha bere ndonje gje qe do ndihesha fajtor pasi ta kisha bere sdo e tregoja hehe , pasi sipas mendimit tim eshte intime dhe secili kemi te drejten ta ruajme nje mendim dhe mos ta bejm publik , mirepo ja qe une po e tregoj , dhe pergjigja ime eshte se ende sme ka ndodhur ndonje rast qe ti jap pergjigje konkrete temes , keshtu qe nuk jam ndjer ndonjeher ne faj pas kryerjes se nje x pune , keshtu qe shpresoj te vazhdoj keshtu i lumtur.....
Sui generis
Krijoni Kontakt