hyrja ne forum eshte nje kenaqesi qe me ben te ndjehem me faj, per oret e humbura
hyrja ne forum eshte nje kenaqesi qe me ben te ndjehem me faj, per oret e humbura
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 28-09-2007 më 22:09
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
hahhahhahahaha
sa mbrapa qe kemi qene, kur mund ti blinim petet te gatshme
une per vete e urreja shume bakllavane
kur isha e vogel , motra ime qe ishte nje harpagon i vertete version femeror, e kishte mbushur sirtarin me leke te holla , une shkoja fshehurazi mengjes per mengjes dhe merrja ndonje leke, derisa nje dite motra pushoi se investuari te sirtari dhe nje dite me kapi per veshi dhe me coi te sirtari;
atje kishte ngelur vetem nje moenedhe e vetme hahahahahaah
dhe une qe e genjaja qe nuk i kisha marre une
sa e prape
pa le athere kur mami shte ne spital dhe une i pija dhe i haja gjerat e mira qe qeraste miletin, s'kisha faj une , isha me e vogla mami me kishte mesuar pa celes
Dembelizmin do ta perkufizoja si nje kenaqesi qe te ben te ndihesh ne faj.
Sons of eagle we are and like eagles we fight in war.
Mua me beri vrejte pergjejsi nje here per dicka.Kur e beri nje person tjeter nga puna te njejten gje e spiunova ne fillim u ndeva e gezuar sepse mendova qe "pse ta paguaj vetem une,kur e di qe e bejne edhe te tjere atje ?"Por me vone u ndjeva fajtore sepse ai person e kuptoji qe e bera une.
Oret e gjata ne telefon.
Kam vetem nje limit: qiellin!
rralle kur pi dhe dal ne traffik bej slalom thjesht per adrenalinee, te nesermen kur hap gazetat dhe lexoj se sa njerez vdesin nga akksidentet, ndihem pak keq kur mendoj qe mua mund te me ndodhi nje gje e tille kaq e tmerrshme por eshte nje ndjenje aq e forte sa u bene vite qe nuk po heq dot dore, me keq se cigarja.
Money Makes Man act Funny
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 29-09-2007 më 15:28
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt