Close
Faqja 9 prej 48 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 475
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Vendimi kontarverz i radhes i komunes eshte shtruarj e nje rruge (sheshi "Nena Tereza")me granit me koste prej 1.8 milion euro...

Ndersa rruget ne prishtin (disa) mund te kalohen vetem me ndonje jeep apo chefrolet
    Dhe per te gjitha problemet qe i ceke me larte nuk jan fete dhe komunitetet fajtore por qeveritaret e korruptuar.Dhe mos beso,se mos te ndertohej katedrala do ndertoheshin shkolla e rruge te reja.
    Edhe sa i perket ndertimit te xhamise,duhet te kerkohet pse-ja e mosdhenjes se lejendertimit.Dhe duhet te insistohet deri sa ajo leje te ipet.Dhe jo vetem nje,por te ndertohen aq sa ka populli nevoje per to.E dihet se ajo nevoje egziston.
    Dhe nuk duhet rene ne amulli,por duhet punuar ne ate drejtim.Por cfare eshte me me rendesi,duhet kerkuar shkaktari,dhe jo te mendohet ne baze te asaj thanjes se vjeter:"Per inati te rese me vdekt djali"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje,

Shume vone po kyqem ne kete teme, shume te rendesishme!

Po katedrales ne Prishtin, e zbukuron edhe kryeqendren tone.
    Une i perkas fes myslimane, por jame mese i knaqur qe katedralja filloj te ndertohet.
    Sa i perket Xhamive ka aqe shume ne Prishtin dhe gjithe Kosoven sa, teper teper...!Me kane ne te menqur shume prej xhamive edhe i kishem mbylle, ose se pake bile mose me i lejue araphanet me hype ne minare dhe me u gervalla si ...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    .
    Edhe sa i perket ndertimit te xhamise,duhet te kerkohet pse-ja e mosdhenjes se lejendertimit.Dhe duhet te insistohet deri sa ajo leje te ipet.Dhe jo vetem nje,por te ndertohen aq sa ka populli nevoje per to.E dihet se ajo nevoje egziston.
    Dhe nuk duhet rene ne amulli,por duhet punuar ne ate drejtim.Por cfare eshte me me rendesi,duhet kerkuar shkaktari,dhe jo te mendohet ne baze te asaj thanjes se vjeter:"Per inati te rese me vdekt djali"
    "Pseja" dihet nga te gjithë ,Islami urrehet jo vetem ne boten nderkombetare ,por edhe ne kosovë,Klasa politike qe eshte thelluar ne krim te organizuar i perket Komunistave dhe ateistave...

Ne tere parlamentin e kosoves vetem nje debutet qe ja vlen ti thuhet musliman eshte Dr Ferid Agani,te tjeret jan gjenerat komunistash dhe nacionalistash...

Keshtu qe arsyet dihen kjart d.m.th nuk e existon vullneti i tyre qe te i plotesojn kerkesat e votuesve ,qe ia dhan voten per tu zgjedhur...

Deri tash asnje perkrahje matriale as morale nuk iu eshte dhene nga qeveria per asnje ndertim te ndonje gjamie,..

Medreseja dhe faklulteti i shkencave islame ne prishtin financohen nga populli dhe gjemati ...edhe pse jan objekte univerzitare ,pagat nuk ipen nga qeveria por nga ndihmat e qe ofron populli...

D.m.th asnje cent nuk jepet per aktivitetet e muslimaneve,por e di qka tash se fundi ministria e kultures ndau nje fond me vler mbi 200.000 eurosh per ndertimin e nje Teqeje (te dervisheve) ne gjakov,e cila konsiderohet si perqarje nemes komunitetit musliman,sepse dervishet jan sekt islam ....

D.m.th Islami luftohet ne kosovë,mirpo efektet e kesaj lufte jan nullus (zero) sepse populli eshte ne ndihme dhe mbeshtetje te islamit dhe poashtu lulzimi i rinis dhe studenteve te cilet neper univerzitetet e prishtines jan dominant dhe udheheqin organizatat studentore...tregon pesimizmin e atyre qe luftojnë Islamin

Islami ka te ardhe te ndritshme ne kosov panvarsisht nga diskriminimet qe i behen...
    --------------
    Ne prishtin jan disa gjami te karakterit qe plotesojnë nevojat e nje lagjeje te mesme...

Oferta per ndertimin e nje gjamie madheshtore me kapacitet rreth 10.000 njerez e cila i perputhet me nevojen e kerkesave sepse prishtina me mbi 98% musliman e meriton nje objekt te tillë
    Dhe rasti i ndertimit te kesaj gjamie eshte bartë ne gjykatë dhe ka hyr ne kontest gjygjesor dhe shkallen e parë dhe te dyten e ka fituar mirpo tash pritet vendimi i plotefuqishem i gjykates ne lidhje me vendimin perfundimtar...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 21-09-2007 më 11:47
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    "Pseja" dihet nga te gjithë ,Islami urrehet jo vetem ne boten nderkombetare ,por edhe ne kosovë,Klasa politike qe eshte thelluar ne krim te organizuar i perket Komunistave dhe ateistave...

Ne tere parlamentin e kosoves vetem nje debutet qe ja vlen ti thuhet musliman eshte Dr Ferid Agani,te tjeret jan gjenerat komunistash dhe nacionalistash...

Keshtu qe arsyet dihen kjart d.m.th nuk e existon vullneti i tyre qe te i plotesojn kerkesat e votuesve ,qe ia dhan voten per tu zgjedhur...

Deri tash asnje perkrahje matriale as morale nuk iu eshte dhene nga qeveria per asnje ndertim te ndonje gjamie,..

Medreseja dhe faklulteti i shkencave islame ne prishtin financohen nga populli dhe gjemati ...edhe pse jan objekte univerzitare ,pagat nuk ipen nga qeveria por nga ndihmat e qe ofron populli...

D.m.th asnje cent nuk jepet per aktivitetet e muslimaneve,por e di qka tash se fundi ministria e kultures ndau nje fond me vler mbi 200.000 eurosh per ndertimin e nje Teqeje (te dervisheve) ne gjakov,e cila konsiderohet si perqarje nemes komunitetit musliman,sepse dervishet jan sekt islam ....

D.m.th Islami luftohet ne kosovë,mirpo efektet e kesaj lufte jan nullus (zero) sepse populli eshte ne ndihme dhe mbeshtetje te islamit dhe poashtu lulzimi i rinis dhe studenteve te cilet neper univerzitetet e prishtines jan dominant dhe udheheqin organizatat studentore...tregon pesimizmin e atyre qe luftojnë Islamin

Islami ka te ardhe te ndritshme ne kosov panvarsisht nga diskriminimet qe i behen...
    --------------
    Ne prishtin jan disa gjami te karakterit qe plotesojnë nevojat e nje lagjeje te mesme...

Oferta per ndertimin e nje gjamie madheshtore me kapacitet rreth 10.000 njerez e cila i perputhet me nevojen e kerkesave sepse prishtina me mbi 98% musliman e meriton nje objekt te tillë
    Dhe rasti i ndertimit te kesaj gjamie eshte bartë ne gjykatë dhe ka hyr ne kontest gjygjesor dhe shkallen e parë dhe te dyten e ka fituar mirpo tash pritet vendimi i plotefuqishem i gjykates ne lidhje me vendimin perfundimtar...
    Me fal.Me vjen shume keq por me duhet prap te kundershtoj.
    Pse-ja nuk qendron ne ate se islami urrehet ne Kosove.Nuk jam aspak me ty.
    Ndersa sa u perket politikajve,une nuk e di se kush ciles fe i takon,nuk eshte edhe aq me rendesi,sepse aty duhet te bejne politike,te udheheqin me shtet e me popull,dhe jo per rite fetare.Nejse.Por ne kete pike pajtohem me ty.Jan hajna dhe te korruptuar sa s`behet me.Ato mjete qe jan nda per teqe ne Gjakove nuk eshte qudi,se aj ministri i hajnave me vath ne vesh gjakovar eshte.E dihet tani se nje pjese e caktuar e politikajve e kan shenderruar ne prone private.
    Vet keni faj se i keni zgjedhur disa her me radhe.

Mos urrej,dhe mos e ban veten me te urrejte te tjeret!!!

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Ndersa sa u perket politikajve,une nuk e di se kush ciles fe i takon,nuk eshte edhe aq me rendesi,sepse aty duhet te bejne politike,te udheheqin me shtet e me popull,dhe jo per rite fetare.Nejse.Por ne kete pike pajtohem me ty.Jan hajna dhe te korruptuar sa s`behet me.Ato mjete qe jan nda per teqe ne Gjakove nuk eshte qudi,se aj ministri i hajnave me vath ne vesh gjakovar eshte.E dihet tani se nje pjese e caktuar e politikajve e kan shenderruar ne prone private.

Mos urrej,dhe mos e ban veten me te urrejte te tjeret!!!
    Keta politikuaj jan zgjedhur nga populli musliman dhe perfaqesojn vullnetin e popullit dhe vullneti i popullit eshte ndertimi i Gjamis,keshtu qe politika eshte e lidhur me kete dhe me kete mirret ,per kete funksionon politika d.m.th te gjej alternativa se si duhet te udhehqete vullneti i popullit ne kete rast...

Un nuk po e urrej asken ,por po paraqes situaten reale ,thejsht po behem prokuror i popullit ne kete rast...

"Ai/Ajo qe e urren realitetin ,le te me urrej edhe mua"

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546

--------------

Ai qe te ka thene se islami ne Kosove luftohet,ai te ka rrejt.Por ti nuk eshte dashte ti besosh.Nuk egziston njeri ne Kosove qe nuk guxon te praktikoj fen e vet.Andaj ne vendin tende kisha pase kujdes me keso deklarata luftenxitese.Ne nuk na konvenojne,dhe ne nuk i dojme.Me "NE" mendoj shqiptaret.

PS.Me qene nacionalist nuk eshte pune e keqe.Shiqo mos tu ka perzi diqka(pa te keq)

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    [QUOTE=fisniku-student;1701100]Keta politikuaj jan zgjedhur nga populli musliman dhe perfaqesojn vullnetin e popullit dhe vullneti i popullit eshte ndertimi i Gjamis,keshtu qe politika eshte e lidhur me kete dhe me kete mirret ,per kete funksionon politika d.m.th te gjej alternativa se si duhet te udhehqete vullneti i popullit ne kete rast...

Un nuk po e urrej asken ,por po paraqes situaten reale ,thejsht po behem prokuror i popullit ne kete rast...

"Ai/Ajo qe e urren realitetin ,le te me urrej edhe mua"[/QU

Po a te ka zane ramazani a qka je kah flet.
    Politikajt nuk jan zgjedhe nga muslimanet por nga banoret e Kosoves.Sa i perket kerkeses se drejte per ndertimin e gjamise,aty te jap drejt sikurse te thashe edhe me pare.Mirepo mos u mundo qe problemin ta luftosh me krijimin e nje problemi te ri.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    por banoret e kosoves jan musliman dhe perbejn 97% te popullsis
    le ber pash zotin mos mi trego 97% te muslimaneve.
    Mos harro sot kur te dalesh nga falja e taravive kalo neper qender te qytetit dhe numroi munslimanet.E kur te kthehesh tregom per perqindjen e atyre qe i ke pare neper kafeteri duke pire raki.
    Mos u thirre ne ate numer gjithmone,se si te tille vetem deklarohen.OK?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700

.
    Mbasi ti e zgjedhe problemin e katedrales dhe problemet e muslimanve tash ja nise me u marr edhe me dervishet a.

Nuk kam informacione por jam i sigurt se edhe bashkesia islame e Kosoves merr para nga qeveria dhe ka marre.

Ku konsiderohet Teqja si perqamje ndermejt muslimanve ,ti ç'fare sekti je ,mos je me jezidat dhe muawijt ,talibancat e wehabistat.

A edhe ne gjakove nuk eshte dashur te ndetohen (riparohen) teqet a edhe atje po ju dhemb qe nuk po mundeni me ba talibanizem.

Krijesat talibaniste nuk duhet marre me seriozitet ,kto krijesa nuk perfaqsojn islamin .
    Islamin ne Kosove e perfaqson bashkesia islame e Kosoves dhe popullata e saj .
    As bashkesia islame e Kosoves as populli i kosoves nuk i ka mendimet e njejta me talibanca te forumeve.

Populli Shqiptar i Kosoves 95 % musliman (edhe Bushi ka thene) ka zgjedhur institucinet e veta dhe nuk kane nevoje disa fshatare talibanca t'na mesojn se çka duhet te bejm.

Populli Shqiptar i Kosoves ka partite e veta pozite opozite dhe asnje prej tyre nuk po shprehet me mendimet e talibancave kunder katedrales.

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Disa herë jam menduar ,se a ta postoj at informacion ne lidhje me ndertimin e Teqes,dhe kam qen i vetedijshem se Nje perfaqesues i dervisheve do reagoj ketu...

Te lutem mos e devijo temen ,un kam fajet qe ju bera nje reklam te vogel dervisheve dhe pastaj ti thurresh lecka ketu,talibaca e terma tjere qe po behem te qeshem ne vete...dhe mos posto ne lidhje me kete punë dhe qeshtje ,se do tretman ndryshe kjo qeshtje...

Nese do qe te diskutojm ne lidhje me ndertimin e Teqes ateher ,hape nje temë vete dhe diskutojm...

Kjart e ke???

Faqja 9 prej 48 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •