aspak nuk paktohem me ty,qetesoni veten se po ju bjen infrakti, keta ldkes edhe nese shperndahen punet i kan si ma mire,ska ldkist qe ska villa luksoze dhe para te palune,ibrahimi a keq i la djemt e vet aPostuar më parë nga Beni-usa
aspak nuk paktohem me ty,qetesoni veten se po ju bjen infrakti, keta ldkes edhe nese shperndahen punet i kan si ma mire,ska ldkist qe ska villa luksoze dhe para te palune,ibrahimi a keq i la djemt e vet aPostuar më parë nga Beni-usa
DYDRINAS une se kam krye as nji dit shkoll por te pakten me ka edukue Bab Babgjysh e Katragjysh se si te luftohej per liri e si ta urrej armikun e pushtuesin.Postuar më parë nga DYDRINAS
mem fal se ndoshta se kupton ti ket qfar po shkruaj une se ti me te vertet je i shkolluem ne kurset partis sllavo-komuniste ne kumrovec qe u shkolluan disa shqipfolsa sa per ti vu ne pushtet serbija .
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Aman Dydrinas, ia the po kujt ia the, vetem per te bere auiu ne forum jane ca tipa ketu. E jo vetem per te share e ofenduar bashkepatriotet e tyre, por kerkojne dhe "cofjen" e tyre. Pike e zeze per mendte qe kane.Postuar më parë nga DYDRINAS
Nje anetar shkroi te nje teme ne nen-forumin e historise, qe kete forum mund ta lexojne dhe serbet. Thashe me vete, sa te vene serbet deri te nen-forumi i historise, nuk u del koha, se shikojne keto tema ketu, dhe qeshin me shqiptaret, se si mallkojne e duan te hane kokat e njeri-tjetrit.
Ate postim qe shkruajte me larte, duhet ta lexojne disa here ca individe ketu, e ta mbyllin kete muhabet e ta lene me kaq, pasi po lene kokrren e namit me cfare thone me pas.
LDK nën ombrellën e Tacit! Kjo thirrje mburravece, më lartë ngjan kështu! Më duket se si shumë herët po e kremtoni një fitore që mund të mos jetë fitore e juaja, ore Llap dhe ju sorollop të tjerë që mendoni kështu! Por, sështë më rëndësi! Ju gjithmonë keni kremtuar gjërat ogurzeza që i keni bPostuar më parë nga Llapi
ërë dhe ëndërroni ti bëni!
Megjithë dua të thëmë dicka që kamë vërejtur kaherë në realitetin e shqiptarë të Kosovës, por jo vetëm të Kosovës! Në këto pesëmbëdhjet vitet e fundit gjithëcka i ngjan ngjarjeve gjatë Luiftës së Dytë Botërore dhe pas përfundimit të saj. Edhe atëherë shqiptarët ( djathistët) luftuan për bashkim kombëtarë, por dolën ca komunsitë shqiptarë që, në emër të një internacionalizmi, duke u bërë aleat i sllavëve dhe duke vrarë sa mundnin shqiptarë dhe duke shkatërruar parti djathtiste kombëtare, ashtu sic po ndodhë edhe sot, ashtu sic ndodhi deri më sot në këto vite të fundit . Dhe, pastaj sec na dolën dy "hoxhë!", një në Shqipëri e tjetri në Kosovë, sec na dolën ca Kolë Shirokë e Ali Shukri që sunduan Kosovën gjysmë shekulli! Dhe kështu kërcënohet edhe Llapi me kompani, dhe madje është i bindusr se Taci i tij do e kapërdijë LDK dhe do ta mbajnë pushtetin gjatë, gjatë, sa të duan vetë!
I mjeri! Të mjerët! Cfarëdo që bëjnë e bëjnë për pushtet dhe hakmarrje edhe pse thirren në emër të popullit, ashtu sic thirreshin dhe hoxhët e shukritë., e shkinitë..), por populli e njeh at¨´e farën të keqe që lë që nuk mbinë mbarë, porse nuk lë farë tjetër të mbijë, tokën e lë shkretë!
Mos harroni ju more lapuca dhe farë sllave se kriza më e madhe e LDK ishte pasi që inrevenoi NATO në Kosovë! Ajo kirizë kaloi sepse populli e njihte farën e kuqe,
që shtihej si "clirimtare"ndaj as atëherë nuk ju deshi, nuk ju votoj. Pritni zgjedhjet e ardhshme dhe mateni veten edhe njëherë dhe pastaj mburruni dhe krekosuni! Populli kurrë nuk i ka dashur mburravecat, ata që kanë ndjellur zi dhe kanë sjellur zi në trojet shqiptare! Si nuk e keni kuptuar këtë deri më tash , apo jeni të bindur se historia po përseritet dhe popullin askush nuk e pyet?! Ndaj mezi prisni dasmën tuaj të madhe me gjithë hakmarrjen e madhe dhe gjëmën e madhe! Ju kësaj i gëzoheni, ndaj keni nisur të festoni, por mos harroni se gardhi nuk është këcyer ende!
Zoterote, une aspak nuk flliq asgje me shkrimet, por LDK mebreme ne kuvendin e VI te saj, me ne fund e ka treguar fytyren e vete te vertete, LDK ka treguar ne fakte se cfare ka qene dhe cfare eshte, mirepo ju zoterote e flliqini kete forum me sharje e fyerje ndaj antareve tjere te cilet nuk i kane mendimet e njejta sikurse ju qe i keni!!!Postuar më parë nga Arb
Po dashuri te ka mesuar babagjyshi ty, apo katragjyshi? Po respekt te ka mesuar? Apo vetem urrejtje?Postuar më parë nga Llapi
Ju qofshi per mendte qe keni.
Injoranca s'paska kufi.
Ofertat në Kuvend
Shpend Limoni
shpend.limoni@gazetaexpress.com
Prishtinë 9 dhjetor — Liderët mysafirë në Kuvendin Zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës edhe pse në këtë cilësi nuk kanë ndenjur shumë "rehat" në Kuvendin zgjedhor të partisë më të madhe në vend. Kreu i Partisë Demokratike të Kosovës Hashim Thaçi u ka dhënë një leksion delegatëve të LDK-së duke u thënë se pa Ibrahim Rugovën janë më të hendikepuar. "LDK pa presidentin e saj historic Ibrahim Rugovën (hahahaha) është me e hendikepuar ndërsa Grupi i Unitetit është me i zbehtë", ka thënë Thaçi. Në mënyrë indirekte Thaçi u ka bërë me dije udhëheqësve të LDKsë se kjo parti nuk e ka fuqinë e dikurshme si në kohën kur Ibrahim Rugova ishte gjallë. Në këtë mënyrë Thaçi, të shtunën, ka lënë të kuptohet se është i gatshëm që pas zgjedhjeve në këtë parti t'i futet pazarit politik me LDK-në për kombinimet e mundshme të koalicioneve të ardhshme.
Edhe Ramush Haradinaj kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, partia e të cilit është partnere qeveritare e LDK, ka ofruar bashkëpunimin të mëtutjeshëm duke dhënë sinjale se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe pas zgjedhjeve në subjektin më të madh politik në vend.
"Do të bashkëpunojmë me udhëheqësinë e re të LDK-së që të forcojmë edhe më tutje k ohezionin dhe unitetin e parimeve dhe të veprimeve tona që janë bazë për thellimin e mëtutjeshëm të raporteve të ndërsjella" ka thënë Haradinaj. Kryeministri i Kosovës Agim
Çeku po ashtu ka folur fjalë të mira për partnerin e koalicionit.
Ndërkohë Hashim Thaçi është kujdesur edhe për gjuhën që ka përdorur në komunikimin e tij me delegatët e LDK. Lideri i PDK-së pothuaj si kurrë më parë kur ka folur për Rugovën para anëtareve të LDK-së, e ka quajtur "President".
Ai po ashtu duke përdorur gjuhën e LDK-së teksa i është referuar të kaluarës ka përmendur "rezistencën civile" mirëpo nuk ka lënë pa përmendur edhe luftën çlirimtare të Kosovës. Ka përmendur edhe Adem Jasharin, Zahir Pajazitin , Agim Ramadanin, Salih Çekun -emra të heronjve të luftës së fundit të cilat LDK dhe PDK kryesisht i kanë përmendur ndaras nëpër tubimet e tyre zgjedhore dhe të natyrës përkujtimore.
Kuvendin e LDK-së e ka përshendetur edhe Partia Reformiste ORA, përmes Teuta Sahatçisë e cila LDK- ka pasur një qasje tjetër ndaj kësaj partie duke e quajtur partine "më të vjetër".
Sipas Sahatçisë LDK si parti më e vjetër është pjesëmarrëse në të gjitha proceset të cilat kanë ndodhur në këtë periudhë dhe në fakt është "përgjegjëse" për atë se çka është sot Kosova.
Pasi kanë liruar sallën , për t'ia lënë radhën punës së Kuvendit Hashim Thaçi nuk ka preferuar t'i bashkëngjitet Ramush Haradinajt dhe zëvendësadministratorit të UNMIK Steven Schook për të pirë kafe. Thaçi i ka ikur edhe një takimi me Kryeministrin Agim Çeku i cili është ndalur për të shkëmbyer pak muhabet.
Në vend të kësaj lideri opozitar ka zgjedhur për të ndenjur me gazetarë.
Duket se kreu i partisë më të madhe opozitare në vend me këtë gjest ka dashur t'ia bëjë me dije Agim Çekut se akuzat që një ditë më parë i ka drejtuar në adresë të këtij të fundit janë shumë serioze. Më pas Hashim Thaçi është takuar edhe Zëvendëskryeministrin e Maqedonisë Selman Rushiti të cilëve u është bashkuar edhe Zëvendëskryeadministratori Steven Schook.
Te pershendes Lioness por edhe po me vjen keq se mundi po te shkon kot, sepse Llapi nuk te kupton fare se cka ke shkruar, keshtu qe mos humb kohe me kete fshatare.Postuar më parë nga Lioness
Po nuk e besoj se babe, babgjysh e katragjysh te kane edukuar qe te urresh shqiptaret me shume se armikun pushtues.Postuar më parë nga Llapi
Nuk e vej ne dyshim atdhetarizmin e familjes tuaj, por vej ne dyshim "atdhetarizmin" tend personal dhe te shume personave te tjere si ti qe rane pre e viktime e mashtrimit te madh komunist te Enverit.
Te kam shkruar dhe me lart se LDK e krijoi perfundimisht partine politike, ndersa kampi juaj ende valavitet.
Tash eshte rradha juaj qe te shkeputeni nga e kaluara dhe nga elementet qe i sherbyen me zell diktatures se Enverit ne kurriz te shqiptareve te Shqiperise dhe ne dem te shqiptareve ne ish-Jugosllavi.
Shume prej jush i keni sherbyer regjimit te tij diktatorial dhe Sigurimit te Shtetit, keni mbushur dosje e keni spiunuar sa e sa shqiptare ne Kosove, ne Europe dhe SHBA.
Enderruat ne rinine tuaj qe te beheshit profesora te marksizmit dhe komisare politik te PPSH, mirepo dhjetori demokratik i Shqiperise 1990 ua preu enderrat.
Kurse ate Kumrovecin as qe e di se ku bie se komunizmi titist dhe ai enverist na kishte denuar qe te ishim banoret me te izoluar te botes moderne.
Dy Drina nuk bashkohen ne Kumrovec, por ne Kukes!
LDK ka qene shprese dhe per ne qytetaret e Shqiperise, ndersa Rugova ka qene drita ne fund te tunelit te erret. Mesoje se ishte LDK dhe Rugova ato qe ua hapen syte dhe shqiptareve te shtypur nga diktatura 50 vjecare dhe per kete ne u jemi atyre mirenjohes.
Ne kohen kur ne TVSH dilte Ramiz Alia & Co, ne e kthenim stacionin nga TVP per te pare grevat e minatoreve te Trepces, Deklaraten e 2 korrikut, Kushtetuten e Kacanikut, referendumet e shqiptareve ne Kosove dhe ne Iliride.
Po ju ku ishit?
Duke vajtuar rrezimin e statujes se Enverit, duke vajtuar largimin e Ramiz Alise, duke protestuar per shoqen Nexhmije e shokun X e Y, duke nxire faqet e Zerit te Kosoves me urrejtjen me te madhe per demokracine e re shqiptare.
Duhet pak me shume edukate o Llap, duhet me shume atdhetarizem o Llap!
Duhet me shume tolerance dhe bashkepunim mes veti e jo te zbatoni parrullen e Enverit se armiku na ka ne gryken e pushkes e ne e kemi ate ne gryken e topit.
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 10-12-2006 më 15:59
Per shqiptar e njerz normal se me kan mesue edhe per respekt e dashuri nemes veti.Postuar më parë nga Lioness
ndersa per armiq dhe spiuj shqipfolesa qe kemi hjek shume si shqiptar e ne si familje urrejtje e si te luftohej kundrej tyre
se di ame kupton z.supermoderatore se une jam njeri i pa shkoll.
Dhe z. supermoderatore duhej te vie keq qe mu ke versul mua sedomos kohen e fundit ti me disa nofka tjera qe ska dyshim se i frymzon te me shajn provokoin skuqu pakez se duhej ta dish se nuk po ben mire .
Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 10-12-2006 më 16:21
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt