Shqiptarët duhet të krijojnë Elitë politike dhe kombëtare. Si ta zëvendësosh këtë elitë e cila nuk ekziston ???
Shqiptarët duhet të krijojnë Elitë politike dhe kombëtare. Si ta zëvendësosh këtë elitë e cila nuk ekziston ???
A te duhen luftetarë?
Dhe arratinë armiku te marrë?
A do botës ti vesh zjarrë?
Merr nja dhjetë kosovarë.
NOLI
Mire pra nese krijohet dhe nje -ELITE- tjeter, çka do te ndodhe mos valle do ti rregullojne gjerat si duhet nuk besoj.
Miku im jane keto kasta maqedonase qe e ka krijuar elita maqedonase nje minielite shqiptarer si tipi i Abdyrahman alitit qe kurre ska kerkesa politike po vetem ekonomike
Pse ju pajtoheni qaqe te vazhdoje me kete ritem korrupcioni, nepotizmi, familjarizmi, vjedhjet mos dhet pak tu themi stop vjedheje te ketij tipiPostuar më parë nga dibrani2006
Besoj se ka shume emra , pra deshiroje qe ti cekim ato ja per shembull Rufi Osmani , apo ndoshta duhen emra te ri qe akoma nuk i njohim , por qe mund te sjellin gjeja te reja ne politiken e Shqiptarve nen Maqedoni, ose me mire thene a duhet dicka e RE qe te ndryshoje keto mosmarveshje mes Shqiptarve?
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 21-04-2007 më 22:53 Arsyeja: fonti
me ardhjen e FRD-se ne pushtet mund te behen ndryshime te mdhaja kuptohet me HYSNI SHAQIRIN
Ndryshuar për herë të fundit nga strong_07 : 22-04-2007 më 14:58
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Emri ri eshte Imer Selmani dhe eshte tu u mundu me punu po cka del pas nuk po e di.
Nese ka ndonje politikan me labil ne Maqedoni, ai eshte Hysni Shaqiri. Ai te gjithe partite i kalo dhe askund nuk zuri vend! Cka u be per ate: te gjithe jane te keqinj dhe vetem ai i mire, a? Po e pa se sa e ha pazari, doli i vetem ne Zgjedhje Parlamentare, dhe nuk fitoj asnje mandat deputeti, ja sa ai eshte i zoti, dmth kur paska qene deputet, mandatin atij ja paska dhene PPD-ja, PDSH-ja dhe ne fund BDI-ja! Dhe cka pret nga ky njeri, ...Postuar më parë nga strong_07
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
...Jungjatjeta te gjithve!
Tema shume interesante...provokative...vend per shume mendime....
Kam vetem pak kohe ..por do ti them dy tri fjale...me fjale shume e di qe jeni ngi...
Po te shihet ceshtja e shqiptarve ne Maqedoni si proces do te beheshin me pak gabime ne pergjigjen per kete pyetje...Sidoqoft me shume mendje perhere jane me mire se nje...Andaj te gjith kane te drejte te mendojne keshtu si mendojne...
Po une me ate qe them si proces dua ti jap nje trajtim tjeter..nje drejtim tjeter...pozitiv se tek e fundja njerzit shohin ate qe duan te shohin.Rrjedhimisht ne si shqiptare thuajse jemi te parapri te shohim, te theksojme negativitetet e njerzve tane,dukurive,politikaneve ..(pse kjo eshte e shprehur tek shqiptaret pak me shume sek tek te tjeret kjo me eshte nje teme tjeter.).... nese jemi ne gjendje te gjuajm gure e dru mbi ata qe sot na perfaqsojne neve , dhe vertete s'mund te presim gje...Por .......................................
Nese kemi kritere pak me te drejta .. dhe me pa sherr , joegoiste,me reale,..te cliruar nga paragjykimet qe ne te gjithe i kemi pa perjashtim,atehere ne do te mund te njohim,dhe mirnjohim edhe ato te mira qe ata qe sot quhen paria e shqiptarve te Maqedonise kane be gjate karrieres se tyre ne politike, por edhe me shembuj personal, si njerez , dshe si atdhetare.......
.................................................. ........
Them PROCES......PPD.......Nevzat Halili..me populizmin e kohes dhe rrethanave beri nje mobilizim te shqiptarve..nje zgjim te pergjithshem...nje elektrizim..sigurisht jo vete...me te gjithe bashkpuntoret..dhe me te gjithe ju
PPD..Me Abdurrahman Alitin...vazhdoi...dhe beri ate qe beri.....
......
Me duhet ta shkurtoj kete rradhitje kronologjike per shkak se duhet te shkoj por,ja qe nisa....
Dhe te gjithe me rradhe...bene te mirat qe munden..ne mundesi e pamundesi te mvarur nga rrethanat e pergjithshme ...kombetare dhe nderkombetare.( ketu te permend se shpesh kemi qene te dirigjuar nga Shqiperia dhe ssidomos nga Kosova...ine e them kete me pergjegjesi kam jetuar ne Maqedoni deri me 1992..Ceshte politika?..me.Ne ate kohe Jugoslavia u cbe,ne Shkup ende kishte te burgusor politik nga Kosova te denuar nga Jugoslavia qe de fakto s'egzistonte..NEVE NUK NA LIHEJ TE BENIM NJE DEMOSTRATE...nga strukturat e atehershme shqiptare ne Maqedoni DHe Kosove mos te keqsohet ende gjendja...
.................................................. .................................................. ..........
Te gjithe me rradhe ..deri tek Lufta ...
Te rrumbullaksoj poenin q
e dua te bej me nje fjali:..Skper mendimin tim te gjithe shqiptaret kaluan neper sita ,dhe shosha dhe disa edhe u bene shoshe.....qe do me thene mos pritni lindjen e nje TE SHENJTi.....p[or me duhet te vazhdoj nje dite tjeter...ndoshta neser...duhet te shkoj.
Me nderime nga Amerika,
bili99
Krijoni Kontakt