Ka Shume Po Te Paret Jemi Ne Personalisht![]()
Ka Shume Po Te Paret Jemi Ne Personalisht![]()
E para ta caktojme nje date dhe te thirim nje kuvend te forumistave, pastaj ne ate kuvend te njihemi me emra konkret, pastaj mundemi ti hyjme punes se nje dokumenti me kerkesa kryesore, ose per kete lloj dokumenti mund te fillojme te debatojme qe ktu, sepse edhe forumi ne nje menyre eshte i hapur, vetem se nuk do kete publicitet mediatik.
Jepni mendimin tuaj ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 14-07-2007 më 21:28
Kurre skane pasur me shume nevoje shqiptaret ne Maqedni per pak drite te dalin nga kjo gjendje e mjerushme qe i ka kapluar .
Gjithcka eshte dyqanizu secili shikon ti ruaj mushterite ne dyqanin e vete seriozisht kjo ska kuptim
maqedonin mund ta ndryshoj vetem nje cunami
se per njeres moti i kam humb shpresat
te gjithe jane hajduta dhe p....a
Rufi Osmani-e njohim te gjith me,Imer Selmani-me duket shuum puntor dhe nuk i trembet syri ky lirisht mund ta len Thaqin me gishta ne goje.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
sot shiptareve ne maqedoni u duhej te bashkohen ne nje parti ,me nje zi te perbashket me popullin te luftojne per nje komb,per nje flamur per nje shtet per nje nane .rofte shqipnija etnike dhe shqiptaret
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Shuuuumë tema e rëndë është kjo!
Mendoj se së pari do të duheshte ti gjejmë emërat e atyre personave që mundë të na ndryshoj mendjet tona,të jemi të ndërgjegjshëm në zgjedhje dhe të të dijmë të zgjedhim një person që nuk ofendon dhe ulurit si gomar para zgjedhjeve.
Kurse e dyta është fakt se ska kush i fiton hajdutët se ato na vjedhin edhe votat tona.
Kurse sa i përket Rufi osmanit ai do të ishte i pari që me krenari do ta zgjidhja i dyti dhe i fundit do të ishte më vjen keq që smë kujtohet emëri i atij deputetit nga kumanova që e lëshoj Parlamentin maqedonas dhe ju bashkua luftarëve të lirisë.
Të fala.
Krijoni Kontakt