Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Sugjerim Stafit

Ditet e fundit kam pare se paku tre ose kater tema ku antaret kerkojne te dijne arsyet pse nje antar tjeter eshte perjashtuar nga Forumi.

Nuk besoj qe do ishte keq te konsideronit mundesine per te vene ne sherbim te kesaj Buletinin e Forumit, ku do duhej te informonit mbi antaret e perjashtuar dhe mbase arsyet per perjashtimin e tyre.

Si thoni?
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mendoj se kjo eshte e drejte, pra te njoftohet ne Buletini e Forumit per arsyet e perjashtimeve. Transparenca do i sherbente gjith komunitetit dhe forumi do hidhte nje hap vendimtar perpara, do te tregonte se eshte nje forum demokratik, ku transparenca dhe liria e mendimit mbizoterojne mbi gjithēka.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Per te mbeshtetur kerkesen per aktivizimin e Buletinit per keso arsyesh, u futa ne te gjitha faqet e nen forumit Vėrejtje dhe kėshilla dhe gjeta plote ankesa e pyetje per perjashtimet.

Po i sjell me poshte sipas rradhitjes vetem disa qe i kam klikuar, nga faqja e fundit (9) deri tek faqja e pare (1) sipas dates se postimit te fundit qe eshte bere ne to.

perjashtimi nga forumi

Pse Perjashtohen anetaret

Perjashtimet e te "tjerve"

Ndihmė pėr anėtarin ''Ballakumi''

Perse u perjashtua BARAT dhe Genesis ?

Per ate Kapedanin qe me perjashtoj per ca jave !!!

Pse perjashtohen anetaret musliman
    dua te di perca Arsyje e kan perjashtuar Antarin BABA ?!!!!!!!

Per cfare aresye eshte perjashtuar anetari BILDERBERG

Ndonje prononcim nga stafi?!
    Por atdheu i Shqiptarėve

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Hah nuk e pashe temen ne krye...ne te shumten e rasteve anetaret jane pjestare te ngjarjeve qe shkaktojne nje perjashtim. Rralle here ndodh qe une(si shembull) perjashtoj dike sepse me ofendoi mua, sepse ne te shumten e rasteve jane thjesht grindje midis anetareve.

Ndoshta ne dukje mund te ish transparente zgjidhja qe ke permendur me lart, por ne praktike futet disi ne egzistencen private te anetareve. Nuk eshte problemi i 'lagjes' por i individeve.

Gjithsesi do ja prezantoj kete sugjerim dhe smod e admin te tjere dhe do te kthej pergjigje.

Gezuar Festat

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Hah nuk e pashe temen ne krye...ne te shumten e rasteve anetaret jane pjestare te ngjarjeve qe shkaktojne nje perjashtim. Rralle here ndodh qe une(si shembull) perjashtoj dike sepse me ofendoi mua, sepse ne te shumten e rasteve jane thjesht grindje midis anetareve.

Ndoshta ne dukje mund te ish transparente zgjidhja qe ke permendur me lart, por ne praktike futet disi ne egzistencen private te anetareve. Nuk eshte problemi i 'lagjes' por i individeve.

Gjithsesi do ja prezantoj kete sugjerim dhe smod e admin te tjere dhe do te kthej pergjigje.

Gezuar Festat
    Fiori
    Sugjerimi ishte per te miren e Forumit (sipas mendimit tim). Nuk mendoj se eshte e rendesishme te me kthehet MUA pergjigje. Mjafton, nese e shihni te arsyeshme, ta beni.

Ju uroj dhe une GEZUAR FESTAT gjithe STAFIT, dhe
    Me shume shendet
    Me shume fat
    Me shume lumturi
    Me shume dashuri
    Me shume mirkuptim
    dhe
    Me shume pare
    ne 2008!

GEZUAR!
    Por atdheu i Shqiptarėve

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Jam dakort me sugjerimin e mesiperm...

Psh eshte perjashtuar edhe Baptisti.... Lind edhe natyrshem pyetja,si ka mundesi gati te gjithe ata qe shkruajne tek historia e qe merren me germime historike debohen?

Hiq Dariusin gjithe te tjeret qe shkruajne jane debuar shpeshhere,le te themi nga ata qe shkruajne me shume....

Si ka mundesi nje gje e tille?

Ja psh duke bere kete buletin shume prej anetareve mund te sqarohen,pasi normalisht mund te mendojne se jane debuar pikerisht per 'faj' te antigreqizmit te tyre,por ndonjehere mund edhe te mos jete ashtu.... Pra anetaret sqarohen dhe stafi ne te njejten kohe mund te mbrohet prej akuzave te anetareve,sigurisht nese stafi shqetesohet kur akuzat shtohen( kjo me eshte e veshtire ta besoj ,po ska rendesi)

Kjo eshte dicka demokratike qe ndihmon shume anetare te sqarohen,pra nje ndihmese kundrejt anetareve dhe nuk e kuptoj si mund te lihet pas dore nje propozim i tille....

Qe prej dates 30 dhjetor eshte hedhur propozimi ne staf e tashme kane kaluar 3 jave...edhe sa jave do stafi te ktheje nje pergjigje ?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Qe prej dates 30 dhjetor eshte hedhur propozimi ne staf e tashme kane kaluar 3 jave...edhe sa jave do stafi te ktheje nje pergjigje ?
    Prit dhe pak dhe do e marresh pergjigjen.
    Pervec shenjes se drynit qe do te kete kjo teme, mund te marresh edh ndonje perjashtim, ku tipi i zakonshem do te vere ne perdorim kepucet me taka te larta (high-tech 10cm )

Pyetja dhe sygjerimi jane interesante....por mos harro se mund te rezultoje me interesante pergjigja, qe me fjale te tjera "ju jeni i perjashtuar etc etc "

Te shkuara te gjitheve

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga BARAT Lexo Postimin
    Prit dhe pak dhe do e marresh pergjigjen.
    Pervec shenjes se drynit qe do te kete kjo teme, mund te marresh edh ndonje perjashtim, ku tipi i zakonshem do te vere ne perdorim kepucet me taka te larta (high-tech 10cm )

Pyetja dhe sygjerimi jane interesante....por mos harro se mund te rezultoje me interesante pergjigja, qe me fjale te tjera "ju jeni i perjashtuar etc etc "

Te shkuara te gjitheve
    Barat une e vura koken ne loje kur vendosa te shkruaj e sigurisht qe perjashtimin e kam marre parasysh,por kur pashe nje ide kaq te mire,nuk mund te mos vendosja te rrezikoja ...

Por kjo nuk eshte ide e mire qe ndihmon vetem anetaret por ndihmon edhe stafin nga akuzat e padrejta ...

Ceshtja tjeter qe ngrihet eshte edhe:

A eshte stafi serioz kur u premton anetareve se do behet dicka...Pra premtimi i stafit a eshte fjale burrash apo fjale grash?(te me falin gocat po eshte shprehje popullore ) ...

Une shpresoj qe stafi te mos jete shurdhmemec apo te lere te tilla gjera me rendesi kardinale,per ne kalendat greke apo analet e propozimeve.....

Se fundmi nuk besoj se dryni zgjidh ndonje problem thjesht i dredhon per momentin dhe kete gje pjesetaret e stafit e dine shume mire se eshte A-ja e te qenit pjese e stafit ....

Gjithe te mirat .....

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    A eshte stafi serioz kur u premton anetareve se do behet dicka...Pra premtimi i stafit a eshte fjale burrash apo fjale grash?(te me falin gocat po eshte shprehje popullore ) ...
    Ne rastin konkret eshte fjale grash, per hir te respektit (Fiori me duket se eshte femer..mendimi im ky)
    Une shpresoj qe stafi te mos jete shurdhmemec apo te lere te tilla gjera me rendesi kardinale,per ne kalendat greke apo analet e propozimeve.....
    ...aaaa
    Ja ketu e bere gabimin. C pate qe permende greket. Ti e di fare mire qe "Dy popuj miq" nuk duhet te behen loje forumesh/ Miqesia duhet te shkoje "lart me lart o shoke flamujt e partise"

Se fundmi nuk besoj se dryni zgjidh ndonje problem thjesht i dredhon per momentin dhe kete gje pjesetaret e stafit e dine shume mire se eshte A-ja e te qenit pjese e stafit ....

Germa A?
    Po kush te tha ty se alfabeti fillon nga a-ja..mund te filloje nga Alfa ...hahahahaha ose alefi
    Edhe pjestaret e stafit mund te kene te njejtat probleme sic i kane dhe te tjeret.

Megjithate, nuk besoj se ka drejtesi ne jete. Keshtu qe pse te kete ne FSH ?
    Jane emra qe poyhuaj nuk njihen fare tashme, ata qe punuan pa u lodhur ne fillimet e tij. Ku e ka "librin e arte" ky forum, per te cilin pronari, nuk i kursen etiketimet si me i vjetri ne qarkullim?

Me pak fjale as mos prit te thone "shendet" kur "teshtin"...sepse ketu ata qe jane servilusha jane "kollitur" me postimet e tyre..

respekte te gjitheve

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Barat une te kuptoj shume mire dhe jam dakort me shumicen e postimit tend,por ja qe une jam tip enderrimtar si puna e barinjve dhe ndonjehere enderroj qe ky staf mund edhe ta degjoje zerin e anetareve ,sepse ne fund te fundit fale anetareve pronari i forumit nxjerr paret cdo muaj...

Ketu kohe me pare jane degjuar akuza sikur forumi financohej nga greket...Nuk dua ti futem ceshtjes se nuk di gje,por nese ne ndihmojme me postime dhe krijimin e nje ambjenti te bukur dhe ngritjen e forumit,mund te ndihmojme dhe ne pasurimin e pronarit te forumit,keshtu qe nuk do kete nevoje per financime te askujt(nese jane te verteta llafet) dhe ti perkushtohet ceshtjes se shqiptarise ashtu sikunder propogandohet cdo dite e cdo nate....

Sa per servilushat ,te gjithe e dine qe ekzistojne ne cdo grupim,prandaj ti qe ne parim ke te drejte,por personalisht nuk mund te ve gishtin tek askush sepse nuk kam prova te qarta.... Mjaftohem me faktin qe ekzistojne se smund te jete ndryshe dhe ndalem aty pasi eshte edhe e kote te luftosh me servilat,pasi ai qe serviloset do i mbroje gjithmone dhe nuk del asgjekundi....

Tani qe te rrime brenda temes,mendoj se nje pergjigje anetaret e meritojne, nuk po them qe te vendoset sepse festat e fundvitit mbase nuk i kane lene kohen e duhur te marrin nje vendim perfundimtar,po thjesht nje pergjigje qe kjo ceshtje po shqyrtohet me seriozitet dhe brenda muajit janar apo muajit shkurt do merret vendimi....

Ti Barat cfare mendon ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-03-2009, 08:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •