-
Per ate Kapedanin qe me perjashtoj per ca jave !!!
Pike se pari ta them te drejten as qe dua te te drejtohem me keto fjale , per mendimin tim ti nuk meriton respektin tim .
Juve me perjashtuat mua me pretekstin se kam "fyer " ?!!!
Zoterinje , une nuk e di se ne cfar piedestali ndodhet personaliteti i juaj , por ju garantoj qe perronaliteti im ndodhet ne nje pedestal aq te larte sa qe duhen dylbi per me e verejtur.
Si fund , dua tua bej me dije , se sharjet, fyerjet nuk jane pjese e jetes sime dhe e karakterit tim .
E ti qe me perjashtova te lutem sjelli ketu "fyerjet" dhe "sharjet" e mija qe ky forum , antaret e ndershem te ketij forumi te vleresojne personalitetin tim dhe te tregojne se a ka pasur fyerje dhe sharje ne postimet e mija .
Kapedani !!!
-
-
Administratore
Disa tipa jane vertet te cuditshem, nuk po gjej ca emer tjeter tu ve. Pas nje fundjave qe njerzit normale zakonisht mundohen ta kalojne me familjen, hyj ne forum dhe shikoj 5 mesazhe ne lidhje me te shara ne mase nga 'kapedanet'. Sinqerisht, duhet te keni vertet jete bosh qe nuk gjeni dot gje me te bukur per te bere ne fundjave.
Edhe mund ta levizja kete mesazh ne kosh por sinqerisht me vjen keq per ju! Te pakten keshtu keni dicka per te kujtuar nga kjo fundjave.
Fiori
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt