Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Pse Perjashtohen anetaret

Z Albo
    Para ca ditesh i sygjerova nje mikut tim qe te hyj tek forumi shqiptar duke i shkuar edhe tek salla e tij per ti regjistruar nje nickname ne menyre qe te merte pjese ne diskutime ne forum meqenese ai eshte dhe si tip besimtari mysliman. I regjistrova nickun LAPRAKSI dhe ai filloi te frekuentonte gjat gjith dites forumin duke hapur dhe syte ne njefar menyre pasi ai ka sallen e internetit dhe rinte kot, as forum as chat, dmth asgje, mezi i shtyheshin oret.
    Kur fola sot ne MSN me tha se spo hyj dot ne forum, cfar ka tha, a hyn ti ?!!!
    U perpoqa te identifikohesha une me nickun e tij por pashe qe ky nick eshte perjashtuar nga moderatoret.
    E bej kte ankese ne emer te tij pasi ai ka ngel shum i zhgenjyer, ka pasur ca debate me nje anetar te forumit per ēeshtje feje pasi ai antari nuk besonte.. etj etj. mos ndoshta nga kto debate LAPRAKSI eshte perjashtuar !? Keto debate ai i ka ne forum tek tema e prezantimeve: Ja Ku Erdhi Dhe Radha Ime dhe ju mund ti hidhni nje sy, sikur nuk ben te perjashtohet per gjera kaq te vogla nje antar forumi.
    Te lutem nqs mundeni ta lironi nickun e tij qe te mund te shkruaj perseri.

Me respekt OO7
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 21-07-2006 mė 14:26

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pershendetje OO7.

Problemin tend lidhur me anetarin e perjashtuar e kam paraqitur edhe tek Nen-Forumi i Moderatoreve. Ju lutem te jini te durueshem derisa nje nga Admin. apo Smod. te ktheje pergjigje.

Miqesisht Leo.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Laprakasin e kam perjashtuar une dhe jo Albo. Tek tema Izrael-Liban ia kam dhene pergjigjen ne nje nga postimet e tij, bile ia kam dhene pergjigjen publikisht (ne kundershtim me rastet e tjera, kur shenimet behen private.) Ky eshte forum shqiptar, nuk mund t'u drejtohesh njerit apo tjetrit me te pafe, apo qafir apo si ia do qejfi (jo besimi) Laprakasit. Bile meqe u shpreh hapur qe miqesi ben vetem me arabet dhe shqiptaret myslymane, atehere te veje te gjeje nje forum me te pershtatshem.
    Bera gabim qe i fshiva disa nga postimet e tij, ndoshta po t'i kishit lexuar as nuk do ngrihej pyetja perse eshte perjashtuar.

Lioness

PS: Per temen tek prezantimet, tani e pashe, perjashtimi nuk eshte bere per ate teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 21-07-2006 mė 22:24

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ky eshte forum shqiptar, nuk mund t'u drejtohesh njerit apo tjetrit me te pafe, apo qafir apo si ia do qejfi (jo besimi) Laprakasit. Bile meqe u shpreh hapur qe miqesi ben vetem me arabet dhe shqiptaret myslymane, atehere te veje te gjeje nje forum me te pershtatshem.
    Bera gabim qe i fshiva disa nga postimet e tij, ndoshta po t'i kishit lexuar as nuk do ngrihej pyetja perse eshte perjashtuar.

Lioness
    .
    Nese eshte forum shqiptar , pse lejohen disa plehra si Cappucino qe te ofendoje fene muslimane ? Apo nuk ka muslimane shqiptare ?
    Citime s'te sjell dot se ashtu i ka te gjitha postimet ai..!
    Shikoni pak me kujdes ca bahet neper temat ku implikohet direkt ( apo indirekt ) feja se me duket ka nji tendence per shkeljen e rregullores se forumit !
    Teorikisht asht me nejt shtrembet dhe me fol drejt , te pakten ju stafi merrni ket poze per arsye propagandistike...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 21-07-2006 mė 23:15
    ...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,965
    Postimet nė Bllog
    22
    Stafi nuk i jep pergjigje asnje anetari per perjashtimet e nje anetari tjeter, keshtu qe mos nisni as email, mos hapni as tema ne forum pasi do kalojne ne kosh e nuk do te marrin pergjigje. Ata qe jane perjashtuar nga forumi, kane te drejte te kontaktojne administratoret duke mbushur formularin "Na kontaktoni" ne fund te forumit dhe do te marrin nje pergjigje nga stafi perse eshte perjashtuar dhe per sa kohe eshte perjashtuar. Por vetem anetari i perjashtuar e jo miqte e te njohurit e tyre ne forum.

Arsyeja u del te gjitheve ne ekran kur perjashton sa here qe bejne te hyjne ne forum, ashtu sic u del edhe koha e perjashtimit.

Albo

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    lol...asgje rreth temes, se te them te drejtem kam fitu imunitet, por gjithashtu kam pak alergji, por...

Pak si te madhe ja paska dhene Zoti hunden atij 007 mer yahoo? ...mos mbarofte kjo e qeshme lol

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Se di ty po mu kjo pergjigjia ciper teje me duket deja vu all over Zotni DeuS. Nuk do mahnitesha sikur te plotesohej procesi me perjashtimin e 2 postusve poshte madherise se tij, ty most likely ty dmth se je i preferumi atij me avatar shk...aben me 2 koka

Pastaj hunda e 007 eshte modifiku elektronikisht. Imagjino permasat reale lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Tema tė Ngjashme

1. Anetaret e Forumit Shqiptar nga Kuēova-Shqipėri
    Nga Dj-Fabio nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 05:39
  2. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  4. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •