Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e astrit nallbani
    Anėtarėsuar
    21-12-2004
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    11

perjashtimi nga forumi

vllazer musliman , jan duke i perzan nga forumi vllazrit musliman dhe poju bllokojn postimet un i njo 4 antar vec nuk kan te drejt te shkruaj ma ne forum , nuk e di arsyn por edi qe po i largojn, se me kan lajmruar ne privat imeil dhe nuk po i shoh ma ne forum.
    ERDHA

Exclamation Eshte e padrejte!

Nese kjo qe flitet ne temen e lartpermendur eshte e vertete, atehere s'mbetet gje te thuhet perpos qe eshte nje e padrejte qe iu behet anetareve musliman te ketij forumi.

Me e keqja mbi te gjitha eshte se, per raste te tilla, pra, per "perzenie" GJITHMONE gjendet nje pretekst, i drejte apo i padrejte, mire apo keq i bazuar.

Eshte sinqerisht per t'u ardhur keq qe edhe ne shekullin XXI, qe konsiderohet shekulli i lirise, i shprehjes se lire, i demokracise, i mendimit te lire, serish po ndodhin padrejtesi te tilla.

Nese kjo eshte e vertete, sinqerisht shpreh keqardhje, si per anetaret muslimane ( qe i ka kapur kjo "kosė forumore") ashtu edhe per faktin qe NUK respektohet mendimi i lire i tyre, si ne te shprehurm, dhe si ne te postuar.

Duhet njehere e pergjithmone te dime te respektojme.

Rubrika e fesė ne kete forum eshte e ndare ne komunitete dhe secili qe deshiron te kontribuoje per te mire ne temat e secilit prej komuniteteve le ta beje ate,, ne te kunderten vetem le te hyje le te lexoje temat dhe le te del nga tema.

Me respekt,
    ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

i/e larguar Maska e Tirana
    Anėtarėsuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Citim Postuar mė parė nga astrit nallbani
    vllazer musliman , jan duke i perzan nga forumi vllazrit musliman dhe poju bllokojn postimet un i njo 4 antar vec nuk kan te drejt te shkruaj ma ne forum , nuk e di arsyn por edi qe po i largojn, se me kan lajmruar ne privat imeil dhe nuk po i shoh ma ne forum.
    Vllazer Shqiptare !

Ne se nje antar nuk zbaton regullat e forumit perjashtohet , kjo nuk vlen vetem per myslymanet por per te gjithe antaret e ketij forumi e deri tek une . Prandaj Mos e ndjeni veten kaq te vecuar , dhe te menjanuar nga Kombi juaj , se mbi te gjitha jeni Shqiptar . Jam lexuese e rregullt prej disa viteve ne kete forum , dhe nuk di qe te jene perjashtuar antaret pse jane myslymane apo katolike . Fene gjithkush e ka personale , dhe nuk ka te beje fare me perjashtimet ne forum . Ketu ne forum kemi dhe moderator qe jane myslymane , po te ishte forumi shqiptar aq racist , nuk do kishte hapur forum extra per komunitetin myslyman .
    .

Anėtarėsuar
    21-12-2004
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    11
    selam alejkum edhe mu nese nuk mundesh teme kontaktosh dije se me kan prejashtuar.selam alejkum
    ERDHA

i/e regjistruar Maska e toni_d
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    gjunje me gjune me popullin
    Postime
    51
    Edhe une njof 2-3 veta te tjere qe jane perjashtuar nga forumi .....

Pavaresisht se nuk postoj shume ne forum , kam lexuar shume ketu dhe kam vene re qe psh ortodokset/protestantet/katoliket nuk perjashtohen kurre.

Ketu po ju permend dy anetare qe kane kohe qe postojne ne forumin shqiptar. I pari i ketyre eshte "Seminaristi" (ortodoks-bizantin sic i ekspozoi qafir arnauti) qe me perpara e ka pas nickname-in " Klod" ketu ne forum. Ky "Klod" ka qene i famshem per debate kunder muslimaneve , kurse tani ka nderruar nickname dhe eshte prape ketu midis anetareve te forumit.
    Tjetrin nuk po e them se nuk ja vlen me.

Tjeter gje eshte se Albo kam vene re modifikon temat qe nuk i pelqen. E kam vene re shume shpesh. Psh tek nenforumi "Problematikat Nderkombetare" dhe ne shume nenforume muslimaneve u jane fshire shkrimet , (shumica kane qene muslimane kurse te tjeret anti-bizantin) ....Qellimi i ketij forumit per komunitetin musliman me duket sikur eshte : Dridhni tespijet tek Komuniteti juaj se ketej redaktimet dhe propaganden kunder jush e bejme ne.

Kaq kisha ....Ma ha mendja se edhe kete teme kane per ta mbyllur ose do marrim te gjithe nga nje paralajmerim

p.s : Se per pak harrova..... Moderatore muslimane nuk ka. I vetmi eshte cunimartum i cili nuk hyn me ne forum per arsye personale. Po te ishte aktiv cunimartum atehere do te shifje punen e tij. Moderatore tek komuniteti musliman jane Albo (ortodoks) dhe lioness (e krishtere). Demokraci !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni_d : 01-11-2005 mė 14:01
    ME MIRE GJALLE SE SA VDEKUR!!!

Anėtarėsuar
    21-12-2004
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    11
    personalisht kam qen te ni shok i imi dhe e ka hapur kompjuterin ne foruminshqiptar dhe ma ka tregu se nuk mundet te hyj, dhe disa her juka dergu leterr forumit as ni pergjegje nuk e kan mar deri me sot.
    ERDHA

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Epo vetem Bin Ladeni i zgjidh keto pune.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pershendetje.

Nuk eshte se po mbroj Stafin e Forumit.

Nese keni ndonje paqartesi apo problem per te hyre ne forum mund te kontaktoni me Administratoret duke klikuar KETU
    ose te hapni nje teme ne nen-forumin perkates klikoni KETU

Ju keshilloj qe Forumin ta provoni edhe nga IP te ndryshme per te verifikuar nese llogaria dhe IP juaj eshte bllokuar apo ka ndonje problem tjeter.

Shpresoj te kem qene i sakte.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Perpara se te flisni e te akuzoni duhet ti hidhni nje sy temave ne nenforumet fetare.
    Perpara se te akuzoni padrejtesisht stafin e ketij forumi kerkoni te keni me shume informacione mbi ata anetare qe perjashtohen dhe motivet per te cilat jane perjashtuar.
    Stafi eshte i perbere nga njerez qe i dedikojne kohen e tyre te lire mbarevajtjes se forumit,dhe as nuk paguhen e as kerkojne shperblim per kete.Por meritojne respekt per punen e tyre,qe i jep mundesine shqiptareve kudo ndodhen,te debatojne e te njihen me problemet e vendit tone.
    Ketu nuk lejohet propaganda qe sjell percarje,nuk lejohen ofendimet ndaj besimtareve te feve te ndryshme.
    Kushdo qe nuk eshte dakord me rregulloren e ketij forumi eshte me mire te mos e frekuentoje kete forum.
    Kur nuk ju pelqejne shkrimet qe ofendojne anetaret,keni mundesine ti raportoni,dhe stafi do te marri masa per kete.
    Dhe mjaft me viktimizme te kota qe nuk i sherbejne askujt.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Tema tė Ngjashme

1. Forumi Shqiptar numėron 60.000 anėtarė tė regjistruar
    Nga RaPSouL nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-05-2018, 13:32
  2. Forumi Musliman sulmon shkrimtarin Ismail Kadare
    Nga Davius nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-06-2006, 08:44
  3. Forumi social botėror nė krizė
    Nga Darius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2006, 11:07
  4. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  5. Pėrse unė jam pėrjashtuar nga forumi?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 00:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •