Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: Tiranë: Luftë tek Zogu i Zi, mbeten të vdekur tre persona

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    O Beni, o njesh!!!

Nese nje qelbsir vret nje qelbsir tjeter, sepse me pare i kane vrare vllane e qelbsires, tregon se vete shteti esht nje qelbsire e madhe, sepse: po t'ishte shtet ligjor minimumi ky qelbsira qe i kishte vrare vllane ketij qelbsires duhet t'ishte ne burg.
    O kercu PeDe-ist qe vetem mendjen e ke tek sulmi kunder shtetit. Vellai i qelbesires u vra ne Roterdam. Cili shtet duhet ta fuste ne burg? Shteti Hollandez?

Krimi ka ngelur ende pa autorn e Hollande.

Prandaj ju them bageti une, sepse vetem ndiqni linjen e mendimit te tellalleve tuaj dhe nuk dini te formuloni nje opinion tuajin!
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Xinxerfilli për postimin:

martini1984 (29-05-2015)

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Për: Tiranë: Luftë në mes të bulevardit, mbeten të vdekur tre persona

Do ishte mire qe asnjeri prej atyre qe komentojne ketu te mos flase me krahasime te tilla si qelbesira,kafshe apo ku di une per personat qe kane humbur jeten ne keto ngjarje ... e para sepse ne shqiptaret nuk e kemi zakon te shajme te vdekurit ... dhe e dyta sepse mund te kene te aferm apo familjare qe mund te lexojne cfare shkruhet nga ju dhe nuk do ndjehen mire ...

Askush nuk ka qejf te kete probleme ... as ata djem qe merren me pune te ndaluara nga ligji ... te gjithe duan ta jetojne jeten sa me mire ... por ndonjehere problemet ndodhin dhe nuk ke cfare ben !!!
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Me vjen keq per familjet e tyre kurse per ato s'me vjen keq sepse jane kafshe,nuk kane asnje ndjesi,
    as meshire per jeten e qytetareve.Ai qe qellon me kallashnikov ashtu ne mes te bulevardit do te thote
    qe nuk i plas fare se ku shkon plumbi dhe kush e han dhe kush shkon ne te semes,sepse per ate vetem nje gje ka rendesi
    te hakmerret dhe vrase,nqs edhe dikush tjeter vritet,kriminelit as nuk i plas fare.Ja keshtu lloj kafshesh jane.
    Ato jane kriminele karriere qe kane shitur droge dhe shkaterruar qindra jete njerezish.
    Mendoje ne kete perspektive problemin,,,sa deme dhe sa jete njerezish ka marre tregetia e droges qe ato kane bere.
    Mundet qe edhe te rinj edhe femije te kene perdorur drogen qe ato kane shitur.Ato nuk kane asnje respekt per jeten e askujt,
    vetem i falen parase se piset.Ate qe nuk e beri drejtesia me trup gjykues e beri drejtesia e rruges.
    Kush ndjen keqardhje per kriminelet duhet te shkoje me urgjence te psikiatri sepse ka probleme serioze ,mendore psiqike.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar benseven11 për postimin:

martini1984 (29-05-2015)

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

O Beni, o njesh!!!

Nese nje qelbsir vret nje qelbsir tjeter, sepse me pare i kane vrare vllane e qelbsires, tregon se vete shteti esht nje qelbsire e madhe, sepse: po t'ishte shtet ligjor minimumi ky qelbsira qe i kishte vrare vllane ketij qelbsires duhet t'ishte ne burg.
    Nqs nje plere vret nje plere ne rruge do te thote
    1.Kontrolli i shtetit eshte i dobet dhe jo shteti eshte qelbesire.
    2.Policia nuk ka forca te mjaftushme te mbuloje zonat(Nqs do ishte ndonje polic prane zones ku ndodhi ngjarja kriminelet nuk do kishin nxjerre dhe qelluar me arme dhe krimi nuk do ndodhte)
    Kur policia eshte rrotull kriminelet kurre nuk qellojne aty sepse ekziston rreziku te kapen menjehere.Fakti qe u krye krim tregon qe polici nuk ka pasur rrotull dhe zona per momentin mund te kete qene shume e rralle ne kalimtare
    qe do te thote zero rrezik dhe pak ose aspak deshmitare okulare per kriminelet.Reaksioni i pare i cdo krimineli perpara se te marre dhe qelloje me arme eshte te shikoje rrotull a ka deshmitare te rrezikshem? A ka polici rrotull?
    Nqs zona eshte clear ai merr armen dhe ja fut viktimes me bresheri.
    3,Policia nuk ben punen,policat nuk patrullojne rajonet, por futen ne ndonje klub restorant dhe humbin kohen atje.
    4.Kur koka e shtetit te antikrimit Saimir Tahiri nuk i rri ne koke punes,atehere edhe te tjeret do bejne si Tahiri.
    Tahiri merret me politike gjithe diten.
    5.Probleme serioze ne drejtimin dhe organizmin e policise.Nqs shefi i policise eshte i pa afte,injorant,simpatizant politik dhe asgje me shume,apo kushuriri i ndonje ministri deputeti,apo gomar,
    atehere mos prit ndonje pune te hajrit nga policia.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar benseven11 për postimin:

martini1984 (29-05-2015)

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    O kercu PeDe-ist qe vetem mendjen e ke tek sulmi kunder shtetit. Vellai i qelbesires u vra ne Roterdam. Cili shtet duhet ta fuste ne burg? Shteti Hollandez?

Krimi ka ngelur ende pa autorn e Hollande.

Prandaj ju them bageti une, sepse vetem ndiqni linjen e mendimit te tellalleve tuaj dhe nuk dini te formuloni nje opinion tuajin!
    O lapo,
    te gjitha grupet e qelbersirave qe merren me droge ne Evrope e kane nje qelbersire ne qeverine e Pi-Save.

xinxermhill,
    mora vesh qe kriemsri juj, ka porosit nje maqin 270.000€.
    E temn e sms, yyyyp xhixhi!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Do ishte mire qe asnjeri prej atyre qe komentojne ketu te mos flase me krahasime te tilla si qelbesira,kafshe apo ku di une per personat qe kane humbur jeten ne keto ngjarje ... e para sepse ne shqiptaret nuk e kemi zakon te shajme te vdekurit ... dhe e dyta sepse mund te kene te aferm apo familjare qe mund te lexojne cfare shkruhet nga ju dhe nuk do ndjehen mire ...

Askush nuk ka qejf te kete probleme ... as ata djem qe merren me pune te ndaluara nga ligji ... te gjithe duan ta jetojne jeten sa me mire ... por ndonjehere problemet ndodhin dhe nuk ke cfare ben !!!
    KNFC,
    Kush merret md droge e prostitucion, esht nje big qelbersire, edhe vllai im qofte!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

10. 2 antarët më poshtë falenderuan skender76 për mendimin e shprehur në këtë postim:

2043 (29-05-2015),martini1984 (29-05-2015)

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Krimi i organizuar hyn tek te drejtat e njeriut!
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Nqs nje plere vret nje plere ne rruge do te thote
    1.Kontrolli i shtetit eshte i dobet dhe jo shteti eshte qelbesire.
    2.Policia nuk ka forca te mjaftushme te mbuloje zonat(Nqs do ishte ndonje polic prane zones ku ndodhi ngjarja kriminelet nuk do kishin nxjerre dhe qelluar me arme dhe krimi nuk do ndodhte)
    Kur policia eshte rrotull kriminelet kurre nuk qellojne aty sepse ekziston rreziku te kapen menjehere.Fakti qe u krye krim tregon qe polici nuk ka pasur rrotull dhe zona per momentin mund te kete qene shume e rralle ne kalimtare
    qe do te thote zero rrezik dhe pak ose aspak deshmitare okulare per kriminelet.Reaksioni i pare i cdo krimineli perpara se te marre dhe qelloje me arme eshte te shikoje rrotull a ka deshmitare te rrezikshem? A ka polici rrotull?
    Nqs zona eshte clear ai merr armen dhe ja fut viktimes me bresheri.

3,Policia nuk ben punen,policat nuk patrullojne rajonet, por futen ne ndonje klub restorant dhe humbin kohen atje.
    4.Kur koka e shtetit te antikrimit Saimir Tahiri nuk i rri ne koke punes,atehere edhe te tjeret do bejne si Tahiri.
    Tahiri merret me politike gjithe diten.

5.Probleme serioze ne drejtimin dhe organizmin e policise.Nqs shefi i policise eshte i pa afte,injorant,simpatizant politik dhe asgje me shume,apo kushuriri i ndonje ministri deputeti,apo gomar,
    atehere mos prit ndonje pune te hajrit nga policia.
    1 Shteti nuk eshte i dobet se kur ka deshire i nxjerr dhembet sa u kall daten qytetareve te vet, Por shteti eshte bere pis me krimin e organizuar.
    2 Ngjarja ka ndodhur mu ke dera e Maternitetit te Tiranes. Nese nuk e di se ku bie Materniteti po te shpjegoj se eshte prane ish stacionit te trenit dhe perballe me Fakultetin e Shkencave te Natyre. Pra nuk eshte kurre nje zone e zbrazur nga kalimtaret pasi eshte pjese e bulevardit Zogu i Pare. Pak metra me tej eshte semafori dhe detyrimisht ne ate zone ka pasur me teper se nje punonjes policie ne momentin e ngjarjes, Por kriminelet nuk u frikesuan nga policia ne mes te bllokut e me policin 2 metra prane kur vrane Santon, e jo me te nguronin perpara deres se Maternitetit. Mund te ishin vrare foshnja aty nga rikoshetat e plumbave, por ata as qe e mendojne kete.
    3 Policet ate dite kane qene ne gjendje gadishmerie te larte pasi Tiranen e vizitoi Vucic, kryeministri i Serbise.
    4 Tahiri nuk merret me politike por me droge. mos i ngatero gjerat.
    5 Di gje ti se ku shkoi Kryepolici i policise se shtetit qe dha doreheqjen nga drejtimi i policise???. Ja se po ta them une nese nuk e di. - Ne Amerike e ke, funksionar shteti per policine. dhe gjithe drejtuesit jane punonjes partiake qe zevendesuan partiaket e krahut tjeter. U nderuan bashke me kariget edhe bandat e krimit te organizuar te seciles pale.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Kush është italiani i Kamoras që erdhi të vrasë në Tiranë

Emri:  27d34330a345327892838ee15ebc46ad_XL.jpg

Shikime: 635

Madhësia:  10.4 KB

Më fund ekzistojnë edhe provat. Policia e Tiranës ka gjetur pistoletën e tretë të krimit që u krye në afërsi të maternitetit. Arma “Glock 17” u gjend e hedhur në një kazan plehrash pranë rrugës së barrikadave. Sipas policisë është tashmë e vërtetuar se ajo i takon Salvadore Letizias, italianit 33 vjeçar i cili kishte ardhur në Tiranë me cilësinë e një killeri me pagesë. Po si është kjo histori? Kush është ky italian që u gjend i fshehur në një hotel aty pranë pasi ishte larguar nga vendi i krimit? Pse kish ardhur ai në Shqipëri? A ka arritur krimi shqiptar të rekrutojë vrasës me pagesë nga përtej Adriatikut? Të gjitha këto pikpyetje e bëjnë edhe më interesant portretin e napoletanit Letizia.

Sipas të dhënave të deritanishme ai del i skeduar vetëm në dy raste në vendin fqinjë. Njëherë për armëmbajtje pa leje dhe një herë tjetër për plagosje. Por për të po hetohet gjithashtu për pjesmarrje në organizata mafioze. Auroritetet e vendit fqinjë e konsiderojnë atë si një nga kapot e një prej klaneve të kamoras të quajtur ‘picollo letizia’. Si i tillë ai ka flirtuar me arrestimin dy herë. Të parën ai arriti ti shpëtoje një aksioni policie në shkurt të vitit 2001, në të cilin iu vunë prangat 10 personave nga klani i tij. Mes këtyre të dhjetëve ishte edhe xhaxhai i tij, kamoristi i njohur, Armando Letizia, i njohur në botën e kriminalitetit apenin si organizatori i një seri vrasjesh për llogari të kamoras.

Herën e dytë Salvatores i janë vënë prangat në vitin 2007, për armëmbajtje pa leje. Por në të gjitha rastet ai i ka shpëtuar dënimeve të rënda dhe burgimit të gjatë.

Ai u përpoq të shpëtonte edhe këtë radhë në Tiranë. Por tre elemente kyç e tradhëtuan duke e bërë të pamohueshme pjesmarrjen e tij në krimin e të mërkurës ku mbetën të vrarë tre persona. Së pari fotografia e viktimës Mentor Lufi në portofolin e tij së dyti gjetja e revoles së hedhur në një kosh plehrash në rrugën e barikadave dhe së treti kamerat e sigurisë të një kazinoje pranë vendngjarjes. Të treja këto pista e bënë Salvadore Letizian të ndryshojë variantin e parë dhe të pranojë krimin. Tashmë autorësia e tij është e vërtetuar. E vetmja gjë që mbetet ende mister është fakti se si ka mundësi që kriminalitet shqiptar rekruton një Italian të Kamoras, për të kryer një vrasje?

Koha Jone

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

martini1984 (29-05-2015)

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

KNFC,
    Kush merret md droge e prostitucion, esht nje big qelbersire, edhe vllai im qofte!!!
    Kjo eshte e drejta jote ta mendosh dhe cilesosh si te duash ... une thashe nuk eshte mire te shajme te vdekurit ... nuk para kam degjuar te shahen kot njerez qe nuk jetojne me ... mendoj se do ishte me mire te diskutonim ngjarjen dhe jo te shanim personat ... kriminelit eshte mese normale ti thuash kriminel ... por ti thuash nje te vdekuri qelbesire me duket dicka e tepruar nese nuk te ka bere kurre keq ... gjithsesi secili ka mendimet e veta ... ka dhe njerez qe cilesojne si budallenj dhe te deshtuar ata njerez qe punojne nga mengjesi deri ne darke ... kjo eshte menyre perceptimi ...

p.s. nuk njoh asnje nga personat e implikuar ne kete ngjarje ... thjesht me duket dicka e neveritshme te shash ne kete menyre dike qe sapo ka vdekur ... aq me teper kur nuk te ka bere asgje te keqe !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 29-05-2015 më 18:17
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •