paskan dal gardistet prap me vra ne mes te bulevardit
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Intelektuali ne Tirane nuk shkon aq larg
sa te vrase me arme,por mund te beje ndonje pisllik financiar,te marre jape rryshfete,vjedhe me stil per te mos u kap etj.
Ka shume intelektuale ne Tirane qe bejne krime cdo dite dhe nuk kapen.Dhe a e di pse nuk kapen????
Sepse jane te zgjuar dhe jo si ato idiotat me 4 klase fillore qe qellojne me arme ne bulevard.
Cdo qytet ka plerat e veta ka llumin e rruges dhe Tirana nuk perben nje perjashtim.
Rreth 80 perqind e krimeve me dhune/arme/vrasje ne Tirane kryhen nga
te ardhur nga Tropoja,te ardhur nga Mati,te ardhur nga Dibra,te ardhur nga Lezha dhe te ardhur
nga Kosova dhe Krutane qe ose kane marre ndonje shtepi/apartament ne Tirane ose Laprake,ose kane marre toke shtepi ne ndonje fshat rrotull.
Shko per kuriozitet ne Rajonet e policise ne Tirane dhe shiko statistikat e arrestimeve te bera.
10 % e krimeve te renda behen nga te ardhur nga zona e jugut dhe 10% kryhen krime nga plera si Gaz Muca dhe te fortet
qe kane me breza banim ne Tirane.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-08-2015 më 18:01
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Harrova une qe Gaz Muça me Nehat Kullen ene Emiljano Shullazin, as kane vra e as kane pre, por gjithe jetes jane marre me studime akademike...
Lagjia e kinestudios, e rruges bardhyl edhe e parkut te autobuzave, ka nxjerrur plot intelektual si kjo treshja e mesiperme...
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Duke je tu bo nje krahasim si dita me naten, keta emra qe ti po permend kan pas burrni dhe trimeri, mos i krahaso me keta langot qe mbushin hundet dhe nxjerin motrat e tyre ne semafor. Kan evuluar gjerat, keta jan ata persona qe skan as bese dhe as burreri....ter kohes rin e mendojn si e si me i bo gol njeri tjetrit per nai pako mjell. Dhe si perfundim marin nje lule plumbi mu ne ball mu ne mes te tirones me urdher te bosave qe u eshte vjedhur malli.
Keshtu qe Gaz mucen , Naim zyberin etje ne ate kohe eshte per ti patur zili sepse ka qen brezi me i paster dhe nuk i kane ren njeriu ne qaf.
Lexo me shume per ta ketu sepse me sa shikoj vetem emrat i paske mesur http://bit.ly/1KInrHu
Naim zyberi ka qen ne burg dhe ne kohen e munizmit, nuk eshte se doli trim ne vitet 90.
Sa per Neatin dhe ky Emiljano qe thote duke jane dhe do jene kokra shiti.
Replika ime ne kete tem ishte sepse Duke futi disa emra ne nje kallep.
Mos e banalizo temen e diskutimit me emra te perveçem! Nuk e them per mburrje por disa nga ata qe u permenden ketu, kam rastisur ne nje tavoline me ata ne te kaluaren. Nuk pres te me tregosh ti apo ndonje tjeter historikun 'e nderuar' te tyre.
Ajo qe une doja te thoja, eshte se horri horr ngelet. Krimineli nuk ka as ngjyre dhe as kombesi. Prandaj nuk kemi perse te anatemojme nje krahine te caktuar, sepse i gjithe kombi shqiptar ka nxjerrur sistematikisht funderrina nga te gjitha viset e tij!
Emrat qe u permenden me larte, e meshirojne me se miri ate qe une doja te mos keqkuptohej!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Gaz Muca intelektual?????
Gaz Muca ka qene nje plere rrugesh nje gango,alabak qe ka mbajtur edhe arme edhe thika.
Tipa si keto shkonin ne lokale dhe terrorizonin pa shkak femrat kamariere sepse kishin pistolete
dhe thike ne xhep,rob te trashe me IQ 6 qe kishin si idhull Rambon lol dhe degjonin ACDC komplet plera low lifes.
Ti po thua intelektual???????
Ti ja fut komplet kot,je komplet jashte shinave lol.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt