Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Për: Tiranë: Luftë në mes të bulevardit, mbeten të vdekur tre persona

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Kjo eshte e drejta jote ta mendosh dhe cilesosh si te duash ... une thashe nuk eshte mire te shajme te vdekurit ... nuk para kam degjuar te shahen kot njerez qe nuk jetojne me ... mendoj se do ishte me mire te diskutonim ngjarjen dhe jo te shanim personat ... kriminelit eshte mese normale ti thuash kriminel ... por ti thuash nje te vdekuri qelbesire me duket dicka e tepruar nese nuk te ka bere kurre keq ... gjithsesi secili ka mendimet e veta ... ka dhe njerez qe cilesojne si budallenj dhe te deshtuar ata njerez qe punojne nga mengjesi deri ne darke ... kjo eshte menyre perceptimi ...

p.s. nuk njoh asnje nga personat e implikuar ne kete ngjarje ... thjesht me duket dicka e neveritshme te shash ne kete menyre dike qe sapo ka vdekur ... aq me teper kur nuk te ka bere asgje te keqe !!!
    Per kriminelat nuk duhet te kete meshire dhe keqardhje.
    Familiaret ti EDUKOJNE dhe ngushellime.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Për: Tiranë: Luftë tek Zogu i Zi, mbeten të vdekur tre persona

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    1 Shteti nuk eshte i dobet se kur ka deshire i nxjerr dhembet sa u kall daten qytetareve te vet, Por shteti eshte bere pis me krimin e organizuar.
    2 Ngjarja ka ndodhur mu ke dera e Maternitetit te Tiranes. Nese nuk e di se ku bie Materniteti po te shpjegoj se eshte prane ish stacionit te trenit dhe perballe me Fakultetin e Shkencave te Natyre. Pra nuk eshte kurre nje zone e zbrazur nga kalimtaret pasi eshte pjese e bulevardit Zogu i Pare. Pak metra me tej eshte semafori dhe detyrimisht ne ate zone ka pasur me teper se nje punonjes policie ne momentin e ngjarjes, Por kriminelet nuk u frikesuan nga policia ne mes te bllokut e me policin 2 metra prane kur vrane Santon, e jo me te nguronin perpara deres se Maternitetit. Mund te ishin vrare foshnja aty nga rikoshetat e plumbave, por ata as qe e mendojne kete.
    3 Policet ate dite kane qene ne gjendje gadishmerie te larte pasi Tiranen e vizitoi Vucic, kryeministri i Serbise.
    4 Tahiri nuk merret me politike por me droge. mos i ngatero gjerat.
    5 Di gje ti se ku shkoi Kryepolici i policise se shtetit qe dha doreheqjen nga drejtimi i policise???. Ja se po ta them une nese nuk e di. - Ne Amerike e ke, funksionar shteti per policine. dhe gjithe drejtuesit jane punonjes partiake qe zevendesuan partiaket e krahut tjeter. U nderuan bashke me kariget edhe bandat e krimit te organizuar te seciles pale.
    Krimi i rruges gjithmone reflekton dobesi te shtetit.Tirana po kthehet si Meksika.
    Ne Meksike vrasin njeri tjeterin banda gangosh per ceshtje territorresh dhe armiqesish dhe kjo ndodh sepse shteti eshte i dobet,
    ne kontroll dhe parandalim.Shteti i fort te mbyt.Ne ndryshim nga Meksika ne Tirane vriten per hasmerira eshte kthyer
    ne arene atentatesh nga fshataret e Matit dhe Pukes
    dhe ne shume raste te tjera per sherre femrash dhe sherre banale ne fejsbuk.
    Ne kohen e Enverit nuk ekzistonte arme mbajtja pa leje,nje polic mbante nen zip nje lagje dhe kishte superpushtet ishte bos te gjithe ja kishin friken.
    Nqs dikush do qellonte me arme ne kohen e Enverit do perfundonte minimumi 15 vjet ne burg per shkaqe ordinere,nqs ceshtja merrte karakter politik
    perfundonte 25 vjet.Faktikisht fenomene te tilla nuk ekzistonin per arsyen e vetme sepse pushteti kishte super kontroll super autoritet dhe te shtypte koken per nje llaf goje lere
    po te kishe arme pa leje.Shteti i sotem policor ne Shqiperi eshte joke/eshte barcalete/shakavello krahasuar me shtetin policor te Enverit.
    Fakulteti i shkencave dhe materniteti njihen nga te gjithe qe kane kapur trenin ne Tirane.Jam dakort qe aty si bulevard eshte shume e populluar e rrahur ne qarkullim nga kalimtare.
    Por megjithate ka ore te vecanta periudha 10 minuta periudha gjysem ore qe edhe ajo zone bie ne nje fare qetesie,qarkullimi rrallohet shume sidomos ne dite pune jave(jo te shtunen jo te dielen).
    Nqs dikush qellon ne nje zone qe eshte e dendur me kalimtare popull rrotull kjo mund te jete tregues qe krimineli eshte i intoksikuar ne droge dhe droga ja asfikson arsyen komplet,
    e trimeron aq shume sa qe nuk pyet per asgje dhe per asnje,
    por merr armen dhe qellon si idiot.Fshatar me 3 klase eniwej,idiot,e besoj qe ka qelluar ne prani ne sy te publikut.
    Vujcici nuk eshte ndonje zyrtar kalibri si Bill Klintoni dhe do e mbash Tiranen cdo rruge nen polici per 24 ore.
    Ato i kane mbajt rruget nen kontroll per aq kohe sa Vujcici ka kaluar me makine ne Tirane.Pasi Vujcic ka lene Tiranen,patrullat e policise jane qetesuar dhe larguar
    Ti thua Tahiri nuk merret me politike????????Ku jane provat qe Tahiri merret me droge????Akuza te tilla e kane origjinen nga disa perralla deputetesh qe e kane inat Tahirin.
    Shiko ketu
    https://www.youtube.com/results?sear...=Saimir+Tahiri
    Tahiri dhe Rama 90% te kohes se punes e kalojne me replika, fjalime politike.
    Kryepolici i policise se shtetit e pa qe nuk punohej nen influencat dhe urdherat e politikaneve dhe me te drejte quit e la ate pune sepse kishte shume
    interferenca nga politikane dhe iku ne Amerike ti jape drejtim jetes se tij ne fushen e politikes.Ajo qe zgjedhja e tij sepse ai e la karrieren ne fushen e policise,sepse nuk te lejne te
    punosh politikanet dhe deputetet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 30-05-2015 më 00:36
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Kjo eshte e drejta jote ta mendosh dhe cilesosh si te duash ... une thashe nuk eshte mire te shajme te vdekurit ... nuk para kam degjuar te shahen kot njerez qe nuk jetojne me ... mendoj se do ishte me mire te diskutonim ngjarjen dhe jo te shanim personat ... kriminelit eshte mese normale ti thuash kriminel ... por ti thuash nje te vdekuri qelbesire me duket dicka e tepruar nese nuk te ka bere kurre keq ... gjithsesi secili ka mendimet e veta ... ka dhe njerez qe cilesojne si budallenj dhe te deshtuar ata njerez qe nga mengjesi deri ne darke ... kjo eshte menyre perceptimi ...

p.s. nuk njoh asnje nga personat e implikuar ne kete ngjarje ... thjesht me duket dicka e neveritshme te shash ne kete menyre dike qe sapo ka vdekur ... aq me teper kur nuk te ka bere asgje te keqe !!!

Mos me fut ne keto tema te lutem.

Reagimi im ishte tek fenomeni ne pergjithesi. Nuk bera emer te vdekurish. Ato qofshin mire me ZOTIN!!!

Jam i revoltuar sepse, qelbersirat/kriminelet (quaji si te duash), kan pushtetin e parase, mbrriten deri ne maje, u bene deputete!!!
    U bene deputete me parat e droges dhe prostitucionit!!!
    Sot ke shefa te forca e t'rendit, qe ne Itali jane marre me prostitucion masiv.
    Njeri nga meta shefa ka ngren dy plumba ne vitin 2001 nga nje bande tjeter.
    Nje shef tjeter ka ngren nje plumb ne shpatull duke i imur policise Italiane.
    Ti e kupton dot sa rende esht???

Shoku, hapi syte mire se kemi marre fund!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Kjo eshte e drejta jote ta mendosh dhe cilesosh si te duash ... une thashe nuk eshte mire te shajme te vdekurit ... nuk para kam degjuar te shahen kot njerez qe nuk jetojne me ... mendoj se do ishte me mire te diskutonim ngjarjen dhe jo te shanim personat ... kriminelit eshte mese normale ti thuash kriminel ... por ti thuash nje te vdekuri qelbesire me duket dicka e tepruar nese nuk te ka bere kurre keq ... gjithsesi secili ka mendimet e veta ... ka dhe njerez qe cilesojne si budallenj dhe te deshtuar ata njerez qe punojne nga mengjesi deri ne darke ... kjo eshte menyre perceptimi ...

Keta plehrat mund te me kishin vrare dhe mua po te kaloja rastesisht ne linjen e tyre te zjarrit apo jo?
    As Hitleri nuk me ka bere keq mua personalisht drejtperdrejt por nuk e kam problem dhe as me vjen keq ti them o plehre!
    Kriminelat plehra ishin para vdekjes dhe plehra jane dhe mbasi e prene bileten vetem vajtje per ne boten tjeter, bile duhet ti shkruhet dhe ne varr "mirupafshim o plehre" se nuk i ngel qejfi askujt.
    Ti pirth se eshte mire te lerohesh.
    Mendimi eshte si vrima e by*thes...te gjithe e kane nga nje.
    Cdo gje eshte relative...

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar smokkie për postimin:

martini1984 (30-05-2015)

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Mos me fut ne keto tema te lutem.

Reagimi im ishte tek fenomeni ne pergjithesi. Nuk bera emer te vdekurish. Ato qofshin mire me ZOTIN!!!

Jam i revoltuar sepse, qelbersirat/kriminelet (quaji si te duash), kan pushtetin e parase, mbrriten deri ne maje, u bene deputete!!!
    U bene deputete me parat e droges dhe prostitucionit!!!
    Sot ke shefa te forca e t'rendit, qe ne Itali jane marre me prostitucion masiv.
    Njeri nga meta shefa ka ngren dy plumba ne vitin 2001 nga nje bande tjeter.
    Nje shef tjeter ka ngren nje plumb ne shpatull duke i imur policise Italiane.
    Ti e kupton dot sa rende esht???

Shoku, hapi syte mire se kemi marre fund!!!
    Ne lidhje me politikanet dhe policet qe i takojne ketij kontigjenti njerezish ndajme 100% te njejtin mendim.
    Diskutimi im ishte qe thjesht duhet te jemi me njerezore me termat qe zgjedhim per njerez qe sapo kane vdekur.
    Gjithe te mirat.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Keta plehrat mund te me kishin vrare dhe mua po te kaloja rastesisht ne linjen e tyre te zjarrit apo jo?
    As Hitleri nuk me ka bere keq mua personalisht drejtperdrejt por nuk e kam problem dhe as me vjen keq ti them o plehre!
    Kriminelat plehra ishin para vdekjes dhe plehra jane dhe mbasi e prene bileten vetem vajtje per ne boten tjeter, bile duhet ti shkruhet dhe ne varr "mirupafshim o plehre" se nuk i ngel qejfi askujt.
    Ti pirth se eshte mire te lerohesh.
    Mendimi eshte si vrima e by*thes...te gjithe e kane nga nje.
    Ty mund te te shtype rastesisht dhe nje makine e drejtuar nga njeriu me i mire dhe i ndershem ne bote ...
    Une kam mendimin tim qe nje te vdekur nuk e shaj ... Gjithashtu nuk shaj asnjehere online dike qe nuk mund ta shaj dot perballe ne realitet

Per pune pordhesh,lerimesh e bythesh fol me ndonje si vetja ... se mua nuk me ke te kesaj fushe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 30-05-2015 më 08:14

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Dmth sipas shkenctarit knfc kriminel qenka vetem ai qe na beka ndonje te keqe personale ndersa kur ua ben te tjereve nuk kemi te drejte ta shajme. Jo ore mik i dashur zero tolerance per te gjithe ata qe jane pasuruar dhe u kane hyre ne hak njerezve. Ata si fal as Zoti jo me ti falim neve. Vllai im me qene betohem ne Zot qe nese u cenon nderin dhe dinjitetin njerezve e vras me duart e mia pa kurrefare pendimi dhe ne djall vafte.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Dmth sipas shkenctarit knfc kriminel qenka vetem ai qe na beka ndonje te keqe personale ndersa kur ua ben te tjereve nuk kemi te drejte ta shajme. Jo ore mik i dashur zero tolerance per te gjithe ata qe jane pasuruar dhe u kane hyre ne hak njerezve. Ata si fal as Zoti jo me ti falim neve. Vllai im me qene betohem ne Zot qe nese u cenon nderin dhe dinjitetin njerezve e vras me duart e mia pa kurrefare pendimi dhe ne djall vafte.
    O shoku dijetar e kam thene me siper qe kriminelin eshte normale ta quash kriminel ... por nje te vdekur nuk eshte normale ta quash qelbesire ... aq me teper kur ky nuk te ka bere gje personalisht.
    Nuk kam thene askund qe kriminel eshte vetem ai qe te ben dicka te keqe personalisht.Ti lexon dhe kupton mire shqip apo ke kaluar shume kohe duke lexuar ne gjuhe te tjera dhe tani po ngaterrohesh ??

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Pse nuk qenka normale ta quash qelbesire nje te vdekur, nese ky i fundit me veprat e tij e meriton nje epitet te atille atehere perse jo?
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Pse nuk qenka normale ta quash qelbesire nje te vdekur, nese ky i fundit me veprat e tij e meriton nje epitet te atille atehere perse jo?
    Sepse personalisht per te vdekurit une jam mesuar te them ndjese paste ... dhe sepse ne fund te fundit keta persona zgjodhen nje lloj jete,u perziene me njeri tjetrin,u konfliktuan me njeri tjetrin neper veprimtarire e tyre dhe ne fund disa u vrane dhe disa u arrestuan.Gjate kesaj kohe nuk ka pas as ndonje viktime te rastesishme qe ska pas lidhje me historite e tyre apo qe ska qene pjese e ketyre grupeve,as kane kryer ndonje akt terrorist duke vrare te pafajshem.Keshtu qe mendoj se cdo person i njerezishem duhet ti kurseje krahasime te kesaj natyre si qelbesira etj.Mund te diskutojme ngjarjen duke i etiketuar si kriminele apo vrases ... kjo eshte jeta qe ata zgjodhen dhe cfare ata ishin.Por te shash nje apo disa te vdekur me termin qelbesire me duket shume e pavend.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •