Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe detajet

Publikuar: 9:01 / 20.04.2015

Një vajzë shqiptare është përfshirë në rrjetin grek të seksit me pagesë, duke ofruar trupin e saj për meshkuj që duan të shuajnë epshet me femra që nuk i njohin.

Vajza është 20 vjeçare, quhet Mikaela, ose të paktën ky është emri që ajo ka publikuar dhe jeton në Greqi. Mikaela ka publikuar foto të saj.

Vajza shqiptare që shfaqet me pamje të censuruar te sytë për të mos u identifikuar gjerësisht, përmes një njoftimi, fton të gjithë meshkujt që janë të interesuar se do të gjendet në Selanik prej datës 17 prill 2015 dhe deri më datë 16 maj 2015.

“Dëshiron diçka të njomë, të freskët që të të rinojë? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranë teje kudo që të ndodhesh në Selanik, që të kalojmë së bashku qëndrim të mrekullueshëm, ndaj më telefononi dhe udhëtimi ynë fillon”.

Këtë tekst ka shpërndarë vajza shqiptare në zonën VIP të publikimeve të femrave të ndryshme që janë të disponueshme për seks, duke publikuar edhe detaje edhe datat e sakta kur ajo do të gjendet në Selanik për udhëtime orësh seksuale. /tetovasot/

Eshte ky nje fenomen i ri nder shqiptaret. Cfare mendoni ju ne lidhje me kete degradim te femres shqiptare?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe deta

Po cfare degradimi more poet, kjo eshte "upgrade" :P te pakten nuk ri trotuareve.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Për: Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe deta

Po po Korcar, eshte "upgrade" negative ne jeten e femres shqiptare. SHkon shet trupin ne Greqi, duke bere publike dhe fotot e saja...eh c'fare kishte qene ky leku!

Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    Publikuar: 9:01 / 20.04.2015

Një vajzë shqiptare është përfshirë në rrjetin grek të seksit me pagesë, duke ofruar trupin e saj për meshkuj që duan të shuajnë epshet me femra që nuk i njohin.

Vajza është 20 vjeçare, quhet Mikaela, ose të paktën ky është emri që ajo ka publikuar dhe jeton në Greqi. Mikaela ka publikuar foto të saj.

Vajza shqiptare që shfaqet me pamje të censuruar te sytë për të mos u identifikuar gjerësisht, përmes një njoftimi, fton të gjithë meshkujt që janë të interesuar se do të gjendet në Selanik prej datës 17 prill 2015 dhe deri më datë 16 maj 2015.

“Dëshiron diçka të njomë, të freskët që të të rinojë? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranë teje kudo që të ndodhesh në Selanik, që të kalojmë së bashku qëndrim të mrekullueshëm, ndaj më telefononi dhe udhëtimi ynë fillon”.

Këtë tekst ka shpërndarë vajza shqiptare në zonën VIP të publikimeve të femrave të ndryshme që janë të disponueshme për seks, duke publikuar edhe detaje edhe datat e sakta kur ajo do të gjendet në Selanik për udhëtime orësh seksuale. /tetovasot/

Eshte ky nje fenomen i ri nder shqiptaret. Cfare mendoni ju ne lidhje me kete degradim te femres shqiptare?
    Pse ajo thote qe jam shqiptare ne lajmerimin e saj, nuk do te thote se eshte me te vertete shqiptare. Ketu ku jam une ka plot lajmerime te tilla dhe pa diskutim te gjitha vajzat genjejne se nga jane apo kujt kombesie i perkasin. Psh, nese nje grup i caktuar klientesh kane preference per ruse, ato thone ne lajmerimin e tyre se jane ruse. Nese (sipas demografise) nje grup klientesh kane preferenca per perzjerje irlandeze me franceze, ato thone jane gjysem irish gjysem french. Majde me kane zene syte dhe shqiptare apo bosnjake apo kroate apo serbe etj. Me pak fjale nuk do te thote se eshte e vertete.

Tjetra, nese eshte e vertete ka ardhur koha qe shqiptari te shkeputet nga ato mentalitete "morale" dhe te pranoje faktin qe prostitucioni si zanati me i vjeter ne bote ka qene dhe eshte, madje dhe do jete i pranishem ne jeten e shqiptareve edhe me perfaqesuese shqiptare. Nuk jemi as te vetmit ne bote, as te paret e as te fundit.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Po patjeter Darius qe tash ne duhet ta kopjojme boten ne te gjitha gjerat e pista qe ata i bejne, por kur eshte fjala per vlera, atehere ne jemi me te menqur dhe nuk na duhet bota!

Mos fol budallalliqe. Ne nuk kopjojme boten, jemi pjese e te njejtes bote. Kurverine se shpiku shqiptari dhe as nuk eshte imun ndaj saj.

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Ore 1 gje s'kuptoj une : Pse e pergjithesoni?
    O poeto po ti pe 1 derr ne pyll dhe na e bere pyllin pyll derrash ?
    'Degradim i femres shqiptare' eshte nje togfjalesh shume gjitheperfshires mer burr. I bie sikur te gjitha femrat shqiptare po behen prostituta.
    Behet fjale per 1 individ te vetem, te caktuar.
    Gjithashtu fjala 'degradim' nuk shkon.
    Mund te thuash shmangie nga vlerat morale te nje shoqerie te caktuar.
    Nqs doli nje shqiptare qe ka zgjedhur nje menyre te caktuar jetese , nuk do te thote qe gjithe shqiptaret veprojne ne te njejten menyre. Keshtuqe nuk besoj se i duhet dhene kaq rendesi sa i ka dhene artikulli.
    Kurse per ate pjesen qe ke shkruar ti, mos shkruaj kot se 1 individ i caktuar nuk mund te merret si tregues i nje fenomeni te nje shoqerie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga JuliusB : 20-04-2015 më 14:32

E pat qe beri Andi Lila gol ne Serie A?

Eshte ky fenomen i ri? Ku gjithe burrat shqiptare tani do fillojne te bejne gola ne Itali? Cfare mendoni ne lidhje me kete arritje te races shqiptare?

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

O popull idiot
    Ju rente dambullaja !!
    Po ca keni me gocen e botes?
    Eshte turperuese kur burri rreh gruan, perdhunon gocen 5 vjec, dhe vret veten.
    Eshte turperuese kur burri vret komshine per 10 cm toke bujqesore.
    Eshte turperuese kur burri rreh gruan per 10 vjet me radhe dhe kur gruaja e denoncon, policia tall bycen me ate (me gruan!)
    Keto gjera jane turperuese.
    Popull thashethemaxhi !
    Cdo gje eshte relative...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Lereni vajzen te qete .Po mos egzistonin keto cdo benit ju meshkujt?
    Ato per ate gje kane lindur .Cdo dite degjoj te njojtur qe kane familje dhe bredhin me te tjera dhe e paraqesin si dicka te zakonshme.Keshtu qe asgje me nuk me shokon.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •